Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Renkli Cam Sıkıntısı.
Look Paketi : Krom renkli ön ve arka koruma kızakları, eteklikler, dış dikiz aynaları + Siyah/krom renkli tavan barları + Karartılmış arka kapı, kelebek ve bagaj kapağı camları
Ynt: Duster Hgs
öncelikle teşekkür ederim cevap yazdığınız için ( 7gün içinde geçiş yaptığınız karayolları gişesine ruhsatla gidip ödeme yapmazsanız ceza gelecektir....) ben Bursada oturuyorum
merhaba arkadaşlar hafta sonu gece çanakkale_ biga da memur beyler çevirdi ehliyet ruhsat istediler sonra camlar filim mi diye sordu hayır dedim orjinal adam bir türlü inanmıyor V veya E olması gerekiyor diye tuturdu bende araçtan inmedim fabrika çıkışı böyle dedim fenerle bakıyor V ve E...
Ynt: Duster Kış Lastiği
merhaba güzel performans sergilemiş lastikler güle güle kullanın yalnız videoda bir yerden geri geri çıkıyorsunuz neden acaba ?
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
merhaba arkadaşlar dün Bursa -Gebze gidiş dönüş 430 km yol yaptım yakıt tüketim 6.1 gösterdi sabah 100 tl lik mazot aldım hepsi gitti giderken İzmit otobanı kullandım gelirken E-5 aracım 4x2 8900 km de sanki çook yaktı ?