Arama sonuçlarınız

1. S

Bf Goodrich At Ve Maxxis At Yardım...

Hayırlı olsun. Dağda bayırda eskit [emoji16]

2. S

2003 Grand Cherokee Overland Vites Geçmiyor

GRAND CHEROKEE 2.7 L WJ VİTES KOLU KARTI *AÇIKLAMAYI OKUYUN* İlan No: 741328287 https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-yedek-parca-grand-cherokee-2.7-l-wj-vites-kolu-karti-aciklamayi-okuyun-741328287/detay
  3. S

Sahibinden de olmalı.

4. S

Sahibinden de olmalı.
  5. S

İkinci el olarak satışı var internet sitelerinde. Veya sizde olanı gönderin.. Test yapılıyor bozuk veya sağlam diye

6. S

Vites kolu altında pozisyon sensör devresi arıza yapar bunlarda. Şanzıman arızası gibi görülür. Vites kolu altı elektronik pozisyon seçici devreye odaklanın önce

7. S

Kumho road iyi görünüyor
  8. S

Ve ilave yakıtı arttırıyor. Bir ko2 iki tane normal lastik kadar ağır ancak İmansız lastik insanı arazide şımartıyor
  9. S

Kamp Yerlerinde Güvenlik Çözümleri?

Bende ücra yerlerde genelde tek kalırım. Ateşli silah vs yanımda yok. Aracım dahil komple kamp alanını saran kendi yapımım elektrikli çit çekiyorum. Süpürge sopaları üstünde metal kanca, 2 mm çelik tel ve tofaş araçların ateşleme bobini ile yaptığım devre var. Ateşleme 2snde bir ve gücü ayarlı...

10. S

Freelander 2002 Td4 Hse

Hayır. Zincir zamanı geldiğinde ses yapıyor. Bendeki araç 310.k. Yakın arkadaşım 600.kyı geçti

11. S

Bfko2 iki yıl kullandım ama ciddi ses yüzünden sattım. Şimdi bf urban terrain kullanıyorum. Asfalt ağırlıklı ancak patika ve kış içinde uygun sessiz lastik
  12. S

Freelander 2002 Td4 Hse

Td4 motor ise zincir ömrü çok çok uzun. Motorun hata lambası yakması yakıt filtresi, düşük pasınç pompası nedeniyle olabilir. Hata koduna göre yorum yapılmalı

13. S

Jeep Cherokee Güç Kaybı Düşünceleriniz.

Sökülüp boşta test. Biraz ortalık yıkılır ama şayet ondan sebep ise araç daha kalkarken hissedilir fark
  14. S

Sevdiğimiz Yollar

Anzer ( çiçekli köyü) Bayburt geçidi nefistir
  15. S

Ankara'da Land Rover Özel Servis Veya Usta Tavsiyesi

Ben iki saat için 50 avro alıyorum servis hizmet bedeli. Tüm işlemleri 2 saat içinde yaptı ise uçmuş.

16. S

Jeep Cherokee Güç Kaybı Düşünceleriniz.

%50 hata çıkmaz. Lpg var ise kat hasarı olabilir. Motoru boğar. Şayet kat sağlam ise soğuk motor yağlı ve yağsız kompresyon ölçümü yapın. Geçmişe dair hararet gördü ise piston ovalleşiyor.
  17. S

Hayır. Sizin yazınız içinde ödenen işçilik içinde üzerine basarak vurgu var.. Şayet olmasa sadece parça rakamları yazılır ve pahalı ucuz veya değişmi gerekli mi gibi başlıklar ile tartışılır fikirler belirlenir.. Bende sanayi esnafıyım ve bu sebeple kaç saat uğraştı diye sordum. Cevabımı alamadım.
  18. S

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Kalorifer hava hortumu diye aldım ben. Dışı bez gibi içi alüminyum

19. S

Kaç saat emek harcandı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048