Arama sonuçlarınız

1. Bizdegezdik

4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek otomotiv işinde olduğum için tescil ettirmek sorun olmayacaktir. nice özel tertibatlı üst yapılı araç ile işim gereği uğraştım. Proje çizdirip TSE den onaylatıp TUV de tespit yaptırmak yeterli maliyeti de proje dahil 1500 TL yi geçmez

2. Bizdegezdik

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek aracın tüm yürüyen aksamını lada nivadan kullanmak istiyorum zaten motor da lada motoru olunca sadece şanzuman ve diff leri kullanmak gerekiyor
  3. Bizdegezdik

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek lada yapılırsa çok fazla maliyet olacağını sanmıyorum. Sonuçta niva parçaları kullanılacak ev malum çok ucuz parçaları var. aracı çok fazla yükseltmeden biraz daha büyük lastik takıp ön arka difransiyel ve bir arazi şanzımanı ile...

4. Bizdegezdik

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek http://www.ladaland.info/img/tyning-foto/2102/1.jpg foto sanırım gözükmüyor :( yukarıdaki linkten aldım
  5. Bizdegezdik

Ynt: 4x2 binek otomobili 4x4 offroad aracına dönüştürmek otomotiv sektöründeyim bende ve aklımdaki araç lada 2104 SW araqçta niva parçalarını kullanarak 4x4 haline getirmek. aşağıdaki aracın bir benzerini düşünüyorum ve Lada servisi olan sevgili Kaner arkadaşım da teknik destek verecek ama ilk...

6. Bizdegezdik

cift teker off-road aracı olurmu

Ynt: cift teker off-road aracı olurmu merhaba sanırım aşağıdaki link te bahsettiğiniz tarz bir araç var http://www.youtube.com/watch?v=JOqv5k4UgCQ&feature=related

7. Bizdegezdik

Arkadaşlar merhaba, standart bir binek aracı ( 5-6 bin TL lik ) 4x4 offroad aracına çevirebilirmiyim ? Arazide gezilere katılacak beni yolda birakmayacak hale getirebilmem için ne gibi değişiklikler ( yükseltme / lastik / şanzıman / difrensiyel / motor / kasa ) yapmam gerekir ? Fikirlerinizi...
  8. Bizdegezdik

Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri

Ynt: Ankara da değişik Off-Road Malzemeleri takip :)
  9. Bizdegezdik

Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz?

Ynt: Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz? Hatta yaklaşık maliyet hesabı yapalım da ona göre para ayarlamaya bakayım kısa sürede

10. Bizdegezdik

Ynt: Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz? İlk işim senin yanına gelmek olacak Kaner Kardeşim araba bakıyorum sahibinden.com da 91 - 92 model buldum birkaç tane ama hala gönlüm şahin den 4x4 yapmak ister :)

11. Bizdegezdik

Ynt: Lada SW binek aracı 4x4 yapabilirmiyiz? kesinlikle amaç çayır çimen gezmek ya da sadece asfaltta kullanmak değil.... Hem hobi hem günlük kullanım için parçaları ucuz fiyatı makul bir araç istiyorum. Niva bu konuda iyi olsa da 3 kapı olması ve bagajının yetersiz olması sıkıntı yaratır diye...
  12. Bizdegezdik

Lada 2014 tarzi SW araca Niva parçaları kullanarak 4x4 hale getirebilir miyiz ?

13. Bizdegezdik

extreme LADA Niva ( yunanistan )

aşağıdaki değişiklikler nasıl ? :) :) :) http://www.youtube.com/watch?v=WonrG1f4kgw
  14. Bizdegezdik

Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor?

Ynt: Lada Niva'ya Tempra 2.0 16V Motor? aşağıdaki video da lada niva ya yunanistanda mercedes motoru ve sanzımanının adepte edilmesi var sanırım konunun başındaki sorulara bir nebze cevap olabilir. http://www.youtube.com/watch?v=WonrG1f4kgw
  15. Bizdegezdik

Sportage 1.6 GSL Plus ve 2.0 DSL Plus alacakların dikkatine

Arkadaşlar 2012 model 0 km Sportage alacakların benimle irtibata geçmelerini rica ederim. Her türlü sorularınızı cevaplayabilir ve fiyat konusunda yardımcı olabilirim. Saygılar sevgiler.

16. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster yok sadece tek başıma gittiğime ve Avea kullandığıma pişman oldum :)))
  17. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster valla bi yerlerimden ter akarken aklıma bile gelmedi foto :)
  18. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Sevgili Murat Kardeşim senin yazını okumadan ben yağış sonrası Kemerburgaz civarlarında feci bi şekilde battım ( lastik nedeniyle ) aracın altını kazmak suretıyle kendi imkanlarımla cıktım ve gaz kesmeden geri dondum. Buradan o benim telefonumu acı acı caldırıp benimde...

19. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster :) :) :)
  20. Bizdegezdik

DUSTER ve diğerleri

Ynt: DUSTER ve diÄŸerleri Ayni uretim bandindan farkli motorla cikiyor kalite ayni

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR