Arama sonuçlarınız

1. H

Dacıa Duster Değerlendirmelerim

Ynt: Dacıa Duster Değerlendirmelerim Cam modülünden kastınız...Kumanda ile aracın camlarının otomatik kalkması olmalı... aynen

2. H

Dacıa Duster Değerlendirmelerim

arkadaşlar merhaba.15 gün önce uzun araştırmalarım sonucunda 2012 model 4x4 110 luk olan bir duster aldım.-2001 jlx satarak- kısaca değerlendirmelerimi aktarmak istiyorum: 1.öncelikle araç görsel olarak tatminlar ve iç dizaynı belki sade ama kesinlikle ferah ve kullanışlı heleki aracı...
  3. H

Yükseltme

arkadaşlar merhaba.15 gün önce uzun araştırmalarım sonucunda 2012 model 4x4 110 luk olan bir duster aldım.-2001 jlx satarak-ihtiyaçlarımı bildiğim ve ihyiyaçlarıma göre tercih yaptığım için şimdilik memnunum.sizlere sormak istedğim amatisörlerin üzerindeki helozonların olduğu yere 3 cm get...

4. H

Diresiyondaki Titreme

arkadaşlar merhaba.15 gün önce uzun araştırmalarım sonucunda 2012 model 4x4 110 luk olan bir duster aldım.-2001 jlx satarak-ihtiyaçlarımı bildiğim ve ihyiyaçlarıma göre tercih yaptığım için şimdilik memnunum.sizlere sormak istedğim ilk sorum;araç park halinde çalışır iken direksiyonu tam tur...
  5. H

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi acaba bizim ülkemize gelecek mi

6. H

Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak

Ynt: Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak fiyatın artacağını sanmıyorum stepway de artış olmamıştı ilk çıktığında sonra zamlandı 52 53 olur gibi 55 olursa çok fazla olur aslında 48 52 aralığında olması lazım fiyatlar arttıkça uzaklaşmaya başladım acaba 2005 honda crv mi alsam diyorum 40 42...

7. H

Makyajlı Olan Ne Zaman Satışa Sunulacak

herhangi bir yerden bilgi alan oldu mu acaba..
  8. H

Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları

Ynt: Makyajlı Dacia Duster'ın Casus Fotoğrafları makyajlısı gelmeden fiyatlar yükseldi 51600
  9. H

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... arkadaşlar bugün itibariyle dacıa nın resmi sitesinde duster advanture 46700 le satışa sunulmuş 90 beygir olarak

10. H

Vitara 1.5 inç Yükseltme Hakkında Yardım

merhabalar ,aracıma 215 80 15 ebadında lastik taktım şimdide az bişe 1,5 inç yükseltmek istiyorum bunun için siteden araştırdığım kadarıyla 1-kalınlıkları önler için 30 mm 28mm de olabilir 2-arkalar için 40 mm get yaptırmayı düşünüyorum 38 de olabilir 3-dış ve iç çap ölçüleri olarak ta 110...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri