Arama sonuçlarınız

1. A

Dacia Duster için Sustalı Anahtar

Ynt: Dacia Duster için Sustalı Anahtar Merhaba arkadaşlar, anladığım kadarıyla anahtarları ( hem daha estetik olsun hem de cebi yada çantayı delmesin diye ) sustalıya çevirmek isteyen bir çok Dusterci var. Anahtarını sustalıya çeviren / çevirten arkadaşlarımız da mevcut. Bu konuda biraz daha...

2. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Anlatayım üstadım... Bir arkadaşım aynı aracın 4x4 full versiyonunu almıştı, ( onlarda vites ve direksiyon deri kaplama ) direksiyonuna oturunca hem ele daha iyi oturduğunu hem de görsel olarak çok daha güzel göründüğünü farkettim. Önceki...
  3. A

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır Duster Ambiance aracımın direksiyon ve vitetes topuzuna deri kaplama uygulamak istiyordum, döşemeciler 100-150 tl fiyat verdiler. İnternet üzerinden bir iki araştırma yaptıktan sonra aksesuarcılarda satılan...

4. A

duster ambiance 4-2 1.5 dci siparişi verdim önerileriniz nelerdir?

Ynt: duster ambiance 4-2 1.5 dci siparişi verdim önerileriniz nelerdir? Allah Allaaahhh... Yaklaşık 9 aydır Duster 4X2 Ambiance kullanıcısıyım, ancak ne yağmurlu havalarda içine su girdiğini gördüm ne de silecek hortumunun durduk yere koptuğunu. Ben Mersin'liyim. iki gün önce şehrimizde...
  5. A

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi :)..ok mesele şimdi anlaşıldı...iyi forumlar olsun....

6. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Slm arkadaş, amacım polemik yaratmak değil, bunu baştan söyliyeyim. Sadece merak ettim ve google amcadan biraz baktım şansımdan mıdır nedir direk karşıma çıktı. Tarım makinalarına yabancı olmayan Çukurovalı bir vatandaş olarak inan canlısını ben de görmedim...

7. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi çorumdan kargı dereköyköyüden satılık biçerdöver 1978 model john deere 955 biçer döver.(1211 ford motorlu temiz, bıçak kolu şanzumanlı, boğaz zincirleri üçlü, paletli palet makaraları d4 makaralı sıfır takılı... İlan : bursa | Diğer seri ilanlar...
  8. A

Dacia Duster Motor Kaput Toz Lastiği

Ynt: Dacia Duster Motor Kaput Toz Lastiği :D :D :D teşekürler.......... :D :D :D
  9. A

Dacia Duster Motor Kaput Toz Lastiği

Ynt: Dacia Duster Motor Kaput Toz Lastiği Merhaba arkadaşlar, uygulama güzel olmuş elinize emeğinize sağlık ancak bu tür malzemeleri nereden tedarik ettiğinizi ve maliyetini de belirtirseniz daha bi güzel olmaz mı....teşekürler..

10. A

Acil durum çantası

Ynt: Acil durum çantası Merhaba arkadaş, ilk başta böyle bir çantanın ne amaçla hazırlandığı çok önemli. Sırf deprem çantası olarak mlzeme listen bana epey uzun geldi ( tabiki şahsi fikrim..) . özellikle deprem bölgesinde yaşayanlar için bir deprem çantası yapmak oldukça mantıklı , bu konudaki...

11. A

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Valla kardeş, işin ustası değilim ama bildiğim kadarıyla yeni teknoloji motorlarda artık rodaj modaj süresi yok deniyor. Olsa bile 8000 km rodaj için yeterli olmalı. Araçta genel anlamda bir sorun yok ise biraz sağ ayağı disipline...
  12. A

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Kardeş aynı dertten Mersin'de bi arkadaş da şikayet ediyordu ( onunki 4x4 , bendeki 4x2 ) karşılaştırma yapıp çooook yakıyo diyordu. Dün kaputu bir açtık hava filtresi dolmuş, beyaz şerit full kırmızı. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi...

13. A

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği "" Başbakanlık Planlama Kurulu bir karar aldı. Onun yönetmeliği çıktığı zaman da Türkiye genelinde kış lastiği uygulanması düşünülmekte. Onun için aracı olanlar bu konuda kış gelmeden gerekli hazırlıkları yapmalı..."" Bu kış lastikleri hava sıcaklığının +7 dereceden az...
  14. A

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Az biraz bana da öyle geldi... :o :o
  15. A

30 Ağustos Zafer Bayramı

Ynt: 30 Ağustos Zafer Bayramı Tüm Halkımızın ve Şanlı Ordumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun........

16. A

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Fiiiyuuu....güzel olmuş beee, elinize emeğinize sağlık. Bizlere de yeni ufuklar açıyorsunuz teşekürler
  17. A

Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.?

Ynt: Sizcede Mersin off road kulübü kurulmasının zamanı gelmedi mi.? İsmim Halil Ruhi GENÇ , neden olmasın ben de varım...iletişim halilrhigenc@hotmail.com TB5FB Mersin....
  18. A

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) ;D ;D ;D

19. A

Dusterime Çarptılar

Kardeş geçmiş olsun..Büyüklerin dediği gibi cana geleceğine mala gelsin ama aynı büyükler "mal canın yongasıdır.." da demişler. Herhangi bir kusurunuz olmadan bir başkasının ( tam kusurlu olarak ) gelip de bu şekilde zarar vermesi gerçekten insanın canını sıkıyor. Benzer bir olay benim de başıma...
  20. A

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? Benim için hiç zor değil, zira yapmışlığım var.. ;D hey alttaki arkadaş, şayet avukat olsaydın bu sıcaklarda cüppenin altına şort giyip ağır cezada duruşmalara girebilir miydin...????

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.