Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü?

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? konuşmak için 50 bin km beklemeyelim. subaruclubtr forumuna girin orda birçok kullanıcı var. hatta yetkili servisleri bri arayın tek tek. kaç tane subap problemi yaşadığınız subaru oldu diye. yaşamadığımız, bilmediğimiz ve deneyimimiz...

2. Mossin Nagant

Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü?

Ynt: Subaru Outback Nasıldır Ve Si Drive İle Lpg Mümkün Mü? yani şu lpg ve subaru da tavsiye edilmeme olayını anlamadım gitti. lpg li subaru kullanıyorum. neredeyse 50 bin km olucak ne subap yandı nede başka bişey oldu. diğer subaru forumunda yüzlerce kişi aracını lpg li kullanıyor, sadece 1...
  3. Mossin Nagant

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Ynt: Subaru Forester 5 Cm Yükseltme Uygulaması Resimli herhangi bir burulma olmuyor. 5 cm den fazla yükseltecekseniz salıncak bağlantısına da 2 cm lik br get koyabiliyorsunuz. 5 cm den sonrasında bunu tavsiye ediyorlar. unutmamakta fayda var diğer bir çok araçda olmamasına rağmen bizim...

4. Mossin Nagant

Ynt: Subaru Forester 5 Cm Yükseltme Uygulaması Resimli hocam çok güzel olmuş. elinize sağlık :)
  5. Mossin Nagant

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme hocam zaten parçayı boyuyorsunuz. pas konusunda takılmanıza gerek yok.

6. Mossin Nagant

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme hocam ben geçen bi sebebden dolayı söktürüp baktım pas varmı diye. neredeyse 1 sene olucak takılalı takozlar ve her türlü çamura, kuma hatta deniz suyuna bile maruz kaldılar. pas belirtisi veya akıntısı yoktu. sıkıntı yapacağını sanmıyorum. şu çökük dediğiniz aracınızın bir...

7. Mossin Nagant

Sonunda Forester'ı Yükselttim...

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... subarularda 7 santime kadar her hangi bir parça değişimi olmadan yükseltilebiliyor ama z rotların uzatılması tavsiye ediliyor. bizim araçlarımız yani subaruların hemen hemen hepsi ralli tabanlı. yani alt yapıları çok sağlam. aks kırılması şaft çıkması...
  8. Mossin Nagant

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... Niye motoru elimize alalim? Bu araclar ticari kayginin en az oldugu firma tarafindan yapiliyor. 4x4 olayan araci 4x4 mus gibi satmayada calismiyor. Sinifinda en fazla guce sahip olan bir motor. Yuruyen alt takimlarinin rally tabanli oldugu butun yerli...
  9. Mossin Nagant

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... forester hem kalitesi hem motor gücü hemde arazi ve yol performansı olarak rav4 ü altına alır aynı anda crv yide çekerek götürür merak etmeyin :D

10. Mossin Nagant

Çekme Karavan Seçimi

selamlar, bir arkadaşımla konuşurken ona taşınacağımdan bahsettim, oda bana hiç taşıma şirketleri ile uğraşma, boş bir karavan al içine eşyaları koyarsın götürürsün dedi. ilk anda mantıklı geldi sizce olurmu? çok fazla bir eşyam yok. zaten boş karavan da baya bir eşya alabilir. ne dersiniz...

11. Mossin Nagant

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme bugun erol'a yaptırdığım getleri aldım bagaja attım. yarın sabahtan gönderiyorum. 4 cm kalınlığında ve işlenmiş hali 12 kg çıktı. plakanın işlenmemiş hali tahminimce 40 kg civarındaydı. kenarlarınıda biraz pahlattırdım. geriye sadece amortisörler sökülüp amortisör...
  12. Mossin Nagant

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme isterseniz 100-150 civarı ben size kestirir gönderirim. çelikden kesiliyor. takozlar size geldikten sonra siz bir ön bir arka amortisörü söktürüp tornacıya götüreceksiniz. tornacı o takozların somun deliklerini amortisörlere uygun delecek ve takozların kenarlarını...

13. Mossin Nagant

Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend sonuna kadar izleyin. bu adamlar bu işi çok ciddi yapıyor. http://www.iihs.org/news/rss/pr051613.html
  14. Mossin Nagant

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend buda o testin anlatımı. aracın büyük olması demek sağlam olduğu manasına gelmiyor. http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=216&seriesid=390
  15. Mossin Nagant

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend yazınızda kaza durumunda güvenilirlik yazmışsınızda bilinçli yazmadınız galiba. subaru marka bazında ürettiği tüm araçlarda aynı güvenlik seviyesini tam not alarak en güvenilir marka oluyor son 5 senedir. amerikan otoyol güvenliği testlerindeki tüm...

16. Mossin Nagant

Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü kardaki resimlerde arabada normal lastik ve 3 cm yükseltme var. diğer resimlerde a/t lastik ve 5 cm yükseltme var.
  17. Mossin Nagant

Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü öncelikle selamlar, ilk sayfalardaki yazılarınızı okumak istedim ama okuyamadım başım döndü. biraz paragrafa dikkat edip ve konu faklılıklarında satır boşluğu bırakırsanız çok iyi olur. bende aynı ikilemde kalıp forester turbo aldım. çok çok...
  18. Mossin Nagant

Ynt: Subaru Forester 5 Cm Yükseltme Uygulaması Resimli hocam önlere 2 arkalara 5 olmaz. komple 4 cm yükselt istersen. ön arka farklı olursa çok tehlikeli olabilir ve bu konuda bir araştırma yapmadım ben. ama 4 cm isterseniz kestirip size gönderebilirim. siz sadece orda bir tornacıda...

19. Mossin Nagant

4 Cm Yükseltme

Ynt: 4 Cm Yükseltme direk resim olarak yüklesenize. göremiyorum :)
  20. Mossin Nagant

Forester Hakkında...

Ynt: Forester Hakkında... rav 4 ve honda crv tam anlamıyla 4x4 değildir. araç kaymaya başladığı zaman 4x4 e geçer. ama subaru gerçek zamanlı simetrik 4 çekerdir. yani milletin 20-30 km ile gidemediğ yerden siz 80-90 ile çok güvenli bir biçimde gidersiniz. forester almadığınıza pişman olursunuz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR