Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar
Facebook sayfasında Nail KARA beyin polonya malı karavanı çok güzel ama öyle temiz karavan bulabilirmiyiz bilmiyorum. 1-2 sene içerisinde bende bir çekme karavan istiyorum. Muhtemelen küçük bulamıyacağım için 4.25 ebatlarında 4 kişilik bir karavan alıcam. Oda...
Ynt: Karayoluyla 15 Günde Avrupa Turu
Krakowa 16 yıl önce gitmiştim ama sadece old town nı gezmiştim, kısmetse bu yıl yeniden gitmek istiyorum. Tuz madeni ve kamp la ilgili biraz detay verrebilirmisiniz
Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar
Erba 3.40 modeli ile ilgili bir arkadaşın yazısı vardı. 500 kg diye aldım 800 kg çıktı diye ama tam hatırlamıyorum. Siteyi bir araştır istersen
Ynt: Pino Karavan
Karavanınız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kulalanın. Çektiğiniz aracın bilgilerini verirmisiz. Birde karavanınız kaç kg hiç kantara çıkartıp gerçek kilosunu ölçtünüz mü.
Ynt: Yaylada, Balıkta Kamp Yapabilme Hayali İçin Mikro Çekme Karavanım.
Mustafa bey evinize hoşgeldiniz güzel bir gezi yaptınız sizi zevkle takip ettik. Çekme karavan konusunda tecrübeleriniz bizler için çok önemli.
Ynt: Uluslararası Ehliyet / Viyana Paktı Antlaşması
Busene bulgaristan sınır kapısından çıktım. Her ihtimale karşı uluslararası ehliyetimi çıkarttım. 12 ülke gezdim yolda 3 4 kere polis çevirmesine takıldım. Evrakları istediklerinde türkiye ehliyetini verdim hiç kimse bu ehliyet olmaz...
Biraz araştırma yaptım yerin 300 m derinliğine kadar iniliyor. Yaklaşık 15 km genişliği varmış. Sadece 2 km lik bir alanı müze şeklinde. İçerisinde tuzdan heykeller varmış. Siz bu sene gezerseniz paylaşımınızı bekliyororum önimüzdeki yaz için bana da rehber olur. Krakowa 16 yıl önce görev için...
Ynt: Letonya, Rigaaaaaa...
Güzel ve aydınlatıcı bilgiler için teşekkürler. Önümüzde ki yaz için planladığım polonya litvanya letonya estonya gezisi için ışık oldu.
Ynt: Lpg Tank Değişimi Yapmak İstiyorum. Muayene Hakkında?
Devlet diyorki kardeşim sen arabaya bir tadilat yaptın var olan birşeyi değiştirdin onun için bunun projesini getir diyor getirincede hadi bide muayne yapalım diyor. Kısacası devlet soygunculuk yapıyor.
2 sene önce aldığım arabanın bagajında silindir tüp vardı. Bagajı kücülttüğü için simite cevirttirdim. Yeniden tadilat projesi çıkartılması gerek. Hemen muayneye girmeye sanırım gerek yok. Benım muaynenin bitmesine 6 ay vardı projelerimi sakladım ozaman girdim. Ama bazı yerler projeye gerek yok...