Arama sonuçlarınız

1. mert kose

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Arac 2.5 tdi ford puma motorlu bakalim komple toplamaya basladik

2. mert kose

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Evet cok isteyip de sonunda aldigim defenderimi toplama basladik hadi hayirlisi
  3. mert kose

Gezenbilir Artvin Grubu

Ynt: Gezenbilir Artvin Grubu MERT KÖSE ARTVİN /BORÇKA /CAMİLİ (MACAHEL) OTEL İŞLETMECİSİ/TURİZM www.macahelkonukevi.com Artvin ve Karadenizi gezmek ve bilgi almak için ulaşabilirsiniz. 05339279255

4. mert kose

Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi merhabalar gec cevap verdiğim için özüe dilerim aracı gordüm inceledim fakat elimde binek bi araç var onu satıp almayı düşünüyorum fakat araçtada da elektriksel problemler olduğunu da düşünüyorum o yuzden şimdilik erteledim fakat onumuzdeki...
  5. mert kose

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi Tabiki dedikleriniz de mekanik problem araca bakarken onlara dikkat ederim baska bakmami onerdiginiz farkli mekanik kisimlar var mi peki

6. mert kose

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi Tesekkurler bilgileriniz icin bu hafta icinde alicam o halde canavari fotolarini paylasirim.

7. mert kose

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi Tesekkurler 130luk defender evet cift sira koltuklu arac peki degeri ne kadardir sizce toplanacak tedasdan cikma internette ilani var sahibiyle konustum motoru fln calisiyor dedi mekanik olarak problemi yok dedi kaporta ve doseme masrafi var...
  8. mert kose

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi Tesekkurler fakat yanlislikla yazmisimdir dikkat ederim
  9. mert kose

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE DEFENDER SEVDALISI OLARAK BİR ARAÇ ALMAYA KARAR VERDİM VE TEDAŞDAN CIKMA BİR ARAÇ BULDUM 130 DEFENDER ARAÇTA 2,9 DİZEL FORD MOTORU VAR MOTOR TURBOLU MOTOR BU ARAÇ HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM

10. mert kose

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum Evet izmitteki arac

11. mert kose

Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum

Ynt: Defender Hayalim Sizlerden Fikir Almak İstiyorum merhaba arkadaşlar oncelikle belirtmek istiyim bende bir defender hastasıyım 10 güne kadar da bir defender almayı düşünüyorum uzun zamandır bu forumdan takip ediyorum fakat sormak istediğim bir soru var defender 130 buldum birtane tedaştan...
  12. mert kose

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası merhabalar arkadaşlar oncelikle iyi bayramlar ben cherooke 2,7 crd black editıon aldım iki gün once araç 180000 km de bugun motor arıza lambası yaktı sanırım sorun turboda araç devirini 2500 dd geçirince turbodan cırtlak bi ses geliyor ben turbo ventili...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri