Arama sonuçlarınız

1. Bizdegezdik

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Uye sayisi fazla artmadan belirtelim :) herkes adi soyadi arac tipi plaka ve sehir yazsin ilerde lazim olacak dileyen bana ozelden iletisim bilgiside atabilir

2. Bizdegezdik

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 4x? Belirtmemissiniz :) Hayirli olsun :)
  3. Bizdegezdik

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Kayışdağı grubu zaten en başta yazılı Murat bey başta olmak üzere :) Biz halen videoları bekliyoruz Serkan :D

4. Bizdegezdik

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye 1- elinizdeki araca iyi fiyat veren bir alıcı bulunuz. 2- Duster almadan önce teslim tarihini kararlaştırınız. 3- Kesin araç alacağınız zaman benimle de mutlaka görüşünüz...
  5. Bizdegezdik

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye siz bi Duster alın park sensörü benden hediye :D o kadar katkınız oldu :D

6. Bizdegezdik

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye Fan club ben kurmus oluyorum ama Ümit başkan olur sanırım :) Benden çok bilgisi var maşallah :D

7. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben karadenizli değilim ama :D cumartesi sizi bekledi gözlerimiz :D
  8. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster bize heryer Trabizon :) :) :)
  9. Bizdegezdik

Dacia Duster Videoları

Ynt: Dacia Duster Videoları Benim kullanımımda şirket tarafından verilen Latitude, Megane EDC, Fluence Privelege var iken ben Dacia test aracı kadar zevk hiçbirinden almıyorum ( diğerlerinin yeri ayrı ) buradaki arkadaşlar çok haklı bi kere Duster alınca vazgecemiyorsunuz

10. Bizdegezdik

Duster Fan Club Türkiye

Ynt: Duster Fan Club Türkiye İstanbulda bir Renault - Dacia bayisinin Satış Müdürüyüm... forumdaki offroadcu duster baslığını takıp ettiyseniz videolarımı ve resimleri görürsünüz ya da facebook taki Dacia Duster Türkiye sayfasından da beni takip edebilirsiniz....

11. Bizdegezdik

Duster Fan Club Türkiye

Arkadaşlar forumda çok yeni olmama rağmen Dacia Duster fanlarının çok sayıda olması beni inanın şaşırttı. Buradan yola çıkarak Duster etkinliklerini yapabileceğimiz birlikte haraket edebileceğimiz bir Duster Fan Club oluşturmaya ne dersiniz ? Ben de bir Dacia çalışanı olarak elimden geldiğince...
  12. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Araç şimdi Sonax tan geldi pırıl pırıl olmuş hemen servise indirttim ve her yerini kontrol ettik ön tamponun altındaki metal dışında herhangi bir yerinde ne bir çizik ne de ezik var :) ( demek daha Çarpışantürk mertebesine erişememişim ) rot ayarları vs hepsi herşey...

13. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ne demiş atalarımız davul bile dengi dengine :) aynı platformdaki her araçla kıyaslama yapılabilir ama hep dedim gene diyorum Duster bir SUV ama bazı yetenekleri küçümsenecek değil...
  14. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster rica ederiz ne demek :) aylardır süren bir polemiğe son noktayı koyduk ve cok hos zaman gecirdik.... Ben kendi adıma çok eğlendim..... şimdi sırada duster ve diğer markaların halat cekme yarışı mı var :) :) :) şaka diyorum ha kimse yarın gel de yapalım demesin :)
  15. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster kullanılan araç bir bayiye ait deneme aracı ve gördüğünüz şapkalı ekip o bayinin çalışanları....

16. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Ben digerlerini kullanmadim ve de bir sikayet almadim bugune kadar sattiklarimizdan ama Dusterda bizzat yasadim ondan yorum yapiyorum
  17. Bizdegezdik

Dacia Duster Bagaj Kapasitesi

Ynt: Dacia Duster Bagaj Kapasitesi Istanbuldaysaniz deneme surusu icin benimle irtibata gecerseniz 4x4 yada 4x2 deneme yaptirtabilirim :)
  18. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Malesef yakit gostergesinde hata surekli oluyor (pekcok Dusterda oldugu gibi.) Ozellikle dik rampalarda ve arazide araci zorladigimda bu hatayla karsilasiyorum

19. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Merhaba Ben dun isik yanarken 100 TL yakit alip Eyupten Kayisdagi gittim sayamadigim kadar Kayisdagina ciktim indim aksam eve Bahcelievlere dondum bu sabah Gebze Ballikayalara otobandan 160 190 gibi basa basa gittim orada yaklasik 1.5 saat arazide Kayisdagi gibi...
  20. Bizdegezdik

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Sanirim o etkinlik yurtdisinda biz TR de bir etkinlik yok demistik ama sayemizde oldu:) Carpisanturk e benzetme yakistirmasi abarti olmadimi ben sadece arabanin hakkini verdim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR