Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri
Akın videoyu daha yeni gördüm,ellerine sağlık çok güzel olmuş.
jlx için özür :) :),işin doğrusu vitaraların bir sürü versiyonu var,karıştırıyorum,acemiliğime ver :D :D
Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?
ulen işi gücü bıraktık takip ettiğimiz konuya bak yahu.tebrik ederim turbo böyle bir konuyla bu kadar takip edilip tıklandığın için,
millet onca para harcar,araç yapar ,geziler yapar,ama bu kadar takip edilmez BRAVO..
Ynt: Türkiye'de Güvenilir İnsanları Nasıl Bulabilirim?
turbo arkadaşı sizin hudof üçlüsünün gezilerine davet edin.
Birbirini yeni tanıyan 3 kişinin dostuluğunu ,muhabbettini ,arkadaşlığını ve özelliklede birbirine olan güvenlerini görsün.
belki arkadaşın dünya görüşü bir nebze olsun...
Ynt: 2010 4x4 Ler 30 Km, 2011 Sonrası 80 Km'de 4x2 Ye Mi Geçiyor ?
Kerim bey soru ümit hocama sorulmuş ama bende birkaç kelime yazmak istedim.bu sorunuz biraz havada kalmış,ofroad yarışlarına katılsak denmiş de,ofroad yarışının hangi türü ?trail mi chalenge mi tropy mi,kaya etabımı? hepsinin...
Ynt: Duster Da Nerden Geldiğini Anlamadığımız Seslerin Telafisi
Kaptan 4x4 arç alıyorsun,ne araziye çıkıyon ne çamura sokuyon.Tabi 4 çekeri kullanmayınca dura dura pas yapmıştır o :) :)
Sen haftasonları Arman abiyle bana takıl,gidelim dağlara bayırlara bak bakalım ondan sonra ne ses kalacak ne...
Kaptan arabayı selçuk sürsün.sen arka bagaja otur öyle dinle sesleri .daha kolay bulursun.
bizzat reno TSW de yapmışlığım vardır. ;D ;D
Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi
valla biz arman abiyle uğraşıyoruzda 4 aracı geçemedik daha
Junior arman abiyi takip edin kendileri DUSTER ofroad-gezi organizasyonu istanbul sorumlusudur ;D ;D ;D
Arman abi nereye biz oraya ;) ;) ;D ;D
Ynt: Kış Lastiği
Aramıza hoşgeldiniz,aracınızı güle güle kullanın.
Yalnız kaptanın dediği gibi bir konu 3 başlık.başlığı silerseniz,bilgi kirliliği ve karmaşası olmaz.konular dağılmaz .teşekkürler..
bir gün toplanalım ,ilk önce kbb a işitme testine ,oradan arabaları denemeye ;D ;D ;D
yaşlı demeyin arman abime ,onun ruhu, içindeki duster aşkı daha 18 ;D ;D