Arama sonuçlarınız

1. DuSTeRo

29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı...

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... ağırlık merkezi ortada olmayan bir araç için tüm lastiklere aynı havayı basmakta çok yanlış. ön lastikler bariz yanak yapıyor tavsiyem arkalara 30 öne 33-34 basmaktır. bu fark lastik ezilmesini en aza indirger ve 4çeker çekiş...

2. DuSTeRo

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) 110 ps motor 4wd duster'larda 6. vitesi 100km hızda sabit tutmak için yetersiz yüzde 5eğimli rampalarda bile ciddi güç kayıplarına neden oluyor turbo basıncı yetersiz kaldığından araç ciddi şekilde gaz pedalına yüklenilmek istiyor...
  3. DuSTeRo

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) normalde aracı bu şekilde kullanmam bilen bilir ancak siz duster kullanıcıları yakıt tüketimi konusunda epey farklı sonuçlar elde etmesi benide merağa sardı ve kısa mesafeli bir test yaptım. araç kilometresi 39.687 ve 40bin bakımına...

4. DuSTeRo

Duster takas...

Ynt: Duster takas... ozaman size yönelik cevaplar verip yardımcı olayım yoldada gitçek bir araç arıyosanız duster sizin için biçilmez kaftan olur. geniş basan dingil mesafesi ile epey güven verici ve rahat bir kullanımı var uzun yolculukta yormuyor. duster'a alternatif olarak terios var fakat...
  5. DuSTeRo

Duster takas...

Ynt: Duster takas... isterseniz duster alın isterseniz x5 hiçbirşey demem ancak durum samurai ile kıyas yapmak ise dif lock yok, sürekli çapraza bağlayan bir araç extrem koşullarda hareket sıkıntısı çekiyor dik çamur rampalarda bir müddet çıkıp çapraz veriyor asılı kalıyor, makaslı sistemli...

6. DuSTeRo

Duster takas...

Ynt: Duster takas... samurainin off road kabiliyeti duster'dan dahamı fazla ;D aman duster'cılar bunu başka biyerde söylemeyin antidustercılara malzeme olursunuz dün 80 santim karda gidiyonuz bugün samurai duster'ı tepeler diyosunuz diye :D sevgili duster severler ladalar ile off road turuna...

7. DuSTeRo

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi dacia'cılar nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor ses verin :)
  8. DuSTeRo

DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS''

Ynt: DUSTER 4WD ''OFF ROAD ABS'' bu zaten bilinen birşey ;) güray hocam sizde niye gerçekleşmemiş anlamadım ama bunun gerçekleşmesi için aracınızın kayması gerekiyor yeterince kaygan kontrolsüz eğimler değilmiydi acaba neyse bende çoğu zaman oluyor extrem koşullarda mt lastikli araçlarla stock...
  9. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bişey dikatinizi çekmedimi araçtan sızan sıvıyı hop diye buldu kemeraman eliyle damlatmış gibi :) antidustercıları kızdıralım biraz ;D arkadaşlar araç 2.0 ve benzinli, bu motor hakkında fazla bir teknik bir bilgimizde yok açıkçası araştırmadımda ama N7Q mu...

10. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi duster'ın limitleri ve hazin son. adamı tebrik ederim aracı hasara uğratmak için var gücüyle çalıştı :) yorumlar gelsin http://www.youtube.com/watch?v=cKsM1jrKPC4&feature=related

11. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi eğer amacınız box tuning ise racechip'i değil chiptuning06yı öneririm yazılımları daha güncel ve yanlış hatırlamıyorsam 3hp fazla güç veriyor racechip'ten
  12. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi senin aracın 5 vitesli kardeşim dolayısıyla 2500 devrin üstüne çıkman değil çıkmaman motorunu çabuk tüketir. örneğin 3ten 4e atacaksın aracı 2500e kadar sürüp çaktın 4e noldu aracın 1600-devir saymaya başladı sence 4. vites için 1600 uygunmudur? heleki bide 5...

13. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi allah allah hayret bişey kl71 ile 100 km lere dayandık tık yoktu biryerde bir terslik var ama anlamadım :) ben olsaydım ordan standart lastiklerle çıkardım ümit bey 8) lock modunda okadar ayrı bir önçeker arka çeker dagılımı olması beni biraz şaşırttı suzuki...
  14. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi burdan araçtan araca lastik farkediyor sonucunu çıkarabiliriz ozaman ümit bey :) ama sessizlik ve vibrasyon konusunda m/t de lider seçilmiş bir modelin duster'da sese ve virasyona sebep olması çok ilginç aslında. bu arada standart lastikli duster'da daha güçlü...
  15. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi mimar bey ümit bey sürekli off road turlarıyla karşımıza çıkan bir duster'cı yoldaşımız onuda bu şekilde tanıdığım için küçük bir öneride bulundum yani dolayısıyla at nedir mt nedir bilirim ve bilerek konuştum :) ümit bey asvalt yolu pek kullanıyormu bilmem...

16. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ümit bey at tipi oldugunun farkındayız ancak malesef bf başarısız en başta söylemek istemedim ama ben inanın continentallerle şu görüntüdeki çamurda adeta dans ediyorum :D yani bf bu durumda çokta farklı bir lastik olmuyor bunu demeye çalışıyorum. durumunuz...
  17. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi ümit bey vinç denemelerinizi çok güzel olmuş tebrikler :) ancak benim dikkatimi çeken bf oldu çok fazla çamur topluyor ve orjinal continentallerden iyi bir görüntü göremedim o lastik sanırım bende hayal kırıklıgı oldu daha fazla performans beklerdim açıkçası...
  18. DuSTeRo

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? evet bilal bey 110 luk ama ilk aldıgımda aracım az yakmıyordu ortalama 8.2 ile 8.6 arasında idi off road turunda 9.3 ü gördüm yaklaşık 4-5bin km civarında iken şuan ise 7.2-7.4 arası off road ta 8.2ye çıkıyor. ben sürekli sert kullanan...

19. DuSTeRo

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? 6- 6.5 ugu malesef rüyalarda bile görmek imkansız 110 luklarda bilal bey :D ben şuan 30kuruş civarında tüketiyorum düşürebildiğim minimum 27kuruş oldu. aracı 10 ay evvel aldığımda 27 28kuruş civarı yakıyodu ozaman yakıt fazlaydı ama yakıt...
  20. DuSTeRo

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? bilal bey öncelilke şunu söyleyim 2500 devri vites atarkende geçmediğinizi düşünerekten diyceğim odurki enjektörlere vites atışında yük bindiriyosunuz yakıtı fazla olmasının sebebi rodaj ile beraber budur. 4e atana kadar devrin fazla bir...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri