Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkiler ben çok gezmenin yanısıra okumayı da pek severim. Karavanımda pişirmeyi ve okumayı severim. Karavanımla gezmeye olanaklarım yetmiyor. Ben de karavanımı kendi zevkime uygun kullanıyorum. Ben bir karavanın ille gezip durması gerektiğine inanmıyorum. İmkanlar neye elveriyorsa onunla mutlu...
İftira edenleri s..kime bile takmam. Benim arkadaşlığım doğru ve dürüst olanlarladır. Şimdi dışarı çıkacağım çünkü yürüyüş hem beden hem de ruh sağlığım için önemli...
Neyse arkadaşlar s...ktir edelim iftiracıları, Sadece doğru konuşan dürüst insanlar bizim hayatımızda barınabilir. Diğerleri en fazla bize vurup kaçarlar arkiler. Vurup kaçan tiplerle de kimsenin bir şey olmadığını ve olmayacağını herkes bilsin. Yücel Hoca'nız gayet erkek bir insan. buna emin...
Arkiler,
Ben kampçı karavancı dostu bir insanım. Dilediğim gibi olur ve yaşarım hayatımı. Bana böyle bir halt yapamayacaklarını herkes gördü. Anlamsız iftiralar yüzünden ruh sağlığım bozuldu. Hasta bir insan oldum. Sonuçta bunlarla da bana bir şey olmayacağını herkes gördü.
Bir insan olarak...