Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester İçin Lastik Yardım.. alakasız ama yazayım :D şubat ayında aldığım 1-2 aylık lastiklerimi m/t almayı düşündüğüm için satıcam :) almak isteyen varmı? yokohama go12 a/t-s 215/65/16 daha 2.000 km yapmadı galiba :D

2. Mossin Nagant

forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar katalizörünüzü söktürün atın :) hem aracın performansı yükselir hem kafanız rahat olur. ankarada tork garaj bu işi iyi biliyor. bi konuşun isterseniz.
  3. Mossin Nagant

DUSTER için PERFORMANS EGZOST düşünceler, bilgiler (Kim +10 HP istemez !!!)

Ynt: DUSTER için PERFORMANS EGZOST düşünceler, bilgiler (Kim +10 HP istemez !!!) araçlarımız zaten fabrika çıkışı optimum yakıt tasarrufu yapıyor. bu tasarrfufun içinde parça ve bakım tasarrufuda dahil :) siz extra tasarrfuf yapabilirmisiniz, evet. değermi? siz bilirsiniz. :)

4. Mossin Nagant

DUSTER için PERFORMANS EGZOST düşünceler, bilgiler (Kim +10 HP istemez !!!)

Ynt: DUSTER için PERFORMANS EGZOST düşünceler, bilgiler (Kim +10 HP istemez !!!) Hocam sana tecrübemi yazayım, sen anla :) 200 beygirlik fabrika çıkışlı turbolu subaru forester aracımda bile katalitikleri söktürüp ve egsozu yaptırsan bile 35 beygir falan alamazsın. yapacağın en mantıklı...
  5. Mossin Nagant

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı bu tarz çamur veya kum geçişlerinde hafif araçlar çok daha rahat lerleyebiliyorlar. 4 mevsim lastiklerle lastiğin batmasına fırsat vermeden gazla çıkabiliyorlar. bu yüzden foto varmı diye sordum. nasıl oldu diye ?

6. Mossin Nagant

4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı

Ynt: 4x4 Dusterler ile Offroad ve Mangal Gezisi Planı duster fotolarını göremiyorum? kullanan arkadaşlardan biraz yorum alsak iyi olur. o fotolarda derin çamur geçişlerinde diğer araçlara nazaran daha rahat bir geçiş yapabildilermi?

7. Mossin Nagant

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar oksijen sensörünü söküp temizleseniz, isterseniz bi denettirin.
  8. Mossin Nagant

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar hocam ikinizde bir iki gün benzinde biraz yol yapın sönerse lpg problmi var demektir.
  9. Mossin Nagant

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar aracın çekişinde gidişinde bir sıkıntı yok ama. olsa yazardı heralde.

10. Mossin Nagant

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar sarı sürekli yanan lamba sadece ikazdır. siz aracı benzine alın bir iki gün sadece benzinde kullanın. lpg de çıkabilecek arızaların hepsi uzun vadede çıkar. eğer arıza ışığınız benzinde sönüyorsa sorun belli . deponuzdaki benzini...

11. Mossin Nagant

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar kendi kendine söner. benzinde kullanın bir gün falan söner. eğer sönmezse başka bir problem de olabilir.
  12. Mossin Nagant

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar kısaca motora az lpg gidiyor. (fakir karışım)

13. Mossin Nagant

Forester LPG'de 0-100

Ynt: Forester LPG'de 0-100 sucuğuda ekmeğide durduğun yerde biraz gaza basarsan yakabilirsin dikkat et :)
  14. Mossin Nagant

Forester LPG ayarı..

Ynt: Forester LPG ayarı.. ışığın yanma mantığı çok basit aslında. az yakıttan yanıyo genelde :) lavato obd 2 taktırın 10 numara valla.
  15. Mossin Nagant

Forester LPG ayarı..

Ynt: Forester LPG ayarı.. deneyin eğer fakir karışım ise sorun çözülebilir.

16. Mossin Nagant

Forester LPG'de 0-100

Ynt: Forester LPG'de 0-100 konuyu hortlatayım :D otomatik forester turboların şanzumanı 300 beygire kadar sıkıntısız çalışabiliyor. ben benim 2003 forester turboyla 0-100 km yi 8.2 - 8.3 civarı çıkabiliyorum. genelde arazide takıldığım için extra bir güç artışına ihtiyaç duymadım ama bir ara...
  17. Mossin Nagant

Forester LPG ayarı..

Ynt: Forester LPG ayarı.. aldıığın hata kodu fakir karışımdan kaynaklanıyorsa aracının harita verilerinin tümünde %10 luk bir artırım yap motor ikaz lambasını södür dene. hatayı iyi tespit et fakir karışım ise bu sorununu çözer.
  18. Mossin Nagant

cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı

Ynt: cj5, disco 2 v8,pathfinder,forester kum tepesi tırmanışı Benim fotester da 5cm yukseltme var. Lastiklerde 215/65/16 go12 a/t-s toplamda 7 cm civari yukseldi;) En son ciktigim yerde zaten yolda bitiyordu ;)

19. Mossin Nagant

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar hocam lpg kablolarına bir baktır. kablolar bi yere sıkışır, sarsıntıdan sıkışabilir. sonuçda tek kobloda bir baskı olsun araç az beslenmeden dolayı motor arıza ışığını yakar. sarı ve sabit ışık dimi? fakir karışımda motor ışığı...
  20. Mossin Nagant

Kıyasta yardım...

Ynt: Kıyasta yardım... o zaman subaru ve land rover kullanıcıları olarak büyük bir tehlike altındayız dimi :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR