Arama sonuçlarınız

1. Okan41

Land Rover Discovery 2 Td5 Den Gerçekten Anlayan Bir Usta Arıyorum..

Arkadaşlar Merhaba, Bende yeni bir disco sahibi olarak aranızdayım artık, bu platform üzerinden yaptıklarını, yazdıklarını takip ettiğim bir kaç arkadaşımız abimiz var ( SÜLEYMAN BEY vb. ) anlatılanlar, yaşanan, tecrübeler, hakikaten bu işte yeni ve tecrübesiz olan insanlara ciddi anlamda bir...

2. Okan41

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Merhaba, İzniniz ile bir fikir danışacağım sizlere, aracımda bir ventil ayarı durumu oluştu sağ tarafta 1 cm düşüklük var bu konuda tavsiye edeceğiniz bir usta varmıdır, haftaya ortahalli bir uzun yol yapacağım çıkmadan halletmek istiyorum bu konuyu... Teşekkürler..
  3. Okan41

Peki bunun maliyeti nedir ? Parçayı nereden tedarik ettiniz ? kolay yapılabilir birşey mi ? vb sorular... Teşekkürler..

4. Okan41

Süley Bey Günaydın, Abi parça ne ile alakalı ?
  5. Okan41

Merhaba, İzniniz ile benim bir sorum olacak, TD5 e yazılım atmak ne kadar maliyet oluşturmakta ve araca kattıkları konusunda bir bilginiz var mı... ? Teşekkürler..

6. Okan41

2001 Model Discovery Td5 Çıkma Parçalar...

Merhaba, Elinizde hala parçalar mevcut ise bir kaç parçaya ihtiyacım var, bilgilendirme yapmanızı rica ederim...

7. Okan41

Cumartesi günü kısmetse ben ziyaret edeceğim eğer uygun olur ise buyrun sizde gelin....
  8. Okan41

Ben de Bostancı merkezli çalışıyorum, kısmet olursa cumartesi günü o tarafa geleceğim uygun olursanız mutlak görüşmek tanışmak isterim,
  9. Okan41

Süleyman Bey Merhaba, Öncelikle paylaşmış olduğunuz bilgilerden dolayı size teşekkür etmek istedim, ben ve benim gibi bir çok kişiye Disco severlere ciddi anlamda faydalı olduğunuzu düşünüyorum, bu bağlamda tekrar teşekkür ederim... Ben de yeni bir Disco 2 2001 td5 sahibiyim, bu platformda...

10. Okan41

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Merhaba, Katılamadım ama çok güzel bir organizasyon olduğunu ve gayet keyifli geçtiğini yazılanlardan, söylenenlerden, anlatılanlardan gayet net hissedebiliyorum, umarım yakın zaman içerisinde bir bahar organizasyonu yapılırda bizde bu güzel organizasyonlardan birine dahil olabiliriz...

11. Okan41

Kamp Arkadaşları ...

Merhaba, Bahar esintilerini iyice hissedebildiğimiz şu günlerde Kocaeli Bolu arasında kalan herhangi yerde kamp yapmayı planlamaktayız 2 kişiyiz özellikle haftasonu için bir program yapmaya çalışıyoruz, dahil olmak isteyen veya farklı bir organizasyonu olan arkadaşlar var ise iletişime...
  12. Okan41

Discovrey 2 Td5 2001 Model Cam Fitili Arıyorum....

Arkadaşlar Merhaba, Camların dış alt kısmında bulunan plastik aksağama ihtiyacım var biyasada 400 TL den istanbulda çıkması Osmanda buldum, bu rakam bana çok yüksek geldi, konu hakkında yardımcı veya önerisi olanların bilgilendirme yapmasını rica ederim... Teşekkürler..

13. Okan41

Parça Katalog

14. Okan41

Parça Katalog

Merhaba, Discovrey 2 TD5 2001 Model, cam çıtalarına ihtiyacım var dış alt kısımdaki plastik aksağamdan bahsediyorum, parçayı temin edebileceğim bir yer biliyorsanız paylaşmanızı rica ederim.. Saygılar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR