Arama sonuçlarınız

1. Çılgın Balıkçı

Dizel Motorlu Cj Alınır Mı ?

Selamlar. Bu aralar Cj leri çok araştırıyorum da çok fazla ford motor uygulanmış CJ görüyorum. enter dedikleri şanzıman var genelinde. Fiyatları da gayet mantıklı. Dizel motorları ve CJ leri seviyorum. Bu ikiliyi almak mantıklı mıdır ? Genelde gördüğüm de 2.9 turbo dizel denilen motorlar. Beni...

2. Çılgın Balıkçı

Vitara 91-94 Hakkında Yardım

Araç motor değişimi için şöyle bir ibare var kafamı çok karıştırıyor. Motor hacimleri bire bir aynı. Benzinli motorda %30 dizel motorda %50 motor gücü fazla olabilir deniyor. Bu durumda transit motorunu işletmek gibi bir durum ortadan kalkıyor. Ondan cesaret edemiyorum.
  3. Çılgın Balıkçı

Araç orjinal km ve kazasız :) Patronumun dayısının aracı. Ellerinde bir çok araç olduğundan dolayı çok yorulmuyor. Ve araç çok bakımlı. İyi bakıldığı sürece çok masraf olmayacak gibi geliyor bana. Fiyatı da uygun. Bana uygun daha doğrusu :) Üzerindeki extreme lastikler ile de 11 lt falan...

4. Çılgın Balıkçı

Bir ihtimal de tanıdığımda bakımlı tertemiz 2005 model kazasız hasarsız Rally Raid var. 133.000km de. Üzerinde Silverstone Extreme lastikler var. İçi tertemiz deri döşemeli vs. :) Olurda fiyatını anlaşırsak uygun olarak onu alabilirim. Ama üzerinde başka herhangi bir aksesuar yok. Tavan barı...
  5. Çılgın Balıkçı

O tam tur çevrili olma olayına dikkat etmemişim. Tahminimce benimde 4*4 e çoğu yerde ihtiyacım olmaz. Ama işin fantezi kısmı o biraz :) Ayırdığım bütçe tüm masraflar dahil 30.000 TL

6. Çılgın Balıkçı

Yükseltme konusunda hazır yüksek bir araç alabilirim. Gözüme kestirdiğim bir kaç tane var. Ama yılardır benzinde kullanılmadığından sanırım benzin pompası arızalı. Vitaralar birazcık çamur görünce şaft mı kırıyor anlayamadım orayı :eek: Çok zora gelmiyor sanırım. Vitaraları ağırlık niyetine...

7. Çılgın Balıkçı

Hocam verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. Kafamdaki bütün sorulara cevap oluyor. - Vergi konusu benim için çok avantaj, 2011 L200 almak üzereydim ki 3.019,00 TL vergiyi görene kadar. Kasko bedlelinin %5 olayından dolayı 2.136,00 TL olsa da bana çok geldi. - Sigorta da çok ciddi olmaz...
  8. Çılgın Balıkçı

Uuuu. Kulağa çok hoş geliyor. Resmen Vitara almak için beklediğim sinerjiyi aldım. Mekanik arabaları sevdiğim için eski model bir araç almak istiyorum. Yükseltme sanırım 5 cm civarında olur bende. MT yerine AT lastikler. Çadır olmayacak. Derken yakıt beni çok mutlu edecek. Eğer parça bulunuyorsa...
  9. Çılgın Balıkçı

:) Umarım sizde istediğiniz soruların cevaplarına ulaşırsınız.

10. Çılgın Balıkçı

Merhabalar, Bu aralar almayı çok düşündüğüm ama çekincelerimin fazla olduğu aracı sizlere danışmak istedim. İstanbulda yaşıyorum. Off road değil arazide gezebileceğim bir araç hazırlamak istiyorum. Görüntüsü, yakıt ve vergi avantajı nedeniyle Vitara çok mantıklı geliyor. Özellikle cabrio...

11. Çılgın Balıkçı

Ruhsata Işlenmesi Gerekenler Nelerdir ?

Merhabalar, Arazi araçlarına tutkun birisi olarak yakın zamanda bende 4*4 sahibi olacağım. Arıcılık ile uğraşmam ve araziyi sevmemden dolayı biraz da donanımlı bir araç hazırlamayı düşünüyorum. Fakat yapılan donanımların hangileri ruhsata işlenmelidir ? Ruhsata işlemek nasıl yapılıyor ...
  12. Çılgın Balıkçı

Motordan Gelen Islık Sesi (defender)

:) V8 motorları hiç bilmiyorum. Ama bir ihtimal manifold kısımlarından gelebilir diye tahmin ediyorum. Oradan o kadar ses çıkmaz desem de kendi kendime kaputun altında benim aracımın motoru gibi iki tane motor var :)

13. Çılgın Balıkçı

Motordan Gelen Islık Sesi (defender)

Hocam selamlar. Islık sesi genelde basınç olan hortumlardan gelir. Turbo hortumu gibi. Sizin aracınızda basınca maruz kalan herhangi bir hortum çatlamış olabilir. Benim turbodizel aracımda sürekli turbo hortumu çatladığı için aşinayım o sese. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri