Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme evet önler ve arka amortisör başlarının ölçüleri farklı. kesim yaptırdığım yerde bilgisayarda teknik çizimi var fakat resimlerde gözüken kesici makinaya göre çizimleri,nasıl alırım tam bilemiyorum. ama en garantili yöntem bir ön birde arka amortisör söktürüp onlardan ölçü...

2. Mossin Nagant

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... turbo tavsiye olur :)
  3. Mossin Nagant

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme evet aynen öyle oldu. ölçüleri var kesimden çıktıktan sonra biraz taşlanması gerekiyor. bide deliklerinin açılması :D yüksek olması gerçekten güzel :D

4. Mossin Nagant

4 Cm Yükseltme

arkadaşıma aldığımız forester'ı 4 cm get ile yükselttik. kendi aracımıda 5 cm get ile lastik ilede 2 cm yükseltmiştim. artık sürekli yükseltme işi ile uğraştığım için profesyonelleştim cnc de get leri kestirdikten sonra tornada düzleştirdik. amortisör üstünden delik yerlerinin yerlerini çizdik...
  5. Mossin Nagant

Amanoslar Dül Dül Dağı Tırmanışı (subaru Forester İle Kamp-offroad)

Ynt: Amanoslar Dül Dül Dağı Tırmanışı (subaru Forester İle Kamp-offroad) http://youtu.be/y_KSsq5AOpM

6. Mossin Nagant

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri ümit bey bu sorunuzu ciddi bir bicimde cevap eriyorum, ilk videoyu izledim, videodaki araç yükseltilmemiş sadece lastik takılmış bir araç. zaten videoda da yazıyor egsozdan yakaladı diye. eksozu takıyor. genel olarak, subaru simetrik awd...

7. Mossin Nagant

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester İçin Lastik Yardım.. aynı lastikleri kullanıyorum. yani yokohama golandar a/t-s hiç bir problem görmedim. normal çamur ,ıslak yol, dağ yolu ve killi çamur gibi deneyimlerim oldu. gayet güzel. tavsiye ederim.
  8. Mossin Nagant

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... turbolu turbosuz bakım maliyeti farkı yoktur. masraf çıkartacak bakımları 100 bin km de bir olur. onun haricinde sadece yağ değiştirirsiniz. bujileri 80-100 bin km de bir değişir. 100 bin km bakımı olarak triger kayışı orjinali 1000 tl yan sanayisi 500-600 tl ye de...
  9. Mossin Nagant

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri Arada konu heyecanlanınca güzel oluyor :D

10. Mossin Nagant

Ynt: Amanoslar Dül Dül Dağı Tırmanışı (subaru Forester İle Kamp-offroad) yürüyüş rotası olarak çok uzun mesafe ancak bizim yaptığımız gibi kamp alanından dağ zirvesine tırmanış olabilir. bu tırmanışda ortalama 3-4 saat sürüyor zaten.

11. Mossin Nagant

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri kesinlikle.... normal lastiklerle 80 cm kardan giden dastırdır :) 120-130 la giderken fabrika verilerinin aksine 4x4 olarak giden de dastırdır, tüm alt yapısı nissan olduğu idda edilen ve buna rağmen nissandan daha iyi olandadastırdır :) bu sürer...
  12. Mossin Nagant

hafta sonu arkadaşlarla küçük bir offroad ardından da dül dül dağı zirvesine tırmanış gerçekleştirdik. dül dül dağı bölgedeki en yüksek zirvelerden. resimler biraz karışık kurura bakmayın. :)

13. Mossin Nagant

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri doğru çekemiyoruz :) sindiremiyoruz :)
  14. Mossin Nagant

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri yalan dolan sallamalar olmasa gelip yazmazdık zaten :)
  15. Mossin Nagant

200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :)

Ynt: 200 Bin Bakımını Tork Garaj'da Yaptırdım :) hocam maliyetleri kalem kalem yazamam. bilmiyorum çünkü. toplu bir hesap çıktı, güzel bir indirim yaptılar. ödedim :D tork garaj'ın ünü yurt dışına bile çıktı, gerçekten çok iyiler işlerinde. tereddüt etmeden ara bakımını yaptır.

16. Mossin Nagant

Subaru AWD yol tutuş sistemi

Ynt: Subaru Awd Yol Tutuş Sistemi mesele zaten o. kendi aracımdan örnek verirsem, 80-90 km hızla giderken sol ön ve arka tekerler bir su birikintisine girdiği zaman aracımın direksyonunda hiç bir haraket olmuyor. olduğu gibi girip çıkıyor. fakat bir önceki aracım olan golf ve 307 ile aynı yere...
  17. Mossin Nagant

Subaru Difransiyel Kesidi Lsd Ve Normal Difransiyel

fotolarda soldaki normal difransiyeldir. sağddaki lsd özelliği bulunan difransiyeldir. kırmızı ok ile işaret edilmiş yerler ise lsd kavrama plakalarıdır. 2008 öncesi birçok subaruda lsd mevcut. olmayanlarda ise simetrik awd çekiş sistemi sayesinde araç karda ve buzda tek tekeri tutsa bile yol...
  18. Mossin Nagant

2013 Defender Askeri Versiyon

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon personel güvenliği önemli bir konu değildir bizde bilirsiniz. bir kaza olur kaza sonrasında ölenler şehit bile sayılmaz, neden öldüğü araçların çok güvensiz olduğu zaten sorgulanamaz. mutlaka bir suçlu vardır :D

19. Mossin Nagant

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon yok gözükmüyor ama tek bir roll barın işe yarıyacağını sanmıyorum. yinede bir gelişme :)
  20. Mossin Nagant

Ynt: 2013 Defender Askeri Versiyon selamlar, hocam sene 2013 ama bu defenderlar hala çok emniyetsiz. askeri amaçla kullanılıyor, hız yapmıyor diye önem verilmiyor ama bi kaza anında içindekiler çok ağır hasar alabiliyor.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR