Arama sonuçlarınız

1. faaty

Lastik Konusunda Yardım

lastik alırken jantta alacağım huma otoda eksi 30 ofset 16x8 ve 16x10 iki model var aynı gibi bu aralarındaki firk nedir ki ?

2. faaty

Lastik Konusunda Yardım

değerli arkadaşlar defenderime lastik alacağım ancak eleye eleye iki lastik arasında kaldım 1- BF goodrich a/t 245/75/16 2- BF goodrich a/t 235/85/16 bu lastiklerden hangisini tavsiye edersiniz ? aracım standart herhangi bir yükseltme yada ofsetli jant yok. normal beş kollu defender jantı...
  3. faaty

Yepisyeni Def Im Için Acill Yardimlarınızı Bekliyorum

acıklama için teşekkür ederim peki açılı kol atsam ne gibi sıkıntısı olur araca birde lastik olarak sıtandart defendere ne önerirsiniz yani ölçü olarak

4. faaty

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

merhaba bana 300 tdi mail atar mısınız rica etsem faaty@mynet.com
  5. faaty

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

merhaba ba 300 tdi mail atar mısınız faaty@mynet.com

6. faaty

Yepisyeni Def Im Için Acill Yardimlarınızı Bekliyorum

öncelikle herkese merhaba yeni aldığım 300 tdi defender ime 2'' yükseltme ve 6 derece açılı kol takmak istiyorum. sormak istediğim açılı kol huma oto da ön taraf diye var bu kol sadece ön için mi ? eğer öyleyse arka için nerden bulabilirim, ve açılı kol takacağım için yükseltmeyi takoz,get vs...

7. faaty

Defender Motor Tavsiyeleriniz

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz o zaman en mantıklısı 300tdi hali hazırda puma atılmış uygun fiyata def yoksa ;D
  8. faaty

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz tavsiye ve görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaş. ancak iki motor arasında kaldım puma mı 300 tdi mı acaba? hazır yapılmış yada alıp yapma konusunu gectim artık kafamdaki tek soru motor la ilgili puma motor mu yoksa 300 tdi mı daha verimli daha kullanışlı...
  9. faaty

Ynt: Defender Motor Tavsiyeleriniz önerileriniz için teşekkür ederim ama nissan aklımda değil ford motoru parçası ucuz ve ustası heryeder var land rover motoru içinse yurtdışından ccok rahat getirebilme imkanım var bulundugum yerdeki servisinde de arkadaşım çalıştığı için bakım maliyeti okadar...

10. faaty

öncelikle herkese merhaba daha önce 2.5 düz dizel defenderim vardı bazı sebeplerden dolayı satmak zorunda kaldım Ama defender aşkı başka şidi durumumu düzelttim yeni bi def arıyorum ancak aklım karışdı sitedeki yorumları okuyunca öncelikle; düz dizel defender alıp ford puma motrumu taksam? yada...

11. faaty

Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) ..

Ynt: Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) .. degerli arkadaşlar konuyla ilgili yarcımlarınız icin tşk ederim.. ozellikle gokmen bey konuya hassasiyetiniz icin sagolun.. konu kapanmstır...
  12. faaty

Ynt: Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) .. Gokmen bey sağulun ama belirttigim gibi bende de vardı. kısa bir sure icinde satmanın tek sebebi ise ya puma yada 3000 tdi ama fiyat konusunda yuksek geldi bana.ben aracımı sizin dediginiz fiyatlar aralıgında sattım ama luks degil dediginiz...

13. faaty

Ynt: Yeni Bir Defender Alma Arefesi (yardım) .. Gökmen bey tşk ederim. Araç kotu gorunmuyor,fiyat konusunda kararsız kaldım.edip etmedigine, bide masraf yaptı dediginiz bolgeler hakkında bir bilginiz varmı .. cunku benim gordugum kadarıyla fazla bir ekstrası yok snorkel,vinç, motor dısında .. :-\
  14. faaty

acil yardım değerli arkadaşlar bendeki defender 87 2,5 d aracımı satmış bulunmaktayım,şimdi defender siz olmaz diyerek daha guçlu bir defender alma noktasındayken sizden bu aracı tanıyan ve yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. bu araçla ilgili fikir ve goruşlerinizi...
  15. faaty

Defender Ford Motor Takabiliyor Muyuz

Ynt: Defender Ford Motor Takabiliyor Muyuz ( Yeni Yasa ) öncelikle cevaplarınız için teşekkür ...yavuz bey doğrudur bu konuda defalarca konuşulmuş gerekli olan evrakları da biliyorum.. ama bunun konuşulması yıl oldu benim söylemek istediğim yasanın yeni olması yani artık bu yasa geçek ise...

16. faaty

Defender Ford Motor Takabiliyor Muyuz

defender aracıma ford puma motoru takmak istiyorum ancak bazı yerlerde 2014 yılında uygulamaya giren bi yasa duydum ama arastırdım bulamadım aracıma motor değişimi yalnız land motoru takabiliyormuşum ford motoru takıp ruhsata işletemiyormuşum acil ayrdımlarınızı fikirlerini bilgilerinizi bekliyorum
  17. faaty

Dizel Defender Mi Td5 Mi

Ynt: Dizel Defender Mi Td5 Mi arkadasla yorumlarını yardımlarınızı bekliyorum
  18. faaty

Dizel Defender Mi Td5 Mi

arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katılıyorum iki araç arasında kaldım Defender mi yoksa TD5 mi ben off road yapmayacağım ama arazida yaylada daha cok kalacağım bundan sebep arazili arac bakıyorum ve tercih yapamadım. yedek parca durumu arıza durumu nedir yardımlarınızı bekliyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.