Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester için Lastik Yardım.. 256tl ye aldim ;)

2. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi aynı şey derken sebeb ve fiyat açısından aynı demek istedim.
  3. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Toplamdaki maliyet 1000-1500 tl dir maksimum. Yaptirdiginiz yere gore degisir. Belki 800 tl ye yaptirirsiniz bilemem. Subap olayi minimum 60 binde basliyor,hic olmayabilirde. Subap ayari veya subaplarin degisimi ayni sey. Yani surekli bir ayar olayi yok 60 bin de bir...

4. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi daha önceki cevaplarda bunu yazmıştık. aynı soruları soruyorsunuz :)
  5. Mossin Nagant

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester için Lastik Yardım.. bugun Yokohama 215/65R16 98H Go12 4X4 A/T-S siparişini verdim. bu lastik hakkında bilgisi olan varmı? kullanıcı yorumları çok olumlu. bir çok at lastikten iyi olduğunu falan yazmışlar. gelsin güzel bir yorum yaparım :)

6. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım fiyat güzel. eğer yakınsa aracı gidip bi kullanın, performansına bakın. sonrada bi servise götürüp kontrol ettirin. araç diri duruyor.

7. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi hocam sorun çıkmazsa ayar gerekmez zaten. düşündüğünüz gibi masraflı araçlar değiller subarular.parçaları uzun ömürlü ve dayanımları yüksek. en az arıza yapan markalardan biridir. bu bütün araçlarda olabilir.
  8. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım Subarular sorunsuz araclardir. Bi tarafi kirilmadan bisey degistirmezsiniz ;) Gaza bastigin surece yakit fazlalasir. Sakin kullanimda normal yakar.
  9. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Subaplanizi celik subablarla degistirseniz subaruda 1000 tl civarinda diger markalrda 500-600 tl civarinda tutar en fazla. Bide bu subap olayi minimum 60 bin km de baslar. Ama hayatiniz boyunca baslamayabilirde. Zaten bu yeni obd 2 sistemli lpgler bu tarz sorunlara karsi...

10. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi askıda kalırsan ilerleyemezsin :)

11. Mossin Nagant

Chip Tuning

sprint booster sizin aracınızın gaz tepkimesini hzılandıran bir elektronk devre.aracınızda gaz teli olmadığı için bunu elektronik olarak tepki hızlandırması yapıyor. bu linkten inceleyebilirsiniz. http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster açık hava filtresi ise aracınızda bulunan kutu...
  12. Mossin Nagant

Chip Tuning

chip de yapılır ama dediğiniz gibi olay sakata girebilir. sprint booster taktırın iyi olur... bide güzel bir açık hava filtresi... performansda belirgin artış olur.

13. Mossin Nagant

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) valla asıl o parkurda en rahat ben giderdim :D o eğimlerde sen aşağı doğru yatay inebilirdin :D iyiki sen gitmemişsin valla :D
  14. Mossin Nagant

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) biz bu hafta gelemiyoruz :( kusura bakmayın...
  15. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Hocam disco bir arazi taşıtıdır. forester ise Suv dur. forester ile disco yu karşılaştırmak yanlış olur.

16. Mossin Nagant

Off Road Deyince Aklınıza Hangi Marka Gelir

Ynt: Off Road Deyince Aklınıza Hangi Marka Gelir Corolla 'mı Yaris 'mi? hangisi ? :)
  17. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi hocam geyet normal... hafta sonu gezilerinde burda bu parkurlara benzer yerlerde aynı şekilde geçiyoruz. aracı askıda bırakmadığın sürece,yani şaseyi oturtmadığın sürece yolda kalmazsın.
  18. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi mesele kullanıma göre araç seçmek, forester otomatiklerde low-high olmamasının sebebi aracın şanzuman tasarımından kaynaklı. daha doğrusu otomatik vites subarularda low-high yok. manuel subaruların hemen hemen hepsinde binek modelleride dahil LOW-HİGH kolu var.

19. Mossin Nagant

bu uygulama ne işe yarıyor

Ynt: bu uygulama ne işe yarıyor Hocam onun ne işe yaradığını size net olarak söyliyeyim, 5-6 sene önce bizim dolmuş camlarına yapıştırılan CD modasının fren diski modeli o :) yolda radar falan olunca parlıyormuş o diskler, cd ler gibi :D
  20. Mossin Nagant

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi otomatik foresterler da low yok. sadece manuel lerinde low - high var. otomatik foresterlarda vites aralıkları 1-2-3-D-N-R-P ayrıca HOLD ve POWER

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR