Arama sonuçlarınız

1. L

Baofeng Uv 82 Yardim

konu uzerinden zaman gecmesine rağmen yanıtlamışsınız fikirleriniz ile teşekkürler. fakat cok fazla uzerine dusulmediğini sanarak bende peşini bırakmıştım. teorik olarak en ufak bir bilgiyede sahip olmadığımdan yada yazılanlardan hıcbısey anlamadığım için sınavına neyle nasıl hangi birikimle...

2. L

Baofeng Uv 82 Yardim

seneye kadar beklemek lazım oyleyse piyasaSI NEDİR bilmiyorum ama en iyisi bu cıhazı satmak olucak sanırım
  3. L

Baofeng Uv 82 Yardim

Hocam saol cok tesekkur ederim faydalı bilgiler oldu bilinçlenmek adına. sanırım bunun belgesini almadanda geliştirme yapmak zor gibi. cunku internette cok kapsamlı bilgilere ulasamıyorum malesef

4. L

Baofeng Uv 82 Yardim

Oncelikle teşekkür ederim bi meraktır aldık kodu veya telsz özellkleri kullanımı hakkında en ufak bi bilgimizyok biz iş arkadasları kendi aramızda kullanmak için aldık belge basvuru kanaları şartları nedir acaba
  5. L

Baofeng Uv 82 Yardim

Arkadaşlar Merhaba; Aranıza yeni katıldım.Bir meraktan ötürü baofeng uv 82 cihazdan aldık. Fakat olay şudur ki hiçbir bilgimiz yok. İstanbuldan 2 arkadaşız.ve nasıl ayarlanır aramızda nasıl kanal/şifreli kanal oluştururuz sıfırdan yeni baslayanlar hakkında hicbi bilgi bulamadık.Yonlendiren...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri