Arama sonuçlarınız

1. ukaratas

Vw Transporter T6.1 Dönüşümü

Merhabalar, Daha önceki girdilerimde boyumun uzun olması nedeniyle Iveco Daily alıp dönüştürmeyi hedeflediğimi paylaşmıştım. Geçen sürede otomatik uygun bir Daily bulamam ve Transporter kısa kasanın araba kadar boyutta olduğunu öğrenmemle birlikte çok hızlı bir karar alıp geçen günlerde sıfır...

2. ukaratas

5 Yaşını Doldurmadan Karavan Dönüşümü Yapmak

Bu bilgi için çok teşekkür ederim. Farketmediğim ciddi bir ayrıntı oldu benim için.
  3. ukaratas

@TA2RX Teşekkürler üstat bilgilendirme için. Takıldığım bir nokta oldu; Bireysel olarak kamyonet (Kamyon değil) panelvan aldığımızda ve ticari kullanım yapmadığımız durumda yine de her kantara girme ihtiyacı oluyor mu ?

4. ukaratas

Kamyonet ruhsatlı panelvan aracın karavan dönüşümü konusunda bir konuyu danışmak isterim. Ocak 2018 Tescil tarihi olan bir araç alsam ve Ocak 2022 yani muayene tarihine kadar sadece yalıtım, elektrik tesisatı gibi muayenede sorun çıkarmayacak işlerini halletsem. Ocak 2022 tarihinde muayenesini...
  5. ukaratas

Ruhsat Ve Muayene Konusu

Merhabalar, bir sorum vardi. Uzun zamandie arac ariyorum fakat malesef istedigim araci bulamadim. Simdi bir arac cikti karsima Nisan 2017 tecilli. Bu araci alip nisan sa muayenesini yaptirip donustursem fakat karavan ruhasati icin beklesem bes yasini bekleme durumundan. Gelecek sene yani 2021...

6. ukaratas

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Bilgi olmasi icin paylasiyorum. Fuarda gorustugum Hanika karavan yetkilisi ek koltuk icin tip belgesini uc ay icinde alacaklarini belirtti. hem psa frubu araclar hem iveco icin yetkileri olacak alirlarsa. Diger yandan bir sorum var; yapma kasada hic ek yolcu izni almis olan bir firma ornegi var...

7. ukaratas

Iveco Daily 17m3 Dönüşümü

Diğer yandan Nextion Ekran ve Ardunio üzerinden kontrol paneli, yönetim arayüzü geliştireceğimden bahsetmiştim. Nextion üzerinde ekranlara şekil verdim. Bu konuda sizlerin de görüşünü almak isterim. Ekranlar için tasarımcı bir arkadaşım çalışma yapıyor ayrıca. Tasarımdan da bir sayfa ekliyorum...
  8. ukaratas

Öncelikle son durum ile ilgili bir kaç bilgi paylaşayım. Hedefimi 18m3 2014-2015 model Iveco Daily olarak güncelledim. Gerek fiyatların bir kaç ay içinde 80,000 lerden 100,000 lere gelmesi hem ruhsattaki yolcu sayısını çözememiş olmam sebebiyle araç alımı için acele etmiyorum. Yolcu için hala...
  9. ukaratas

Tekrar merhabalar. Malesef Makprom firmasında da Iveco Daily seri tadilat belgesi bulunmuyormuş. Firma Ford, Transporter ve Peugeot konusunda yardımcı olabileceğini iletti.

10. ukaratas

Merhabalar, ben de Iveco Daily 2015-2016 18m3 ile karavan yapmayı planlıyorum. Fakat görüştüğüm mühendislik firmasından birisi kimsenin Iveco için seri tadilat belgesi almadığını söyledi. Boyun uzun olduğu için (193) yatağı boyuna koymam lazım, o yüzden tek seçeneğim boyundan dolayı Iveco idi.

11. ukaratas

Biraz önce bir mühendislik firması şu ana kadar hiç bir firmanın İveco için seri tadilat belgesi almadığını söyledi :( Bu durumda İveco ya koltuk eklemek seri tadilat belgesi ile imkansız. Sadece çok maliyetli yöntem olan aksam test raporu almak :(
  12. ukaratas

Bilgi olması açısından paylaşıyorum; Bulabildiğim İstanbul'da bulunan mühendislik firmalarına koltuk ekleme için Iveco seri tadilat belgesi için mail attım maalesef henüz olumlu bir yanıt alamadım.

13. ukaratas

Flarespace Kapali/camli Pencereler

Merhaba Üstat, Konuyla ilgili (yönetmelik, ürün, uygulama gibi) her hangi bir taze bilgi edinebildiniz mi acaba ? Benim de boyum uzun - 193 cm. Bu tarz bir uygulama bana ciddi alan avantajı sağlayacaktır.
  14. ukaratas

6 Kisilik Motokaravan Mumkunu?

Merbaha Hocam, bildigim kadari ile yolcu sayisi trafikde tasiyabildigi yolcu sayisini bagliyor. Her bir yolcu icin bir yatak sunulmasi gerekir gibi bir ibare su ana kadar hic bir yonetmelik icinde gormedim. Eger mumkunse bilginin referansinida paylasabilir misiniz ? Benim planlarimi ciddi...
  15. ukaratas

6 Kisilik Motokaravan Mumkunu?

merhabalar, Iveco daily icin 5+1 imkani bulunuyor mu ? Bende iveco donusturmeyi planliyorim. Benim boy uzun oldugundan boylamasina zorunlu yatak. En uzun arac Iveco. Malesef alternatif bulamadim. Iveco tadilat belgesi olan muhendislik firmasi bilen var mi acaba ? Simdiden gorus almak isterim...

16. ukaratas

Ek olarak ölçüleri yüzünden thedford 1090 buzdolabı çok mantıklı görünüyor bana. Özellikle hem panelvan eğimine uyum sağlaması hem menfeze ihtiyaç duymaması avantaj benim için.
  17. ukaratas

Kısa bir aralıktan sonra tekrar merhabalar. 1. Konum : Araç :) Bu süreçte malesef hala araç bulamadık. Fakat ilginç bir durum farkettim yıl sopnu gelmesiyle. 2015 sornası ivecolarda 18m3 opsiyonu var ve bu araç anladığım kadarı ile 14 cm daha uzun yaşam alanı sunuyor. Diğer yandan 20m3...
  18. ukaratas

Yorum için teşekkürler üstat. Sigorta'dan kast ettiğiniz trafik sigortası ise sanırım tavan 3500 liralar seviyesiymiş. Bir arkadaşlardan rica edip tahmini bir rakam isteyeceğim. Uyarı için teşekkürler. Dolap konusu tam muamma. Kimi grup 12 volt daha verimli (Toplanda, hem enerji tüketimi hem...

19. ukaratas

Hocam, yorumunuz için teşekkürler. Genel yaklaşım olarak haklısınız. Bir kaç nokta daha ortaya koymak isterim. Öncelikle LPG tesisatını, kollektör ile üç noktaya dağıtımı, her noktaya detandör uygulamasını, otomatik kesme vanası tesisatını büyük tüp de kullansam, tank da kullansam yapmak...
  20. ukaratas

Öncelike değerli görüşleriniz için teşekkür ederim. Şu açıdan bakıyorum olaya; Ocak için kullanacağım. Su ısıtma için kullanacağım. WC için kullanacağım. Petrol istasyonları aracılığıyla 7/24 LPG dolumu yapabilirim. Diğer projeli ve TSE onaylı olarak montaj yapılacak. Yurt dışında sorun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR