Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani ne olacak tı da? Yücel Hoca'ya bununla ne yapabileceklerini zannettiler? Belli ki ortada hiçbir şey olduğu yokken yalan yere iftira atan haysiyetsiz oçocuğunun tekiler...
Arkadaşlar,
Bu hayat benim hayatım. Bu hayatı istediğim gibi yaşarım. Hiçkimse de sırf istediğim gibi yaşadım oldum diye bana bir halt yapamadı, yapamaz da...
Sen şöyle oldum böyle oldun diyorlar vallahi de ortada hiçbir şey olduğu yok. Tamamen oçocuğu yalanından başka bir şey de değil.
Gerçek...
Biz dostuz. İnsanlarla dost olup, Dostça yaşadık. Bundan dolayı da pişman değilim. Bir daha olsa yine herkesle dost ve arkadaş olan Yücel Hoca olurum yine...
Başkasının sofrasından yediysek içtiysek bile biz kendi nasibimizi yedik içtik arkiler... Çok da fazla da kimseden bir şey istemedik. Özgürce kendi gücümüz kadar yaşadık.
Ben dostluğumu ortaya koydum, İnsiyatif aldım ve herkesin çok mutlu olduğu özgür kamplarımı düzenledim. Ortada kurduğum güzel dostluklar dışında bir problem olduğu yok arkiler...