Arama sonuçlarınız

1. yugun

2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

Arkiler, Bir umuttur yaşamak. Ben de umudumla ve ümidimle yaşıyorum. Belki bir gün gelir mazot ucuzlar. Her yurttaş doya doya gezmeye başlar. O zaman belki ben de doyasıya gezerim karavanımla. Bir ümit ışığım olduğu için karavanımla özgürce yaşamaya devam. www.pirikamp.com sitesinden bizi takip...

2. yugun

Evet bunu ben de düşündüm ama çok uzak arki. Taşıyamadım.
  3. yugun

Yarın bu çekmecelerdeki kıyafetleri düzenleyeceğim. Gerekmeyen her şeyi paketleyip çöpe atacağım.

4. yugun

Umarım bu güve meselesiyle başa çıkabilirim. Evi güvelerden arındırmak epiy zor olucak. Çok fazla eski şeyi şutlamak gerekiyor. Ben iki evden tek eve sığıştığım için baya bir kullanılmayan tekstil ürünüm var. Bunlar korumasız çekmecelerde duruyordu.
  5. yugun

Bir tane de güvelenmiş eski halı attım. Umarım diğer halılarım iyidir. Kapalı halde halılarım duruyordu bir odada. Zaten işin çoğu garsambaların (Kullanılmayan şeyler için bu deyimi kullanıyorum) bulunduğu odada.

6. yugun

Evimde güveler çoğalmış. Bazı güvelendiğinden şüphelendiğim şeyleri attım. Uzun zamandır giymediğim kıyafetlerimi atarak işe başladım. Bu kıyafetler büyük poşetlerde duruyordu ve güvelenmeye çok müsaitti bu durumları. Yine yün yorgan ve battaniyelerden güve kovucuyla kurtaramayacağımı...

7. yugun

Güney Marka Karavanım Satılıktır.

Evet. Bu plan zor. Her şey olduğu gibi devam etmeli. Sonuçta LPG'ye de bir miktar zam geliyor hep. Her zaman için daha ekonomik olsa da bu ekonomiklik iki aracı birden yüklenmeye değmez. Ama Güçlü'yü verip bir araç alsam o zaman acaba LPG'li mi alsam diye düşünürüm.
  8. yugun

Yücel Gündüz Kampçılık Ve Karavancılığı, Onurlu Şerefli, Haysiyetli Bir Kampçılık Ve Karavancılıktır.

Bu yüzden karavanı yerinden çıkarıp bu yeri de kaybetmek istemiyorum pek.
  9. yugun

Yücel Gündüz Kampçılık Ve Karavancılığı, Onurlu Şerefli, Haysiyetli Bir Kampçılık Ve Karavancılıktır.

Sonuçta sıcaklar tepeye çıktığında karavanla güneşin alnında kalamıyorum. Bana ille de rahat ve gölge bir kamp yeri lazım. Ben böyleyim.

10. yugun

Bunu çok isteseydim karavanımı yerinden çıkartır. Bu karavanımla da haftasonu kampçılığı yapardım. Ama Güçlü'mle yaptığım küçük gezilerle idare etmeye devam etmek istiyorum. Evim, Arka balkonum yakınlardaki park ve bahçeler. Kirazdibi vb yerler beni idare edecek. Eğer karavanımı daha aktif...

11. yugun

Sevgili dostlar, Pekçok defa kampçılığı bırakmayı düşündüm ama karavanımı satıp bu işten bir türlü kurtulamıyorum. Aslında günübirlik gittiğim yerler ve parklar bahçeler bile bana yetiyor. Çelebi'yi yaparken bir yola çıktım. Bu karavan bir haftasonu karavanı olarak yapıldı. Ve haftasonu...
  12. yugun

Ben buyum arkiler, Bir özgür kampçıyım ben... Haftasonları dostlarımla gezi, kamp, yatmalı piknik artık ne diyorsanız onları yapar, mutlu olurum. Hiçbir namus problemim olduğu da bir yalandır arkiler. Bunun bir yalan olduğunu herkes biliyor...

13. yugun

Dostlarımla özgürce kamp yapmaktan başka da bir suçum günahım olduğu bir oçocuğu yalanından başka bir şey değil.
  14. yugun

Ben özgür bir insanoğluyum. Dilediğim gibi olur yaşarım. Kimse de özgür yaşadım diye bana bir halt yapamaz...
  15. yugun

Halen haftasonlarımı kafama göre değerlendiriyorum arkiler...

16. yugun

Yalan, iftira ve piçlikle kimseye bir şey olmuyor.
  17. yugun

Zengin piçi bize diğer yalancı piçleriyle birlikte saldırarak da sonuçta hiçbir şey yapamadı.
  18. yugun

Böylelerine itibar etmeyiniz. Allaha şükür gayet güzel bir erkek insanıyız ve hiçbir halt olduğumuz yok.

19. yugun

İnsanlara şöyleymiş böyleymiş diye iftira atan zengin p*çi bir o***puçocuğudur arkadaşlar.
  20. yugun

Arkiler, Özgür hayatımı dilediğim gibi yaşamak benim en doğal hakkım. Bana sen şöylesin böylesin diyerek terbiyesizlik yaptılar. İstediğim gibi olurum ve yaşarım. Bununla bana hiçbir şey yapamazlar

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,158
Kayıtlı Üye Sayımız
167,051
Kaydolan Son Üyemiz
mmete

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.