Arama sonuçlarınız

1. Bizdegezdik

DUSTER ve diğerleri

Ynt: DUSTER ve diğerleri şimdi dikkat ederseniz aracınkasasında hiç bir değişiklik yok sadece Renault arması ve panjuru kullanılmış. Motor 2 litre Renault motoru kullanılmış ve dashboard yanı torpido farklı ve bu araç Dacıa degil Renault markası adı altında pazarlanan bir araç. Ülkemizde ise...

2. Bizdegezdik

tüm dustercıların dikkatine

Ynt: tüm dustercıların dikkatine Miraç bebek sadece Duster cıların yeğenidir :) onu kaptırmayız anti lere :) :) :)
  3. Bizdegezdik

Ynt: tüm dustercıların dikkatine Benim oğlum 7 yaşında ve gecen sene 4x2 yı Çanakkalede tarlada falan bayağı kullandı ( aracın torku yuksek olduğu için gaza basmadanda belli ölçüde kullanabiliyor ) Ayrıca kendisini sürekli gezerken yanıma aldığım için benim yaptıklarıma alıştı çocuk :) Geçen...

4. Bizdegezdik

DUSTER ve diğerleri

Ynt: DUSTER ve diğerleri şimdi Dacia bölge satış koordinatörümle konuştum yeni makyajlanmış Duster hakkında ve yurtdışında bile henüz satışta olmadığını Türkiyede 2012 dahil mevcut araçların satılacağını herhangi bir yenileme olursa da 2012 den sonra TR de ticarileşeceğini belirtti. Bu nedenle...
  5. Bizdegezdik

DUSTER ve diğerleri

Ynt: DUSTER ve diğerleri öyle bir kasa var da ben mi bilmiyorum :) makyajlı kasa diye bişey yakın gelecekte yok Türkiyeye gelecek olan.... Bu arada ben de 2. Duster ıda satıp 2012 de siyah 4x4 alacağım :)

6. Bizdegezdik

Ynt: tüm dustercıların dikkatine aman abi büyüyünce Duster kullansın falan deme şimdi antidustercılar başlar cocuk o yaşa gelene kadar duster 20 kere hurda olur bak bızım 1966 CJ ler hala yollarda falan dıye :D

7. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster gezenbilir festivalinde malesef kuzenımın dugunu ıcın çanakkalede olacağım ama duster ile birini oraya yollayabilirim :D
  8. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Duster geçmez oradan bu doğru ama geçen bir araç ile ben kullansam geçemem o da doğru :D anca ben geçenleri fotoğraflarım :) bu arada amatör çektiğim fotolar var özellikle isoff challenge de onlara bir profosyonel olarak bakıp yorumlarsanız cok sevınırım :D facebook da...
  9. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster şaka tabiki :D :D ön arka tamponu çıkartıp aracı yuklestıp MT takmadan denemem bile ki denesem de benim pilotajım yetmez oraya ben defender ile bile geçemem :D

10. Bizdegezdik

Ynt: tüm dustercıların dikkatine ve de çamura saplanınca kimse yardım edemez kendin çıkartırsın.... Çamur demişken aklıma değiştireceğin bebek bezleri geldi :D

11. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster arkadaşlar tam da ben meşşhur lopez e girme hazırlıkları yaparken aşağıdaki yazıyı okudum ve vazgeçtim :) :) ( sakın Duster giremez diye kaçtım sanmayın :D :D ) şaka değil gerçekten aşağıdaki yazı çok ciddi bir kısıtlama getirmiş orman içine girişlere acaba nereler bu...
  12. Bizdegezdik

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları http://www.youtube.com/user/ilkerdundar#p/u/0/U3h0Li8HEC4 http://www.youtube.com/user/ilkerdundar#p/u/2/KDz2q100Q2o http://www.youtube.com/user/ilkerdundar#p/u/3/aptrZrzGuF4 http://www.youtube.com/user/ilkerdundar#p/u/6/MvhzWlIyGqU...

13. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster O halde naapiyoruuzz :) Duster piknikci diyoruz ve arkasina mangali eti mesrubati koyup cikiyoruz yola ve batana takilana kadar gidiyoruz kalinca mangali yakip abilerimizin bizi kurtarmaya gelmesini bekliyoruz onlar gelince birlikte mangaldakileri yiyip eritmek icinde...
  14. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben gecen cumartesı yağdıktan 20 dk sonra tek başıma cıktım bişey yok gibiydi fazla zorlamadı ama inerken 3 kişiydik ( ben , yusuf yusuf ) :D :D bi daha denersem ben de içinde olmak istemem ne Duster ne RR ne Disco ne de Defender.... zemin kuruyana kadar kamp yaparım...
  15. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ağrıya gidelim mi :) Valla ben yoruldum Duster onu yapar bunu yapamaz iddialarından bırakın bunları da doğanın yeşilin suyun tadını cıkartacak dusterın üzülmeyeceği ufak gezilere çıkalım günübirlik

16. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster inşallah :) hepbirlikte çıkarız ....
  17. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Murat Bey hatırlarsanız C.tesi günkü yağmurda çıktığımı ama inerken tırstığımı yazmıştım. Bugun çok önemli bir misafirimiz gelecek toplantı halinde olacağız öğleden sonra o nedenle gelemem ama ölmez sağ kalırsak bi dolu yağmurlu hatta karlı günler de gelecek ve Duster...
  18. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben Murat Beyi forum dışında da tanımanızı tavsiye ederim valla sayesinde Kayışdağında zaman nasıl geçti bilemedim. En kısa zamanda kendisiyle bir gezi daha yapmak arzusu içindeyim...

19. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster bende buna katılıyorum aklı olan Duster ile benim yaptıklarımı yapmaz..... ( videolara ekleyeceğim evde denemeyin diye :D ) benim aracım 7000 km oldu ve 4 aydır nerdeyse herhafta sonu bu gibi kendimce offroad bazılarına göre piknik bazılarına göre başka bişey olan...
  20. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Murat Bey eğer bir gün Duster alacak olursa inanın çok iyi bir indirim alacaktır....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR