Arama sonuçlarınız

1. J

Çeki Demiri Fişi Bağlantı Şeması

Bir kaç usta ile daha görüşmenizi tavsiye ederim. Akü şarj olur

2. J

Karavanınıza 12V enerji gelmesini sağlarsınız. Yolculuk esnasında buzdolabı çalışması için veyahut yaşam aküsünü şarj etmek için
  3. J

Yapılmışken 13 pin yaptırmanızı öneririm

4. J

Merhaba, Cekicen otomotivden fiyat almanızı tavsiye ederim. İlgili arkadaşlar internet üzerinde iletişim bilgileri mevcut
  5. J

Cekme Karavanda Rutubet,küf

Merhaba, Sağlam su almayan bir karavan alır iseniz ve güzel bir tente ile de kapattığınızda bir şey olmaz

6. J

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Merhaba, Tabi ki gönül ister sıfır ithal bir karavan almak lakin en ufak bir ithal karavan artık 120.000TL ve üzerine denk gelmekte. Bütçesi bu denli rahat olmayan kişiler olarak mecbur ikinci ele dönüyoruz. Veyahut sıfır bir yerli karavanda alınabilir ama bu forumda gördüğüm kadarı ile de...

7. J

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Merhaba, Öncelikle güzel günlerde kullanın :) Birde maliyeti hakkında bilgi verir misiniz?
  8. J

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Merhaba, 90lı yıllara ait Avrupa menşeli bir çekme karavanım var. Ön bagaj kısmında su deposunun bulunduğu noktada sanırım su kaçakları olmuş ve köşedeki ahşap kısımları çürütmüş buranın tadilatı ile ilgili olarak profesyonel bir tadilat yapacak yer aramalı mıyım yoksa kendi çevremde güvenilir...
  9. J

Destek ayağı topuzu

Merhaba Arkadaşlar, Destek ayağının çevirme yeri yok aşağıdaki fotoğraftaki gibi. Parçayı nereden temin edebilirim yada yerine ne uygulanabilir. Teşekkürler.

10. J

750 Kg Altı (ruhsatsız) Çekme Karavan İle Trakfik Kazası

Merhaba, Peki 750Kg altı avrupa bir karavana sahip iseniz kanunlar nasıl isliyor. Örnegin benim avrupa karavanım 1996 yapımı ve ne bir fatura ne de O1 belgem var zaten O1 belgeleri 2008 yılından itibaren ülkemizde çıkmış bulunmakta. Tabi ki bu karavanın avrupa da tip onay belgeleri var ama...

11. J

12V Musluk Yardım.

Tesisattaki hortumlar hava yapmış o yüzden su gelmiyordu. Kuvvetli bir hava tutunca düzeldi.
  12. J

12V Musluk Yardım.

Bu arada pompa çalışıyor ama su çekmiyor ne olmuş olabilir. Kendisi mi bozuldu yoksa başka ihtimal var mı? Yani sormak istediğim şu pompa bozulduğunda hiç mi çalışmaz yoksa çalışıp su çekmediği oluyor mu?

13. J

12V Musluk Yardım.

Merhaba, Bahsettiğim gibi siviçteki oksitlenen yerleri zımpara yaptım ve yerine taktığımda çalıştı. Bu seferde dalgıç pompa su çekmiyor ama maalesef :( Sanırım bu seferde o bozulmuş ben yeni fark ettim. Sağ olsun karavan beni bu karantina günlerinde hiç boş bırakmadı :) Karantina bitene...
  14. J

12V Musluk Yardım.

Merhaba, Cevaplar gelene kadar sabredemedim ve bende açmayı denedim ve açtım. Aynı anlattığınız gibi bir mekanizma var. Siviç'in bazı noktalarının biraz oksitlendigini gördüm ve hafif zımpara yaparak geri yerine taktım vida dönme şekli aynı şu an, evet bir hizalama yapmadım ama ilk seferinde...
  15. J

12V Musluk Yardım.

Merhaba Arkadaşlar, Aşağıda fotoğraflarını paylaştığım musluk arızalandı çevirdiğimde pompayı devreye sokar kapattığım da ise otomatik kapanırdı. Sanırım içine su kaçmış oksitlenmiş olabilir yerinden söktüm ama iyice açamadım belki aranızda daha önceden söken vardır diye yardım isteyecektim...

16. J

Anlayamadım ?
  17. J

Merhaba, Cevabınız için teşekkür ederim lakin ben sanırım yanlış anlattım. Karavanım eski bir karavan ve 7pinli ve bu 7 pinin bağlı olduğu kabloda 7 tane uç var. Buzdolabının üzerinde ise akü işareti var mutfaktaki ve banyodaki aydınlatmalarda 12V aydınlatmalar var. Buzdolabını bakım için...
  18. J

Merhaba, 7 pinde geri park yok ki nasıl alınacak? 13pinli çıkışım var buradan 7 pin olan karavanıma nasıl elektrik alabilirimdi sorum

19. J

Merhaba, Benimde aracımda 13Pin çeki demiri mevcut lakin karavanım 7Pin bağlayabilmek için fotoğraftaki gibi çevirici kullandım lakin aracın aküsünden karavana enerji gelmiyor. Yukarıdaki şemaları da kontrol ettiğimde 7 pinli olanda 12V olan enerjinin geleceği bir bağlantı noktası göremedim...
  20. J

3 Sistem Buzdolabı Enerji Tüketimi Hk.

Tekrar Merhaba, Bakımlar tamamlandıktan sonra denemeleri mi yapıp o şekilde yazmak istedim. Sırası ile yukarıda tarif edilen bütün işlemler yapıldıktan sonra (fan henüz bağlanmadı) buzdolabı termometresi ile ölçüler yapıldı. İnverter aracılığı ile 220V 2 saat çalıştığında Buzluk kısmı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR