Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... hocam kullananlar ortada. marka sorunsuzluk sıralamalarıda ortada :) araçların motor arıza yüzdeleride ortada :D lütfen eline her anahtar alıp yağlı tulumla dolaşana usta diye güvenip sözüne riayet etmeyin. lpgli subarum var bir problemim yok. bir çok lpgli araç kullanan...

2. Mossin Nagant

cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı

Ynt: cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı sonuna kadar çıktık azimle :)
  3. Mossin Nagant

Ynt: cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı http://www.youtube.com/watch?v=DXcFv3HD-Vg

4. Mossin Nagant

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... karlı veya yağmurlu yollarda yol tutuşu önemli ise subaru forester bakabilirsiniz. audi den her konuda çok daha iyi bir yol tutuşu vardır. youtube da yüzlerce video var bağımsız kuruluş ve kullanıcıların yaptığı. subaru bölümünden araç hakkında bilgi edinebilirsiniz...
  5. Mossin Nagant

bugun arkadaşlarla ailecek bi gezi yapalım dedik. piknik sırasında birazda faztaziye kaçtık galiba çok dik bir kum tepesine sırayla arabalarla tırmanmaya çalıştık. videoları aşağıda arkadaşlar subarunun namını her platformda yürütüyorum heberiniz ola...

6. Mossin Nagant

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli ben siz o linkteki eğik duran tekerlekleri örnek verdiniz sandım. o yüzden kamber caster ile onlar düzeltilir dedim. ama siz o linki tümüyle değerlendirelim derseniz o offset olayı jant lastikdeki. off set yanlış camber caster açısı ile...

7. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli Hocam bak araç yükseltildiği zaman aracın kamber caster açıları değişir. buda lastiğin yere basma yüzeyini değiştirir. senin linkte gösterdiğin o linkte anlatılan şey offsetli jant lastik konusu. bizim bu yaptıklarımızla hiç bir alakası...
  8. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli 3 cm ve 5 cm yükseltmesinde bir farklılık var. 5 cm de aracın salıncakları sanki araç yerdeymiş gibi bastırılarak takılıyor. ustanıza söylerseniz zaten sizi hemen anlar.
  9. Mossin Nagant

Nissan Pathfınder 1999 Lütfen yardım

Ynt: Nissan Pathfınder 1999 Lütfen yardım bir arkadaşımda var. lpg li. 70 kuruş yakıyor fakat lastikleri %8 daha büyük. tavan sepeti var. yükseltmesi var. yani fazla yaktırabilecek her şey mevcut :D sizinki lpg de 45-50 civarı yakar.

10. Mossin Nagant

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

Ynt: Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım. bu yorum fark edilirse burası allak bullak olur ona göre :)

11. Mossin Nagant

Süspansyon spacer ları hakkında

Ynt: Süspansyon spacer ları hakkında ben subaru forester aracıma bahsettiğiniz sistem ile yükseltme yaptım. helezon ile amortisör tablasına spacer koyacağınıza amortisör tablasının üstüne monte etseniz daha iyi olur. aracınızın süspansyon sistemi aynı kalmış olur sadece aracınız yükselir...
  12. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli neyse arkadaşım, burdan yapılanları örnek alıp yapacaklar için google dan aratıp 2 inch yükseltme projelerini inceleyebilirler. veya ironman gibi firmaların subaru forester için ürettiği lift kitleri alabilirsiniz. Türkiyede satan firmalar...

13. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli yükseltilmemiş standart araçlarıda test edemiyoruz zaten. ve en önemlisi araziye girmek için aracınızı yükseltmeniz gerekli. standart birçok araç girmiyor. araç üreticileri bunu bilmiyormu? ayrıca google da araştırısanız subaru forester...
  14. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli Tamam simdi gidip söktüruyorum ;) Hocam dusuncelerinizi acik yazarsaniz daha iyi olur. Onceki mesajlarinizda da bilgisizce yukseltme araclara cahilce mudahaleler gibi biseyler yazmistiniz.
  15. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli şimdi camber caster ayarlarını yaptırdım. yükseltmeden dolayı 3 mm lik bir sapma olduğunu gördük. yani lastikler fabrika ayarlarına geri döndü :) yükseltme yapılınca yol tutuşu biz kullanıcıların fark edemeyeceği düzeyde azalıyor olabilir...

16. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli yazdıkları illa doğru olacak diye bişey yok. sonuçda biz aracın lastik açılarını standarta getiriyoruz. benim aracım abs li ve her türlü ayar vidası somunu var. hepsinde vardır. olmayanı zannetmiyorum.
  17. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli camber caster ayarları değişince lastiklerin yola değme alanı yani yüzey alanı ve basıncı değişiyor. bu yüzden abs problem yaratır. hatta normal frenlerde problem yaratır. ayarlar yapılınca araç zaten fabrika ayarlarına geri dönüyor zaten.
  18. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli hocam abs elektronik bir devre. abs nin camber caster ayarları ile bir alakası yok aslında. aslında ön düzenci aracınızı eski haline getiriyor. çünkü siz aracı yükselttiğinizde açılar değişiyor. adam bakıyor ve bunun ayarı bozulmuş diyor...

19. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli Hocam bu tekerleğin orta ekseni ile amortisörün dikey eksenini ile kesiştirmesini camber ve caster ayarları ile yapabiliyorsunuz. bahsedilen şey lastik değişimi veya yükseltme yapıldığı zaman camber caster ayarlarının değişeceği. bunu her...
  20. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli şimdi cetvelle ölçtüm, ön teker arkası 32 cm, arka teker önü 34 cm, arka teker arkası 40 cm üstü, ön teker önü 32 cm. bu sistemin maliyeti 350 tl civarı, 4 adet takozu cnc de kestirdim. montajına çok bir para vermiyorsunuz. amortisör...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR