Arama sonuçlarınız

1. K

Duster için Jant ve Lastik Seçimi

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi Dacia Duster orginal jant ölçüleri Jant çapı 16' x 6.5 Bijon aralığı 5 x 114,3 Bilezik çapı 73,1

2. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi çok tşk. servis bile bilemedi.. jant lastik değişikliği yaparsam ..hangisi 4x2 85bg daha iyi olur? 1- seçenek 6,5 16j 5114,3 veya 7.0 16j 5x114,3 lastik 215/65veya70 R16 %50asfalt %50arazi 2- seçenek 7.0 17j 5x114,3 lastik 215/60 R17 michelin...
  3. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi İst- Pendik Renault Servise sordum onlarda bilmiyor.

4. K

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Dacia Nature ( 4x2 1.5 dci 85bg Beyaz Laurette+Look+Güvenlik+Deri direksiyon ) İST/Bostancı Öncelikle Tüm Dustercıları selamlıyorum .. mükemmel bir site,bütün aradıkların var.. İyi Seyirler,
  5. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi Orginal Jant ve lastik ölçüleri 6,5 J 16 215/65 R 16 M+S aracın bijon ölçülerini bilen varmı ? 16 X ?

6. K

Duster 85 DCI Chip Tuning Video

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video Selamlar Çok iyi sonuç almışsınız.. Aracın torku şuan nasıl yeterlimi ? uzun yolda araç dolu iken performansı nasıl? tabiiki son km ve yakıt bilgisi verebilirmisiniz. İyi seyirler..

7. K

Duster 85 DCI Chip Tuning Video

Ynt: Duster 85 DCI Chip Tuning Video selamlar youngsun bence çok iyi yapmışsın..ekonomik+performans yeni çıkan 110bg motordan daha iyi sonuç çıkmış şuanda en az yakan vede performans alan motor bu galiba .. yakıt ne kadar azaldı? öncesi ve sonrası maliyeti ne kadar ? yazılımmı? yoksa chip...
  8. K

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi duster orginal lastikleri %50 asfalt %50 arazi ve kötü yol koşullarına uygun tasarlanmış.. Michelin Latidute Tour gayet iyi bir lastik Michelin Latidute Cross 215 65 16 ebatları var.. bende tavsiye ediyorum harika bir lastik gidip inceledim..asfaltta biraz...
  9. K

4x4 110bg 4x2 110bg 4x2 90bg arasındaki farklar ?

Ynt: 4x4 110bg 4x2 110bg 4x2 90bg arasındaki farklar ? öncelikle önerileriniz için tşk.. hafif arazide ve uzun yol kullanımda dusterların aralarında çok farklar yok galiba hemen hemen hepsi aynı işlemi yapıyor..tabiki offroad yapmıyacaksan..4x2 85 bg üzerine yazılım performans yaparsam 105...

10. K

4x4 110bg 4x2 110bg 4x2 90bg arasındaki farklar ?

Selamlar, Aşağıdaki modellerden birini alacağım fakat hansi daha ekonomik+performans sağlar 10 senelik bir kullanım düşünürsek .. Muğla bölgesi sürekli kullanım,İstanbul senede 2 defa uzun yol 3-4 yolcu yarı bagaj dolu otobanda motor çekiş gücü tatmin kar seviyelerde olması yeterli olacaktır...

11. K

Dacia Duster Far Değişim Rehberi

Ynt: Dacia Duster Far Değişim Rehberi selamlar 4x4 far ile 4x2 arasında sadece karartma farkımı var.4x4 içi siyah 4x2 parlak mı? lamba veya aydıntalma farkı varmı? iyi seyirler ..
  12. K

Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları

Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları servisteki rüzgarlılar yapıştırmamı.. yoksa cam arası sıkıştırmamı?

13. K

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Merhaba 4x4 110 bg muğla sürekli kullanım, istanbul arası gidiş geliş için ideal bir seçimmi ? 4x2 85 bg ile arasında çok fark varmı ?uzun yolda bagaj dolu 3-4 yolcu için bu motor yeterlimidir? açıkçası hangi modeli alayım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri