Arama sonuçlarınız

1. yugun

Dominar 250 Mi 400 Mü?

Arkiler, Bajaj Dominar alacağım. Hangisini alayım?

2. yugun

Ramazan Bayramı Kutlu Olsun!

Ramazan Bayramınızı Kutlar, Hayırlara vesile olmasını dilerim.
  3. yugun

Kamp Şartlarında Diyet Yapmak...

Arkilerim bu sefer karavanımda kamp yaparken diyetimi de uygulayabilmeyi hedefliyorum. Karavanımdaki buzdolap küçük olsa bile yine de hiç yoktan çok daha iyidir. Karavanımda bir basınçlı tencerem var. Bununla kurubaklagil haşlayıp buzdolabında soğutarak ayranla tüketebilirim diye düşünüyorum...

4. yugun

Kampa Gittim, İçki Içmeye Mecbur Muyum?

Arkiler, Kampa gittiniz tüm arkadaşlarınız içki içiyor, Sizin de canınız çekiyor haliyle. Ama bu durumda bile iyi bir diyet yapıcıysanız içkiye hayır diyebilirsiniz. Eğer içmek istemiyorsanız, dahası diyetinizi bozmayacaksanız bozmazsınız zaten. Ben kampa gittim içki içmeye mecbur muyum...
  5. yugun

Kamp Deli̇'si

Arkiler, Benim de delisi olduğum, Müptelası olduğum şey kampçılık. Aynı zamanda ben bu alanın Delisiyim de arkadaşlar... Benim arkamdan çok atanlar tutanlar oldu ŞUYMUŞUM BUYMUŞUM diye arkadaşlar.... Bunlarla da bana bir şey olmayacağını herkes gördü.

6. yugun

Yaz (izci) Kamplarında Görev Almak Istiyorum.

Merhaba, Resmi Teknoloji ve Tasarım Öğretmeniyim. 2010 Yılında valilik oluruyla resmi bir Milli Eğitim İzci Kampında Öğretmen olarak görev aldım. Çocuklara kampta basit malzemelerle birtakım el işleri yaptırabilirim. Resmi olarak izci değilim. Yaz izci kampı VB kamplarda görev alabilirim. Bana...

7. yugun

Her Zaman Iletişime Açık Ve Pozitif Olmaya Çalış!

Her zaman iletişime açık ve pozitif olmaya çalış! Bu Dünya'nın yükünü yanlız başına çekemezsin. İnsanlara derdini anlatmazsan derman da bulamazsın. Negatif şeyler şizofrenim nedeniyle bana çok bastırıyor. Bana şöyle böyle dediler meselesi yine. Bunları anlatmak için DERDO PAŞAM Zeynel Abim var...
  8. yugun

Kampçılık Nedir?

Kampçılık sabit tesisler kurmadan doğada olabilme yetisini kapsayan bir sportif etkinlik ve sanat dalıdır. En temel manada kampçılık budur. Kampçılığın içerisinde yüzlerce farklı dalı ve birbirleriyle bağlantılı da olabilecek fraksiyonları vardır. Sportif Kampçılık, Doğada hayatta kalma sanatı...
  9. yugun

İnsanların Hakkında Ne Söylediği Umrunda Olmasın...

Arkiler güzel bir hayat yaşamak için başkalarını pek fazla takmamanız gerekiyor. Eğer insanları kafaya takarsanız ben gibi şizofren olursunuz. İnsanların özellikle de sizin hakkınızda ne düşünüp buyurduklarını kafaya takmayın. Bırakın size ne derlerse desinler. Zaten bunu asla...

10. yugun

Bütün Dünya'ya Sesleniyorum: Ben Dilediğim Gibi Olur, Istediğim Gibi Yaşarım.

Arkiler, Bazı insanların yaptığı aşağılık bir yalan iftira hadisesi yaşadım. Bana maksatlı karalamak amaçlı yapılan bu pislik sonrasında bile istediğim gibi olup yaşayabilecek özgür bir insan olduğum ve bunlarla da bana hiçbir şey yapamayacakları bir kez daha ortaya çıkmış oldu. Bütün Dünya...

11. yugun

Bir Camper Trailer'ci Nasıl Düşünür?

Arkiler, Camper Trailer Dünyasında kamp yapılacak yer belli olmalı. Dosdoğru oraya gidilmeli ve kaç gün kalınacaksa uygun kampçılık aktivitesi yerine getirilip dönüşe geçilmelidir. Camper Trailer bir bedava yaşam aracı değildir. Bununla kamp yapmanın bedeli vardır. Bu bedeli öderseniz çok mutlu...
  12. yugun

Mutlaka Daha Iyisi Vardır...

Arkiler, Daha iyi bir karavan daima mümkündür... Camper Trailer'ler Dünyasına böyle yaklaşmak lazım bence...

13. yugun

Pi̇xel 260 Modeli (başkent Karavan)

Arkiler bu aralar PİXEL karavanları hoşuma giderek inceliyorum. Frensiz üretilen bu model benim karavan zevkime uyuyor. Ama frensiz olması soru işareti. Frensiz olduğu için bu karavanın el freni de yok. Acaba eğimli arazide falan sorun yaşanabilir mi? Ne dersiniz? Frensiz PİXEL 260 alınır bir...
  14. yugun

Tada (migros)

Arkadaşlar minik bir Migros kullandığımdan çeşitlerin çok azına erişebilsem de TADA markalı ürünlerin tüketebildiklerimi gayet lezzetli buldum. Birtakım katkı maddeleri içeriyorlar ama ne içermiyor ki? Kampta kolay ve pratik yiyecek Migros'un Tada markalı ürünlerinden temin edilebilir. Ben...
  15. yugun

Kışın Mazotun Donma Riski Ve Olası Problemli Durumlarda Alınabilece Tedbirler...

Arkadaşlar, Mazotu dondurabilecek bir soğuklukla karşılaşmak nadir olsa da bu mümkün. Yazın aldığınız bir mazotu kışın kullanıyorsanız bunun yazlık mazot olup daha kolay donması da mümkün anladığım kadarı ile... Karavanla kamp yaparken yakıtınız donarsa ne yapacaksınız? Bence Uludağ gibi...

16. yugun

Kampçıyız...

Yıllar önce tek başıma çıktığım bu uğurlu yolculukta, Kampçı dostlarım için bir ses ve bir yürek olmaya devam ediyorum. Bizim davamız kutlu bir dava ve bu davada bizim geri vitesimiz yok arkadaşlar. Ne yaptıysak dostluk için sevi için yaptık. Kampçı dostlarımızın iyiliği ve faydasını gözeterek...
  17. yugun

Dürüstlük Üzerine Bir Yazı...

Dürüstlük, her zaman ödüllendirilen bir erdem değildir. Hatta çoğu zaman tam tersidir. Dürüst olan kaybeder, eğilip bükülmeyen yalnız kalır. Günümüz dünyasında kurnazlık “akıl”, çıkarcılık “başarı”, yalan ise “strateji” diye yutturulur. Böyle bir düzende dürüstlük gerçekten de çoğu zaman “beş...
  18. yugun

Şöyle Böyle Olmak Ve Kampçılık Hayatı...

Arkadaşlar, Daha tacizler çok küçük yaşlarda başlıyor. Girdiğin ortamlarda sana TOP, Mop şöyle böyle veya falan filan derler ve bu pislik hiçbir zaman son bulmaz. Bulmayacak. Malesef kampçılık hayatımda da bana böyle bir pislik yapmaya çalışan herifler arkadaş veya dost kılığında karşıma yine...

19. yugun

Yücel Gündüz'ün Davası...

Arkadaşlar ben kampçı dostları olan bir insanım. Benim davam kampçı dostlarıma faydalı işler yapma davasıdır. Şimdiye kadar hep bununla uğraştım ve bundan sonra da derneklerim içerisinde hep bununla uğraşacağım arkiler... Başka bir gizli davam veya amacım falan olduğu yok. Ben olduğum gibi...
  20. yugun

Bu Dünya'da Hiçkimse Hiçkimse Ile Kıyaslanamaz, Kıyaslanmamalı

Arkadaşlar herkesin karavancılığını yaparken özel durumları olur. Bunlar çok özel durumlardır ve bu durumlar nedeniyle hiçkimse kendini başkalarıyla kıyaslamamalıdır. Allah her kuluna bir kapı açmıştır. Açmadıysa açacaktır. Halinize şükrediniz. Şükretmek beyinde çok önemli haz süreçlerini...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.