Arama sonuçlarınız

1. Tito Santana

Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış.

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Sayın arkadaşım, Rusya harirasını bulmanın birinci yolu "Google Map" dir. Hep sorduğum soru şudur, Rusya'ya gitmek isteyenlere: "Rusca'yı asgari anlamda biliyor musunuz? Niye soruyorum, çünkü bir kelime bilmeden gittiğim...

2. Tito Santana

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Ne bileyim, Yandex'miyim? :) Espri bir yana bu kadar cevaptan sonra halen bu tip sorular soruyorsanız bence siz Rusya'ya gitmeyin. Ya da dediğiniz gibi girip de çıkmanız arası 3 gün sürsün, benim gibi. Kusuruma da bakmayın...
  3. Tito Santana

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım: Tekrarlıyayım, Rusya'da Turist vizesi müddeti boyunca şahsi araçları ile bulunanların kendi ülkelerinden alınan ehliyetleri geçerlidir. Bu durum, Dünya'nın bir çok ülkesinde...

4. Tito Santana

Ynt: Gürcistan Sınırları İçinde Olan Rusya'ya Bağlanan Yol Yapılmış. - Evet, Türk ehliyetinizle Rusya'da 30 gün araba kullanabilirsiniz. - 3.gün Rusya'yı terkederseniz sorun yok. - 4.gün arabanızda yattığınız en yakın karakola giderek kayıt yaptırıyorsunuz. Sistem böyle Rusya'da. 2011...
  5. Tito Santana

Trans-sibirya Demiryolu Gezisi

Ynt: Trans-sibirya Demiryolu Gezisi - Ah işte o çat pat'ın anlamı? :) Mesela uçakla Moskova'ya gittiğinizde, Tren biletinizi önceden aldığınızı varsayarak, Havaalanı'ndan Tren Garına gidip sonra da hangi Trenin hangi perondan kalktığını çözecek kadar yeterli mi? - Diyelim ki yeterli oldu...

6. Tito Santana

Motorumla Dünya Turu Planlıyorum

Ynt: Motorumla Dünya Turu Planlıyorum Cevabınız için ben de teşekkür ederim. Dilerim her her şey gönlünüzce olsun.

7. Tito Santana

Ynt: Trans-sibirya Demiryolu Gezisi Motosikletle 3 günlük tecrübem sonucu benim yok, temiz :) İzninizle bir soru: Grubunuzda Rus'ca bilen var mı?
  8. Tito Santana

Motorumla Dünya Turu Planlıyorum

Ynt: Motorumla Dünya Turu Planlıyorum Umarım başarılı olursunuz, tüm kalbimle bir motordaş olarak dilerim. motorumla.net sitenizi inceledim: http://www.motorumla.net/avrupa-benzin-fiyatlari-2013/ sayfanızı anlık olarak güncelliyemiyecek iseniz ya bu sayfadan vazgeçmenizi ya da genel istatistik...
  9. Tito Santana

Ynt: Trans-sibirya Demiryolu Gezisi 2) Türkiye ve Rusya arasındaki turistik vize uygulaması karşılıklı olarak 3 yıl önce kaldırıldı. RUSYA’YA TURİST OLARAK GELİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER: Türkiye ve Rusya arasında varılan anlaşmaya göre iki ülke vatandaşları, turistik amaçla yapacakları...

10. Tito Santana

Trans Sibirya turu

Ynt: Trans Sibirya Turu Bilgi için teşekkürler, bu yaz değerlendirmeye alınabilir.

11. Tito Santana

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya Sevgili Alper, tekrar merhabalar.. Ne yazık ki Baykal rotasını gerçekleştiremeden Giresuna kadar çıkıp geri döndüm: Önemli sebep, Rotamın mesafesini maalesef son akşam öğrenebildim: Gürcistan/Rusya sınırından itibaren gidiş geliş 14.000 Km. Günde 500 km. yol gidilse 28 gün...
  12. Tito Santana

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya Sevgili Alper, Tebrik ederim harika bir rota yapmışsın, bu başlığı burada bisiklet seven arkadaşlara gösterdim hayran kaldılar. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Diğer fotolarını da bekliyorum. Bu ara da ben de bir-iki saate yola çıkıyorum. Bu yaz hedefim Baykal gölü...

13. Tito Santana

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-rusya Alper, yolun açık olsun. Bizi habersiz bırakma lütfen.
  14. Tito Santana

Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş

Ynt: Gürcistan-Güney Osetya'dan ve Rusya Kuzey Osetya'ya geçiş Arkadaşlar siz ne anlatıyorsunuz? Neden Gürcistan- Rusya sınırından rüşvetsiz geçilmediğini yazıyorsunuz? Bakınız, bu gümrükten gerek araba, yaya, bisiklet veya gerekse motosikletle çok rahat geçiliyor. Tır'ları bilemem, eksikleri...
  15. Tito Santana

Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler

Ynt: Sırt çantası ile Rusya ve Moğolistan' da 60 gün - Gezi notları ve tavsiyeler Harika bir gezi olmuş, tebrik ederim.

16. Tito Santana

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-Rusya Selam Alper123, Yol boyunca yatak ve yemek giderlerim fazla tutmadı. Motosikletle tempolu giderek: Gürcistan 1 gece: 20 Lari, yaklaşık 22 lira. Rusya: 2 gece: 1 gece misafirlik, 1 gece 2.000 ruble, yaklaşık 57 $. Ukrayna: Yol kenarında motel bulamadığım/göremediğim için...
  17. Tito Santana

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-Rusya Selam Alper123, Rica ederim, yardımcı olabildimse ne mutlu. Diğer merak ettiğin konulara gelince: - Ne Gürcistan ne Rusya (Kafkasya dahil) ne de Ukrayna'da güvenlik ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. Gürcistan'da Rusya yönüne giden 2 -3 defa bisikletli çiftler gördüm...
  18. Tito Santana

Gürcistan-Rusya

Ynt: Gürcistan-Rusya Selam Alper123, Planladığın güzergahı 27 Ağustos - 14 Eylül 2012 tarihleri arası motosikletle yaptım. Gürcistan - Rusya sınırı konusunda bilgilerim güncel. Aşağıdaki haritada gri çizgiyle yolu, kırmızı kutu ile de Gürcistan'ın Kazbeği dağlarından Rusya'ya tek çıkış...

19. Tito Santana

Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi Sn. ersanayaz1, Ben Ukrayna/Kırım'da Simperefol'a 30km. yakınlıktaki Bahçesaray'da bir oteli hedefleyerek gittim. Gündüz ve gece hatta ukraynaya girdikten sonra motel bulamayınca sabaha kadar motosiklet kullandım...
  20. Tito Santana

Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi

Ynt: Güney Rusya Vladikavkaz(Alanya) Nalchik (Balkarya) ve Pyatigorsk Gezisi Sevgili ErsanAyaz nikli arkadaşa çok teşekkür ederim. Yazdığı bilgilere güvenerek Türkiye-Gürcistan-Rusya-Ukrayna güzergahına motosikletle tek başıma gitmeye karar verip bu yolu Ukrayna/Evpatorya-Zonguldak/Türkiye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,049
Kaydolan Son Üyemiz
YunusEmre007

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.