Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çekme Karavanımı Teslim Aldım.... :)
Güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olur inşşallah. İç resimlerinide koyarsanız sevinirim. Muhtemelen ruhsat çıkartıcaksınız. Tüm belgelerde elinizde sanırım. Şu haliyle size nekadara maloldu bu soruyu cevaplarsanız sevinirim.
Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy
Valla sende haklısın istanbulda hele Ankarada keçiörende araba kullandıktan sonra...
Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy
Bu arada rusyada araba sürmek vidiyolarını izledim gözüm korktu
Yani 7 gün sıkıntı yok. Takribi benim rusyadan çıktığım güm 4.gün olucak registireye gerek yok sanırım.
Cevabınız için teşekkürler bu registire ile ilgili bugun konsolusluktan mail geldi ve rusyaya girişinizden itibaren 7 iş günü registire yapmanıza gerek yok demişler. Siz 3 iş günü yazmışsınız...
Merhaba göndediğim bu link üzerinden ülkelerin akaryakıt fiyatlarına bakıp maliyet hesabı yapabilirsiniz.
http://www.fuel-prices-europe.info/index.php?sort=7
Letonya bulgaristan üzerinden...
Ynt: Çekme Karavanımı Sipariş Ettim. etezcan
Karavanınız hayırlı olsun. İnşallah güzel günlerde güzel gezilerde kullanırsınız. Birde bu donanımıyla karavanınızın maliyeti hakkın da detaylı bilgi verirseniz benim gibi karavan almak isteyen arkadaşları bilgilendirmiş olursunuz.
Ynt: Karavan İle Yunanistan-italya-avusturya-almanya-lüxemburg-belçika-hollanda-ingiltere-fransa-isv
Yazınız çok güzel baştan sona bir solukta okudum. Çok faydalı bilgiler paylaşmışsınız önümüzdeki yıl planladığım gezi için çok yardımı olucak. Bu yıl garda gölünde lido campigde bizde baya bi...
Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz
Ahmet bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bu bizim ilk yurt dışı gezimizdi. Karavansız ve çocuklu bir aile olarak çok güzel 22 gün geçirdik. Eksikliklerimizi gördük ve kısmetse seneye daha güzel hazırlanıp yeni maceralara atılıcaz. İnşallah yazdığımız...
Evet fiyatlar yüksek. Bugun tako firmasıyla görüştüm weinsberg 400 lk modeli için 45 bin tl fiyat verdiler. Bu fiyatlar baya yüksek.şuan benim aracım honda civic 1.6 125 bg fakat bu aracın 750-1000 kg bir karavanı sağlık çekebileceğini düşünmüyorum. Çeken araç için ford cmax 1.6 tdi veya skoda...
Ynt: Pino Karavan
Teşekkürler. Peki 740 kg üzerinde yazan mı yoksa siz kantarda ölçtünüz mü. Çünkü bir arkadaş forumda erba hafta sonu karavanı aldını üzerinde 500 kg yazdını fakat kantarda tartınca karavanın 850 kg olduğunu yazmıştı, bende çekme karavan almak istiyorum. Şuuan araştırma...
Ynt: Küçük (3+1) Karavanlar
Malum site yazmışsınızda hangi site link verirsen bi incelemek istiyorum. Sahibinden dekini diyorsan o ilanın gerçekliği bi ara forumda tartışılıyordu