Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Yücel Hoca bir özgür insan, İstediği gibi yaşar, Dilediği gibi olur. Hangi oçocuğu karışabiliyormuş kardaşım?

2. yugun

Vodafone 5G dünya ile bağlı kalmak için mobil operatörüm.
  3. yugun

Yücel Hoca, 5G hızında...

4. yugun

Günaydın arkiler... Bugün nöbetçiyim. 5G ye sorunsuz geçtik.

5. yugun

Arkiler, Bu akşam kendime airfryer da tavuk baget kızartıp yedim. Airfryer bu tavuk kızartma işini çok güzel yapıyor...

6. yugun

Karavanımı ilana koysam da sonuçta yine satmaktan vazgeçtim. Bu karavanı satamıyorum ben... Duruyor, dursun bakalım.
  7. yugun

Arkiler ben çok gezmenin yanısıra okumayı da pek severim. Karavanımda pişirmeyi ve okumayı severim. Karavanımla gezmeye olanaklarım yetmiyor. Ben de karavanımı kendi zevkime uygun kullanıyorum. Ben bir karavanın ille gezip durması gerektiğine inanmıyorum. İmkanlar neye elveriyorsa onunla mutlu...
  8. yugun

Yağmur başladı. Parka oturdum. Bu parkta oturmayı seviyorum. Burası da gün içinde kuş seslerini duyabildiğim bana huzur veren bir yer...

9. yugun

İftira edenleri s..kime bile takmam. Benim arkadaşlığım doğru ve dürüst olanlarladır. Şimdi dışarı çıkacağım çünkü yürüyüş hem beden hem de ruh sağlığım için önemli...

10. yugun

Neyse arkadaşlar s...ktir edelim iftiracıları, Sadece doğru konuşan dürüst insanlar bizim hayatımızda barınabilir. Diğerleri en fazla bize vurup kaçarlar arkiler. Vurup kaçan tiplerle de kimsenin bir şey olmadığını ve olmayacağını herkes bilsin. Yücel Hoca'nız gayet erkek bir insan. buna emin...
  11. yugun

Arkiler, Ben kampçı karavancı dostu bir insanım. Dilediğim gibi olur ve yaşarım hayatımı. Bana böyle bir halt yapamayacaklarını herkes gördü. Anlamsız iftiralar yüzünden ruh sağlığım bozuldu. Hasta bir insan oldum. Sonuçta bunlarla da bana bir şey olmayacağını herkes gördü. Bir insan olarak...

12. yugun

Sevgi ve dostluk önemli değerlerdir. Ben bunu herkese gösterdim. Bir daha olsa yine aynı şekilde davranırım.
  13. yugun

Ne yapabildiler kardaşım bana? Şuymuşum buymuşum diye iftira eden aşağılık oçocukları ile de ne yapabildiler?
  14. yugun

Ama artık Yücel Hoca'nın iyi niyetini kötüye kullanan aşağılık iftiracılar benim yanıma sokulamazlar bile...

15. yugun

Elimden gelseydi kampçıdostlarım için çok daha fazlasını da yapardım.
  16. yugun

Yaptığım her şeyle büyük bir gurur ve onur duyuyorum arkiler.
  17. yugun

Hiçkimsenin yardımı olmadan kendime harika bir karavan yaptım. Karavancı dostlarımla özgür kamplara katıldım. İzmir'in dağlarında yaptığım kamplarda bayrağımı dalgalandırdım. Bunların hepsini ben yaptım.

18. yugun

Artık sadece kendi karavanımın durduğu kampta yapıyorum kamplarımı...
  19. yugun

Ben ne yaptıysam kocaman yüreğimle yaptım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.