Arama sonuçlarınız

1. DuSTeRo

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi adam yapmış nabıcan dıdısını bıdısını nasıl duruyorsa duruyor ha brembo speclemiş ha paraşüt takmış onu bunu boşver sadede gel. birşeyleri paylaşırken description kısmındaki açıklamalara bakalım ben bunu ifade etmeye çalıştım vtec yada wankel in açıklamasını...

2. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi dağılın beyler adamın arabası yokmuş buşuna sidik yarıştırtıyor. ben seni Allaha havale ediyorum sana sıhhat versin daha marşa basamıyosun gelmişsin forumun bekçisi doğruluk müdavimi kesiliyosun :D sen şimdi yat dinlen boşver onu bunu 150 sayfalık duster...
  3. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi vdiyodaki suzuki specs Jimny specs: -stock engine -10cm springs -Much longer dampers -ARB air lockers front and back -Suzuki samurai transfer case with 4.16 reduction kit -235-75-15 tires -and much more.. ingilizcen yoksa açıklarım tufan

4. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi yapılır ali bey niye yapılmasın bahsettiğim araç 23bin tl ye bir ara satılıktı :) arama motorunda wankel şahin yazarsanız daha güçlüsünede ulaşabilirsiniz adamlar yapmış. bahsettiğiniz uygulamada kilit samurai'nin yükseltmeden dolayı çaprazlarda oluşan...
  5. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi tofaş'a 2.2 vtec turbo motor, bmw m3 şanzıman takarsanız ne olursa işte o olur sayın ali bey

6. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi

7. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi suzukici arkadaşlar alınmasın kl-71 li samurai ile çok tura çıkmışlığımız var :) lafım at sidiğinde it sidiğinde bile patinaj çekmemiş olup forum forum gezerek salça olarak msj sayısı sayesinde avatarında 'zirve' yazdıranlara... bazı şeylere dikkat çekmek...
  8. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi çırpındığı kadar bide gitse içim yanmıycak difransiyelini yiyeyim bunu yükseltmek lastik takmak haram kendini götürmeye takati yok görüntü kirliliği haram offrofçu ;D http://www.youtube.com/watch?v=N8jG7TPbBe8
  9. DuSTeRo

Duster için amaca yönelik LASTİK seçenekleri:

Ynt: Duster için amaca yönelik LASTİK seçenekleri: lastik çapını artırmanız size fazla yakıt olarak geri dönecektir amacınız turu kolaylaştırmak olmalı 215ten 205 e inmek size yeterli bir fark sağlamayacak gün içinde şartlarda değişken olduğundan yaptığınız değişiklikle arada bir fark...

10. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi köpek sidiğinde patinaj çekmek deyimi bu olsa gerek http://www.youtube.com/watch?v=EoZ37lijcQs

11. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi maşallah toyota'nın çaprazı duster'ı hiç aratmıyor http://www.youtube.com/watch?v=8Ey8_NiLSGE
  12. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi bana biraz resimde dar kalıplı geldi lastik ve ahım şahım bir yükselme gözlemleyemedim daha iyisi yapılabilirdi

13. DuSTeRo

40.000 Bakım ücretleri

Ynt: 40.000 Bakım ücretleri 2ay gibi bir süre oldu yaptıralı 400tl bakım 170'ede balataları değiştirdim Renault servisleri epey bir pahacı
  14. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi +1
  15. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi :) duster ile cx740'ı yanyana görünce ne istiyceksiniz ondan sonra kimlik fotokopisimi gbt'yemi sokçaksınız? o fuar her sene çorlu ve lüleburgazda olmak üzere 2 kere yapılıyor siz direkt new holland trakmak distribütörü ile iletişime geçiniz onlar size...

16. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi dostum amacın besbelli polemik yaratmak bunun moderatörlerde farkındadır dikkate alacaktır. o konu geçeli epey oldu ama belliki sen çok içerlemişsin tencereyi ısıtıp tekrar koyuyorsun duster sana çokmu batıyor hani onuda anlamış değilim. derdin her konuya...
  17. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi çiftçi ve öfkeli :D
  18. DuSTeRo

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi :) alın bir çift çeker traktör polemiğe gerek kalmasın

19. DuSTeRo

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri ernaz'da epey ilgileniyorlar z rotunu orda değştirttim. ancak verilen fiyatı fazla buldum heralde tüm renault sevislerinde yüklü zam yapılmış
  20. DuSTeRo

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri 3 hafta önce 40bin bakıma girdim + balata = 570tl teşekkür renault itir itirebildiğin kadar itirmezsen namertsin. bunlar adama acıyıp senede 2 kere servise gelio bi insanlık yapalımda demiyorlar yav

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri