Arama sonuçlarınız

1. DuSTeRo

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri murat bey sizinle her plaformda konuşurum ancak meselenin aslından çıkıyorsunuz. evet ülkemiz çok gelişti ama anadolu'nun hala kuzeybatı kesimleri bile tarımsal teknolojide çok geri. anadolu teknoloji ile şu son 5 senede tanıştı fakat trakya 30...

2. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri murat bey yazılarınıza başladığınızda sizinde tavrınız yok eleştiriden başka ama sonra nedense kişisel saldırılara başlayıverdiniz karşınızdakini bilmeden. farkettiyseniz o dakikaya kadar bende ovar bende bu var bun buyum şuyum diye tek bir cümlem...
  3. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri ali bey ilk olarak sizinle başlayım ziraat kendi içinde 2 elinizdeki parmaklar kadar bölümlere ayrılır bahçe bitkileri, bitki koruma, peyzaj mimarlığı, süt teknolojisi, tarım ekonomisi, tarım makinaları, tarla bitkileri, tarımsal yapılar ve...

4. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri pek görüntü almayı seven bir insan değilim ama az sayıda çektiğim bir kaç fotoyu seninle paylaşabilirim sıkıntı yok. http://img2.ressim.net/out.php/i5528358_04062010008-jpg http://img2.ressim.net/out.php/i5528359_06062010039-jpg...
  5. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri murat bey ben size gereken efendiliği gösterdim zaten ama ders çalış falan bunlar konuyla alakalı değil kişiler hareketlere giriyor bir saldırı var ortada duruşumu bozmadım o dakikaya kadar yani. burda foruma rezil olmaktan vs vs herşeyden...

6. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri tufan edebini bozma gitte biraz edep öğren. kendimi bildim bileli çiftçiyim 4 çeker traktörlerim ve paletli biçerdöverim var senin hayatın kadar çamura girip çıkmışlığım var. ben ders almam anca ders veririm klavye off road çularına. senin haftada...

7. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri olabilir görmedim :) ben sizin aracınızı rakip olarak görüyorum ama deniz bey inşallah tez vakit pajeroda çıkar karşıma bakalım stock'a karşılık stock nasıl bir görüntü oluşacak :)
  8. DuSTeRo

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? renault 9 ve toros gibi araçlar hafife alıncak araçlar değildir dikkat ettiyseniz çiftçilerin çoğunda vardır çiftçilerin ortak özelliğidir bu araçlar. ben pilotajı kendime göre ölçtüm yani tarafsız bir ölçüm oldu daha önce renault 9 um vardı...
  9. DuSTeRo

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? aracım dacia duster 4x4. çiftçiyim kendimi bildim bileli toprakla uğraşırım ama ıslak ama kuru. 2 tane 4 çeker traktörüm 1 tanede paletli biçerdöverim var

10. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri izmite geleceğim zaman haber verrim assasin bey

11. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri saçmaladığımız biyer yok tufan neyse onu söyler onu konusuruz. duster şurda 2 senelik bir araç pajero gibi geçmişi yok ve elinde şuan dakar ödülünü bulunduramaması çokmu tuhaf? bişeyleri söylerken örnek verirken siz düşünün asıl bişeyler bişeyler...
  12. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sayın assasin ben ladayi kendime rakip olarak görmüyorum kusura bakmayın onu siz kaale alın beni entere eden bir araç değil bıktım onu çekmekten tur boyu :D

13. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri merak etmeyin assasin bey duster öyle çat kırıldım bir araç siz tasalanmayın duster mures trophy yazıp biraz izleyin size fikir versin :D bu pajeroda neymiş be kardeşim lastik olsa dağları devircek bende öyle diyodum biliyomusuz lastik olsa dedim...
  14. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri ilahi assasin paylaştıgınız vidyoya bakın :D toyota'da gidiyor orda hatta lada bile gidiyor siz şimdi pajeroyu çok farklı bişeymi sandınız merak etmeyin toyota orada gezi araçları olarak kullanılıyor zaten :D
  15. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sayın ümit erkan duster'ın o güzel şakasını bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün ;D sevgili forester kardeşim eğer ümit beyin paylaştıgı vidyoyu izlediysen ordaki rampanın açısına 7-8derece daha ekle...

16. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri duster'ın esp testinde başarısız olması arka frenlerin disk değil kampana olmasından kaynaklıdır :) esp, abs olan olan araçlarda olabilmektedir duster'ın arkasınında kampana olması buyüzden büyük dezavantaj. ancak şuvarki duster'ı devirebilene...
  17. DuSTeRo

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? arkadaşlar duster 4x2 iken renault 9 ondan daha iyi gidebilmektedir oyüzden 4x2 duster'ın lastiklerini mt taksanız bile stock lastikli 4x4 duster kadar yol alamazsınız hertürlü iddiasına varım. ben stock lastiklerle at lastikli cherokee...
  18. DuSTeRo

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri sayın forester elbetteki subaruyu yabana atıcak değilim heleki üstündeki 4çeker sisteme nissan dahi ulaşamamışken. bazı araçlar saydım jeep değilde prejtij aracı olarak benim gözümde forester'de bir prestij aracıdır. forester benim gözümde bir...

19. DuSTeRo

Dacia Duster 20.000 bakım değişenleri

arkadaşlar komple dacia konularını taradım ama bulamadım oyüzden konu açma gereği duydum. geçenlerde 20.000 bakımını gerçekleştirdim ve hoşuma gitmeyen bazı şeyler oldu. ilk olarak mazot filtresi değiştikten sonra mazotun havasını almasını unutan servis elemanı aracı çalıştrmak için 2 dakika...
  20. DuSTeRo

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) onun kalibrasyonu yapılması lazım bendede bi dengesizlik var. tamam aracı pek insan gibi kullandığım söylenemez ama 8.2 leri hele hele off road'ta 9.3 leri gösteriyor okadarda değil yani. aldığım mazotu yaptığım kilometreye vurunca...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri