Arama sonuçlarınız

1. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster bugun saat 14:00 gibi şile sofular plajında aracımı test edeceğim.... Meraklı arkadaşların katılımını beklerım

2. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster valla beni çekmeye razı ısenız bir gezide arkanıza takılmaya gelirim :)
  3. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster arkadaşlar istanbulda olan arkadaşlar ile bugun ya da yarın öğleden sonra şile taraflarında buluşabilir ufak bir gezinti yapabiliriz....

4. Bizdegezdik

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi arkadaşlar istanbulda olan arkadaşlar ile bugun ya da yarın öğleden sonra şile taraflarında buluşabilir ufak bir gezinti yapabiliriz....
  5. Bizdegezdik

Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1

Ynt: Dacia Duster Fan Club Buluşması - 1 arkadaşlar istanbulda olan arkadaşlar ile bugun ya da yarın öğleden sonra şile taraflarında buluşabilir ufak bir gezinti yapabiliriz....

6. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi O plastik parcalar gorsel olarak hos durmasinin yaninda ufak cizilmelerde boyayi koruyor (dallar falan) Diger sorunun cevabi ise evet torpido degisecek ancak ne zaman ulkemize gelir belli degil ve benim tahminim kisa sure icinde olmayacagi yonunde...

7. Bizdegezdik

duster için geri görüş kamerası

Ynt: duster için geri görüş kamerası :D :D benim de eşimin aracında her türlü sensör var :) :) bi türlü ikna edemedim bizim araçları kullandırmaya :D :D Renault da çalışıyorum eşim Peugeot kullanıyor ( ne kadar tarafsızım hesap edin )
  8. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster arkadaşlar gene söylüyorum ben Dacia Duster kullanıcısıyım satıcı kimliğimle bu gibi forumlarda bulunmuyorum bulunmama gerek te yok zaten araç yok :) talep çok :) beni de bir kullanıcı ( daha çok deneyimli ) biri olarak görün lütfen. Bu arada elçi sıfatıyla gereken...
  9. Bizdegezdik

duster için geri görüş kamerası

Ynt: duster için geri görüş kamerası arkadaşlar bu geri görüş kamerası aracınız çamura bulandığında kendi kendini temizliyormu ? :) :) :) park sensörü sizce yeterli değil mi ?

10. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Duster düşük alım maliyeti ile piyasa yapan bir araç sanmam bu motorun üzerinde olacağını ancak -belki- emin değilim- keşke- Nissan kullanabilir......

11. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster evet :) Duster alıp da offroad yapmaz kimse.... yapan da en çok benim kadar yapar belki AT yada MT lastik takar tavana sepet olmasada 4 adet lamba takar, aracını makul seviyede yükseltir ve kendisini çekecek başka abilerinin de olduğu ortamlarda dolaşır.... Ben kendi...
  12. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Rubicon alanda para var üzerine beni bile takar :) :) Duster alan müşteri segmentine bakacak olursanız benim dediğim gibi kimse yapmaz... Duster alıcılarının çok büyük kısmında tek araç var belki L200 alanlarda Navara alanlarda bir başka araç olabilir ailede.... Ama...

13. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster o araçlar Duster ile aynı katogorıde tutulmamalı alınma nedenlerı belli sınıfları belli
  14. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster foruma girdiğim ilk zamandan beri diyorum hep kimse bu donanımları bir Duster a yapmaz ve yapmasın gitsin Duster parasından çok daha az maliyetle donanımlı bir araç alsın diye. Gereksiz çünkü :) Duster kullanıcılarının çoğu tek araç olarak kullanıyorlar ve haftaiçi işe...
  15. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster biz o ekipmanlar takılmadan da Duster ile heryere girip çıkıyoruz ( şaka şaka ) :) bugun MT lastık baktım aracıma kısmet olursa çamur deryaları içine dalacağız....

16. Bizdegezdik

Dacia Duster Yükseltme 3cm H&R Yay

Ynt: Dacia Duster Yükseltme 3cm H&R Yay Bugun bana MT Extreme lastik fiyatı geldi yaklaşık 350 TL tanesi...
  17. Bizdegezdik

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye herkes benim facebook sayfamdan araçlarının videolarını ve fotolarını paylaşabilirler....
  18. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Benim aracımın fotolarına bakabilirsiniz. Dacia Duster Türkiye facebook sayfasında yüzlerce resim ve videom var :)

19. Bizdegezdik

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Alan kodu ???
  20. Bizdegezdik

Aktif Binek Otomobil Satış Temsilcisi

Binek oto konusunda deneyimli İstanbul Avrupa yakasında oturan aktif olarak araç kullanabilen Aktif Binek Otomobil Satış Temsilcisi arıyorum.... Marka Renault Dacia

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR