Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?
Kirazları sapıyla birlikte ağzıma atıp hiç elimi dokundurmadan sapları ağzımın içinde düğümleyebiliyorum.. ;D ;D ;D Heeey seeenn aşağıdaki..evet sana diyorumm...Trafikteyken gördüğün 5 adet Duster'in plakasını ezberleyip buraya yazar mısın...???
Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları
Bilgilendirme için teşekür ederim.Anladığım kadarıyla 1400 TL lik bir maliyeti var, sanırım biraz daha bekleyip bu tür aksesuar ve uygulamaların daha yaygın ve uygun hale gelmesini beklemem gerekecek... :(
Ynt: Dacia Duster Kapı Kenarı Koruma Bantları
Kardeş harbiden çok yakışmış güle güle kullan...Arkadaşın dediği gibi maliyet konusu önemli buradan bildirirsen sevininiriz..Teşekürler
Konu açıldığından beri yolda giderken kulağım sürekli rüzgar sesinde. :) Bu bir şans mıdır yoksa arıza bende mi bilemedim ancak hem şehir içinde hemde uzun yolda ( Burdur - Mersin 1200- 1300 km. ) denememe rağmen ne ıslık sesi ne de rüzgar sesi pek hissetmedim. 90 - 100 km üzeri kullanımda...
Ynt: Almanyada Geri çağırılan DUSTER lar.
Tüm Dusterlerde dizayn hatası var demek biraz haksızlık olur.Araç sadece Almanya'da değil başka bir çok Avrupa ülkesinde satılıp kullanılıyor. Tüketici haklarının Avrupa'nın genelinde çok sıkı korunduğu da göz önüne alındığında birtek Almanya'da...
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?
selamlar lastiklerden, camlardan gelen gürültü için bir diyeceğim yok ancak bazıları da motorun homurtusunu özellikle duymak istiyor..Galiba bu gürültü meselesi göreceli bişiy..
Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri
Sayın Güray Bey...DUSTER BU ADAMI YOLDAN ÇIKARIR...lafınız çok güzel oturmuş vallahi..Reklam repliği gibi...tebrikler.. ;) ;)
Bir laf vardır.."EN İYİ ARABA SENİN OLAN;BİNDİĞİN ARABADIR.." derler. Şahsi fikrim ise kullanım amacınız ve beklentilerinizdir. Ben de bir 4x2 Duster sahibiyim ve şu ana kadar aracım hiç bir şekilde "KEŞKE" dedirtmedi. Eksilerini de artılarını da bilerek aldım...
tucson başarısız bir SUV akranı Sportage de aynı şekilde...
çevremde birçok kullanan oldu ve bir aile yakınım geçenlerde sportage nı (tucson ile herşeyi aynı onu kullanlarda vardı ) satarak suzuki vitaraya geçti (daha doğrusu 3 ay sıktı dişini dayanamadı...
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
Arkadaşlar, depoda kalan yakıtla son 150 km de şehir içinde gittikten sonra depo ilk yola çıkmadanki haline geldi. Araç daha 300 km de iken Mersin'den Burdur'a kadar gidip oradan da geri döndüm. Bu araçlarda rodaj vb. şeyler...
Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa!
Selamlar, etkinliğin hafta içi olması kötü oldu ben iş sebebi ile Ankara'daydım, Adana'dan arkadaşlar aradılar " oğlum sizinkilerin alayı burada sen nerdesin.." dediler yetişemedik anlayacağınız....... :( :( :(
Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme
Sayın Monti cevabınız için teşekür ederim..Çabalarımız sürüyo, yarın öbür gün Mersin'li bi kaç Dusterci toplanıp dayanıcaz servisin kapısına o olucak.... ;D ;D ;D
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, diğer araçlarda görüyorum şu "muz tipi" silecekler bizim araçlara da uyar mı..? Alıp da kullanan var mı..? Varsa silecek ebatları ve yorumları neler..şimdiden teşekürler
Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)
Selam arkadaşlar, arabayı alırken böyle bir forum ile karşılaşacağımdan haberdar değildim doğrusu. Bir haftadır hemen hemen her konuyu okumaya çalışıyorum, epey de faydasını gördüm emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık. Benim...