Arama sonuçlarınız

1. mehmet_mtrs

2015 De

Bu ev Kerimoglu Eyüp ün sevdiceğinin babasının evi . Kerim oğlu bu odada ocağın önünde yatağında uyurken öldürülmüş . Bize acı geldi .

2. mehmet_mtrs

2015 De

Derler ki ; annesi dayanamamış acısına . Çek geçmemiş oda ölmüş zavallı . Bir rivayet derler günün birinde ; Ağabey kerimoğlu Hüseyin görülmüş ortalarda . O da almış başını gitmiş buralardan yakın çevrede başka bir ilçede sessiz...
  3. mehmet_mtrs

2015 De

Büyük kardeş Hüseyin ve yeni yetme küçük kardeş Eyüp . Babaları ölmüş olmalı , geçimlerini ağabey hüseyin hallediyor . O devirlerde buralar da yaşam tütüncülük . Tütün bitkisini ekecek, dikecek , toplayacak , diz'ecek (ipe...

4. mehmet_mtrs

2015 De

GüllükGüllük de n Milas'a dönmedik . Çıkıştan sola ayrılıp devam ediyoruz . maksadımız yine sevdiğimiz tek gidiş-geliş li koy yollarına kırdık . " Şansımıza güveniyoruz" butonuna basmışız kabul edip "Ne çıkarsa" seçeneğine razı ediyoruz kendimizi . Bu yollarda...
  5. mehmet_mtrs

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

:):) AhmetAhmet bey kardeşim . Çam devirdim , özür dilerim . Kendimi yazdıklarına kaptırmış olabilirim.

6. mehmet_mtrs

Kafa Nereye Biz Oraya, 58 Günde Kütahya-salihli-didim-milas-bodrum-marmaris-datça-fethiye-denizli-af

VaVayy beh Mehmet kardeşim . Bu ne hız Allasen ! Ne güzel anlatmışsın , Önceleri resimleri kaybolmuş diye üzülmüşdüm , Ne iyiki resimleri saklamışsın . Paluze tadı gibi (annemin bana küçükken yaptığı bir çeşit muhallebi üstü gülsuyu şerbetli) ne güzel ve de...

7. mehmet_mtrs

2015 De

Artık Akbük den ayrılıyoruz . Hemen-hemen Ağustos u doldurduk . Daha güney bögelere inebilmenin de zamanı gelmiş olmalıdır . Bu resimi tekrar koydum sa da sıra karışmasın diye hatırlatıcı olarak bir daha sunuyorum. Meslek erbabınından bilgi ve desteğini...
  8. mehmet_mtrs

2015 De

Merhaba Ahmet bey , Akbük de ki mini gurubumuz içinde siz de vardınız . Haklısınız, gezilerimiz içerisindeki bize sıkıntı veren bazı olayları bile şimdi evde oturarak geçen günlerimizde tatlı bir anı oluveriyor ve bizleri gülümsetiyor . Özledik mi ne ...
  9. mehmet_mtrs

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

12-02-2016 Yenı sigorta HDİ 1648 ._ tl Yaptırıldı Sigortacı Ali aracılığı ile aldığım en iyi teklif .

10. mehmet_mtrs

2015 De

Ben bu konularda yeteri kadar bilgili olmadığım için telefon ve pc mi alışkanlıklarıma göre kullanmaya devam ettim . Sanırım işi zorlaştırmış olabilirim . Şöyle düşüncelerim var ; Önümüzdeki mevsim Piriene -akköy yolunu tekrar kullanacağım . Menderes nehri ile...

11. mehmet_mtrs

2015 De

Sn. bayar28 Teşekkürederim Selamlar
  12. mehmet_mtrs

2015 De

Sizi kolega Mehmet bey diye hatırlıyorum (yanlış ise affedin lütfen . Begenileriniz için çok teşekkür ederim selamlar. Hüseyın bey. Çok da emin değilim ama , farz edelim işlerin kesat zamanlarında karşılaşmış olduğumuzu var sayıp , biz onları affettik zaten...

13. mehmet_mtrs

2015 De

Evet burada düzeltiyorum (Iasos) Çok iyi yabanci dilim yok "ayasos " diye telaffuz edilebilir mi ? acama diye aklıma geliyor . Biz de kendimizi bir hayvansever olarak görmekteyiz . Ne güzel sizde öyle olmalısınız . Buna memnun...
  14. mehmet_mtrs

2015 De

Az gittik Uz gittik deniz , derin bir körfez (fiyort) yapmış . Ne ilginçtir kumsalında yaşam belirtisi gösterir hiç bir ayak izi bile göremedik . Denizin dalga yapası bile gelmiyor içinden . Görünür de derinlik dört Parmak diyeceğim ...
  15. mehmet_mtrs

2015 De

Hüseyin bey. Cam örtüsünü daha karavanım yok iken , panelvan ile yaptığım gezilerimden birinde görmütüm . Çok hoşuma gitmiş çok pratik geldiği için aklımda tutmuştum . Ama sizinki daha işlevsel olmuş . Sanıyorum kabin ssoğumasını da engelliyordur. Ben şöför...

16. mehmet_mtrs

2015 De

Bu gün Milas a kestirme yol dan bir motosikle turu atacagız . Akbük e giriyor gibi olduğunuzda sağ'a ayrılan ormaniçi gibi bir yol dan devam etmeye başladık . İncecik köy yollarında aheste geziniyoruz Zeytın ağacı ve ardıç ağacını yan yana gördük . Zeytin...
  17. mehmet_mtrs

2015 De

TüTüm sıkıntılarımızdan kurtulup aracımızki sorunu çözduk Biraz dinlenmeliydik . Öyle de yaptık . Eski yerimize yerleştik . Aklımda , alet edevat konusunda Milas a gidip geldiğim köy yollarının güzelliği aklımda takılı kalmıştı . Eşime bahsettiğimde " keşke...
  18. mehmet_mtrs

2015 De

Teşekkür ederim Yücel kardeşim . Beğenmiş omanızdan memnuniyet duyarım. Selamlar. Ön cam detayı (övünmek gibi olmasın ) kendi imalatımdır. Ön camı tamamen gazete kağıtları ile bantlayıp kafamda oluşturduğum dizayn'ı kurşun kalemle üzerine çizdim ...

19. mehmet_mtrs

2015 De

Bu yıl Haziranın ikinci yarısında yola koyuduk. Dedik ki; yine dümeni akdenize kıralım . Belirli bir rotamız olmadığı için önümüze geldiği gibi bir tatil kolaylığına teslim olup koyverdik kendimizi yollara. Aydın otobanından bir süre yol aldık . Bize göre...
  20. mehmet_mtrs

Mercedes Sprınter 412 D

Teşekkür ederim Hüseyin bey . Önce şu yakıt meselesinden bahsedelim isterseniz . İnanırmısınız bu mevzu üzerinde muhabbbet açıldığında genellikle kendi aleyhime cevaplar veriyorum . Şimdi kalkıp da ben 1 litrenin altına düşüyorum desem . herkes yüzüme...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,160
Kayıtlı Üye Sayımız
167,054
Kaydolan Son Üyemiz
Dcnsckr

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.