Arama sonuçlarınız

1. Bizdegezdik

Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009)

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Cikan arac 4x4 ama 2 ceker modunda da ciktik

2. Bizdegezdik

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Valla ben mangalin kokusunu duydugum yerden girip basladim tirmanmaya :)
  3. Bizdegezdik

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) Ben sanirim her yerden inip ciktim defalarca ama hala cikamaz diyen varsa birlikte gene gideriz. 5 kisi 3. Vites ciktim tek olursam heryerine cikarim oranin ve bugun gelen arkadaslar bu tezimi savunur sanirim. Duster + Ilker...

4. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Yoldayim Blackberryden okuyorum fazla yazamasamda... Ben de foto yada video yok sadece zevk yapmaya gittim bugun
  5. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ve duster kayisdaginda mangal partisi veriyoruz

6. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster yeşilvadi diyince aklmı tellioğulları ve seferoğulları geldi ve de dustercılar tellioğulları antıdustercılar seferoğulları mı oluyor :) :) :) şile taraflarını bende çok severim ama tek arac gezmek istemediğim için sadece asvalt kullandım oralarda en kısa zamanda o...

7. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster akşama kadar beklemeyin ben facebook foto eklerım ve foruma da yazarım mangalı yaparken :D
  8. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ben Murat beyi her Duster etkinliğnde aramızda görmek istiyorum artık :) Ben iddia ettim pişmanın diyecek diger katılanlara :)
  9. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster hey Duster severler aramızda köstebek mi var ? bu bilgiye Murat bey nasıl ulaşmış :) :) Tepede kendisini hırpalamasak da yan koltukta bayağı kafasını tavana vuracak gibi :)

10. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Birazdan hepimiz orada olacağız ve performansı göreceğiz her 2 rampadan da iner çıkar deneriz :) sadece son hafta da yazmadığım kadar yazı yazdım önümüzdeki hafta boşluk olacak :) yeni bir konu buluruz mesela duster marmaray açılmadan önce o parkuru gecer mi gecmez mi ...

11. Bizdegezdik

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) çıkış videosu karışmış essas video budur :) http://www.youtube.com/watch?v=myOW-Kum7KY&feature=related
  12. Bizdegezdik

Ynt: Standart Araç ile Kayışdağı Tırmanışı (13 Haziran 2009) sonunda Dacia Duster Kayışdağına çıkarmı çıkmazmı polemiğine son noktayı koydum :) http://www.youtube.com/watch?v=zwq6v9Bmw3Y bu da iniş animız http://www.youtube.com/watch?v=NBRRiHHe4oE&feature=related arada bir da ralli...

13. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster http://www.youtube.com/watch?v=TgQ8FxtzcOY http://www.youtube.com/watch?v=zwq6v9Bmw3Y dünkü çekimlerimiz :)
  14. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Türkiye de Dacia Duster için 04 Haziranda bir organizasyon yapılmadı yapılmayacaktı da ama sayenizde Kayişdağı organizasyonu kendiliğinden oluştu :) saat 16:00 da 7tepe Ünv. önünde buluşmak üzere :)
  15. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster son durum ne kimler kaç kişi geliyor mangalı kım getırıyor ?

16. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster O programin arac sponsoru intercity :) onlarin verdigi araclari kullaniyorlar. Ayrica Turkiye Dacia nin Duster icin reklama ihtiyaci yok zaten yok satiyor Temmuz sonuna kadar arac yok ve onceki paylasimlarimda gordugunuz gibi sinifinda satis lider
  17. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster O programin arac sponsoru intercity :) onlarin verdigi araclari kullaniyorlar. Ayrica Turkiye Dacia nin Duster icin reklama ihtiyaci yok zaten yok satiyor Temmuz sonuna kadar arac yok ve onceki paylasimlarimda gordugunuz gibi sinifinda satis lideri
  18. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster O zaman sizin grup grup degil offroadcu arkada kimse birakmaz felsefesine ters

19. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Pistte hic Rubicon gordunuzmu? O kadar para verip kimse yaristirmaz onu ayni duster alip yaristirmayacagi gibi:) Omrumuz yeterse 8-10 sene sonra pistte Dusterda olur Discovery 4 de Rubicon da ama simdilik bu araclar hafif arazi gecisleri haftasonu gezileri piknik yada ne...
  20. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Neden kimse o zaman 0 km pajero, toyota, range alip offroad yarislarina girmiyor? Duster ile ayni neden maliyet cok :) 48 bine duster alip donanim icin para harcayacagina al 25 e jimmy 10 15 donanim ekle istedigin yarisa gir en mantiklisi bu:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR