Arama sonuçlarınız

1. Bizdegezdik

Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

Ynt: Dacia Duster Bagaj Kapasitesi Juke çok sevimli bir araç hayırlı olsun :)

2. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster bazı sunrooflarda önde ruzgarlık var sesi kısıyor ama belli surate kadar o da :)
  3. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Klima hasta ediyor ben sunroof tercih ederim....

4. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Gecen otonbanda ankara yolunda 100 km ile giden audi a5 vardi basmayacaksan almayacan
  5. Bizdegezdik

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 Adini Dustercan koyarsin artik bu kadar duster sevgisi sonrasi

6. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Motor hacmi kucukse fazla yakar ama cok da goze batacak kadar degil :) hem kullanmayacaksan neden klima alacaksin ki ?

7. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Olguncandan bey cok hakli zaten satacak araba yok :) birde bize satisci demesinler :)
  8. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Dusterdan daha fazla istiyorlar cunku hicbir x6 duster kadar camur toz olmuyor :) :)
  9. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Istanbul trafigi icin illaki otomatik

10. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Hii arkada patron gibi oturanlara soforlu test araci veriyoruz :)

11. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ben de Latitude ile eşimi bir restoranda iş yemeğinden almaya gittim ve kapıda kendisini bekledim 2 3 dk . Dşarı çıkınca kapıdaki görevli direk kendisine arka kapıyı açtı. Be adam hani beni söför sandın da arabanın kapıdaki kocaman DENEME ARACI LATITUDE yazısını da mı...
  12. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ne idi sizin araç ?

13. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ben hep offroad aracı olanların günlük yaşamda ne marka model araç kullandıklarını merak etmişimdir... Forum başlığı mı açsam acaba ?
  14. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster herkesin offroad kavramı da farklı :D cep telefonu ve araba ülkemizde bir statü göstergesi ama bana geçen sene 4x2 ile yaptıkları muameleyı unatamam Serdar Ortac kurucesme arena konserınde Duster 4x2 yı valeye verdim ve konser sonrasında arabamı beklerken önümde 330...
  15. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster mercedes te hep avantgarde, renault da privelege, x6 alıp pikniğe bile gitmemek, m5 alıp radar korkusuna basmamak, cabrıo araç alıp yağmurda üstünü açmak ( abarttık ama ilk güneş çıkışında üstünü açmak ) cc araç alıp bir kere bile üzerini açmamak ki benim en güldüğüm be...

16. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 o güne kadar inşallah sizin de bir dusterınız olur :D
  17. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster 1 saata kadar buradayım sonra Beykoza gideceğim
  18. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ya bende arabaya acımıyorum cıkacak masrafa acımıyorum ama Duster bı yakıyor bı yakıyor sımdı Boluya kadar maası verırım dıye gıdemıyorduk saolsun Çağrı bey :) şaka bir yana merak eden varsa gelsın benım aracımı kontrol etsın ne bır çızık ne ezık var sadece on tampon...

19. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster eee At Avrat Silah derken bile ilk başa araba ( at ) geliyor ... bir de şu konu var ki Avrupa da üretilen araçların ülkelerindeki sayıdan çok bizde Türkiyede var bi bakın İstanbulda 2000 model altı araç kalmadı.... Ne kadar lüks araç var ülkemizde ve hepsi en full...
  20. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 Sevgili Ümiterkan yazılarına ara verecek ya da azaltacak anlaşılan :) malum bebek sallamak ve uykusuz geceler onu bekliyor... Duster ın pabucu dama atılacak artık :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR