Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

Dacia Duster Chip Tuning

Ynt: Dacia Duster Chip Tuning aracınızdaki dump valfi iptalettirerekde turbo lag zamanını minimuma indirmiş olursunuz.

2. Mossin Nagant

Dacia Duster Chip Tuning

Ynt: Dacia Duster Chip Tuning Hocam biraz internetten bakin yeterince aciklama var, araclara gore farklilik gostersede hepsi ayni kapiya cikiyor.
  3. Mossin Nagant

Dacia Duster Chip Tuning

Ynt: Dacia Duster Chip Tuning Hocam duz mantikla anlasilsin diye yazdim bunu zaten. Az yakitla veya ayni yakitla daha fazla kazanç icin yapilan turbo basinc ayari, hava yakit Karisimi gibi oynamalar ile tork ve beygir gucu artisi saglaniyor.

4. Mossin Nagant

200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :)

Ynt: 200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :) son :)
  5. Mossin Nagant

Ynt: 200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :) devam..

6. Mossin Nagant

Ynt: 200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :) devam......

7. Mossin Nagant

Ynt: 200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :) devam....
  8. Mossin Nagant

Aracımın 200 bin bakımı gelmişti. Hazır bakım yaptırırken katalitik ve son susturucudan da kurtulayım dedim. hazır bunları yaptırmışken bide yazılım güncellemesi yaptırayım dedikten sonra Ankarada Tork Garaj'a bakıma girdim :) Tork Garaj performans araçları (pist,rally ve cadde araçları)...
  9. Mossin Nagant

Dacia Duster Chip Tuning

Ynt: Dacia Duster Chip Tuning yazılımı değiştirilmiş arabada yakıt düşüşü olur sebebi ise; 2500 devirde araç 100 km ile gideceğine 110 km ile gidecek. haliyle biraz tasarrufunuz olacak. fakat yapılan bu yazılım aracınızın turbo basıncı ile alakalı bir durum aslında. dizellerde turbo çok erken...

10. Mossin Nagant

Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg)

Ynt: Dijital Lpg Göstergesi (acar-lpg) lpg basıncını görebiliyormuyuz?

11. Mossin Nagant

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? hocam o zaman Qasqai al kesinlikle. konfor ve donanım olarak fiyatının karşılığını alabilirsin.
  12. Mossin Nagant

Forester İle Dağ Bayır Gezmesi

Ynt: Forester İle Dağ Bayır Gezmesi davamı...

13. Mossin Nagant

Forester İle Dağ Bayır Gezmesi

geçtiğimiz haftalarda yaptığımız gezilerden bir kaç resim. kahramanmaraş offroad oyunlarına gittiğimizdeki resimlerde var içlerinde.
  14. Mossin Nagant

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? hocam 4x4 asx veya nissan kaç para? 50 bin tl mi?
  15. Mossin Nagant

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? konunun başını okusaydınız keşke. asx veya nissan qashqai nın alternatifi olarak gösterdim zaten. dusterın, asx veya nissan qashqai ilede alakası yok zaten.

16. Mossin Nagant

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? belki doğru söylüyordur :)
  17. Mossin Nagant

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? hafta sonu ankara tork garajdaydım. yükseltme arazi rally falan filan derken ordaki arkadaşlarından geçmişte rallylere katılan ve şu anda halihazırda pist yarışlarına katılanlarla konuştum. subaru haricinde rallylere katılan araçları lifte kaldır altına bak. sonra...
  18. Mossin Nagant

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? makul fiyat deren emsallerine göre dedim. asx veya nissan qashqai tarzı araçlara 100 bin lira vereceğinize 94 bin tlden subaru forester alabilirsiniz. yeni aracın incelemeleride çok güzel. http://carmedya.com/index.php/2013/05/07/ilk-surus-subaru-forester-2-0l-awd/

19. Mossin Nagant

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? yeni forester'ı değerlendirin isterseniz. fiyat olarak mükemmel derecede makul olmuş. 100 bin tl civarında. konfor,sessizlik,yol tutuş vs gibi konularda zaten diğer 3 araçda da farklı sınıfda gibi. En az arıza yapan markalardan biri ve forester bu markanın en az...
  20. Mossin Nagant

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester İçin Lastik Yardım.. valla bilmiyorum fiyat konusunu tam düşünmedim :) sizin bi teklifiniz varsa özel mesaj atın konuşuruz :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR