Arama sonuçlarınız

1. Bizdegezdik

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 2 temmuzda çanakkalede düğün var orada olacağım malesef :(

2. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ben toza da çamura da girerim çıkamazsa artık birisi beni çeker çıkartır :) ( ne de olsa alıştık çekilmeye ) yıkayıp parlatıp lastıklere arap sabunu surersenız arazıye cıkamazsınız tabıkı :) :)
  3. Bizdegezdik

Duster hakkında soru cevap

Ynt: Duster hakkında soru cevap Ya arkadaslar katki falan kullanmayin gerek yok bence :)

4. Bizdegezdik

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Arkadaşlar Temmuz ayı içerisinde bir pazar günü İstanbulda Dacia Duster Fan Club Buluşması düzenliyelim. 2. yada3. pazar uygun mu ?
  5. Bizdegezdik

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Geçen yıl Dacia Duster pikniği organize edilmişti distributor tarafından bu sene de buna benzer bir etkinlik yapılacak ama tarıh henuz belli değil. Bizler de Duster Fan Club adı altında bir etkinlik yapalım o halde .... 0 554 589 80 00 dan bana ulaşabilirsiniz....

6. Bizdegezdik

Duster hakkında soru cevap

Ynt: Duster hakkında soru cevap Mustefa Bey ve diğer araç alımı yapmak isteyen arkadaşlar 0 212 674 42 42 den bize ulaşabilirler. Satış Danışmanı arkadaşlarımdan Serkan Deveci de foruma üye ve gerek o gerek ben elimizden geldiği ölçüde yardım etmeye hazırız.....

7. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Valla benim temmuz 2. haftaya kadar her haftasonum eş dost düğünleri ile dolu ama hafta içi müsait olanlar ile günübirlik turlar yapabiliriz.
  8. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Gectigimiz aylarda 4x4 lerde sikinti yokken Haziran ayinda arac sikintisi yasaniyor bu nedenle talepde fazla olunca sira olustu malesef
  9. Bizdegezdik

Magellan Detaylı Kara Haritası Yeni Versiyonu Çıktı

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Gectigimiz aylarda 4x4 lerde sikinti yokken Haziran ayinda arac sikintisi yasaniyor bu nedenle talepde fazla olunca sira olustu malesef

10. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster tamamdır o halde :) zaman belirleyelimde yapalım su işi :D herkese iyi geceler :D

11. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster sökebiliriz :) kumsalda da lastık havaları ıle oynarsak test ıyı gecer ama fotolar bıraz kotu cıkar tamponsuz ( photoshopla gerı takarsanız sorun olmaz :D ) valla o rampalarda tırsmadım da kum dıyınce :) standart lastık ıle zor bee :D
  12. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster birlikte düşünelim bi ara buluşalım da:)

13. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster foruma katıldıgım andan berı dıyorum bende eger sırket aracı kullanmasam eger markamızda 4x4 olmasa ben de 40000 verıp duster alacagıma yarı parasına daha donamımlı daha acımayacagım ( duster acıdıgım ıcın bunları yapıyor bırde benım acımayacagım bır aracı dusunun :D )...
  14. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi :) zaten Abdullah bey benım temmuz ve agustos ayı tum Duster satışlarım ki yaklaşık 37 38 araç komple dolmuş durumda ki bu forum için merkezden ek kota ıstedım :) kendim de 4x4 kullanıcısı oldugum ve İstanbuldaki tek 4x4 deneme aracı ( Turkıyedekı 2 taneden...
  15. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster valla korktu demeyın ama artık polemık ya da ıddıya gırmektense bırlıkte ctesı gunku gıbı eglencelı zaman gecırılecek aktıvıtelerde bulunmayı tercıh ederım :) söz herseferınde batacak bır hendek camur bulurum ve bırılerı benı kurtarıp Duster yapamazmıs der :) Hadi sizde...

16. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi aracı benden alıp dıledıgınız bayıden teslım alabılırsınız ( otoparkımıza ınmeden aldıgınız araclar ıcın ) dırek anadepodan bulundugunuz yere en yakın bayıye aracı teslım ettırebılırız.... 2012 araçların agustos 2012 de uretılmesı sartı oldugu ıcın ıthal...
  17. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster strup var mı yokmu sormadan dalarmıydım ben oraya :) %100 batacağımı bile bile :) valla o kangalları aşağıda tutsalar dusterların camları acık olsa benım pılotajıma gerek kalmaz Serkanefe bilem cıkardı en tepeye hatta Uno, Hacı Muart bile o kangalların kovalamasıyla...
  18. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi biz o zaman bayii olarak her ay gelecek stok listemizi burada yayınlayalım da öncelikli almak isteyen arkadaşlarımız faydalansınlar :)

19. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster herkese merhaba :) Kayışdağı çıkışından sonra Duster kıyaslamaları biter sanıyordum... Boluya kadar yakıt fikri fena değil gidiş dönüş 100 TL cebimde kalır :) ( o kadar yakar sanırım ) 2011 model Discovery ile Kayışdağına çıksınlar da indiklerinde borusan bizim Duster...
  20. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Arkadaşlar isterseniz Dacia satış koordinatörleri ile görüşüp bizim forumda ve dacia facebook sayfasında olanlara öncelik tanınması için teklifte bulunabilirim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR