Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

Davlumbaz İçi Pütür Uygulaması

Ynt: Davlumbaz İçi Pütür Uygulaması Aslında 2003-2005 subaru foresterların orjinalinde de pütür yapılmış fabrika çıkışı. Ben üzerine bi kat daha attım. Davlumbazları taştan topraktan çizilmesinden korur.

2. Mossin Nagant

İlandaki Subaruyu Almalı Mıyım?

Ynt: İlandaki Subaruyu Almalı Mıyım? Hocam bu aracın kazasızı 45-50 arasında. Bide bu işin simsarları var. 30 a alıp 35 e mal edip 45 e niye satmasın? Kazalı aracı yaptırmak kolay değil. Hele o kadar ucuza mal olacağını sanmıyorum. Genel olarak foresterdan pişman olmazsınız. Hatta aldığınız...
  3. Mossin Nagant

Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı

Ynt: Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı sessizlik arttı :) tiz sesler kesildi. araba tok bir hale geldi.

4. Mossin Nagant

Ynt: Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı Bituself iyidir aslında. Boşluk bırakmadan yapılacak ve kapı içlerindeki naylon yırşılmayacak. Mümkünse o naylondan sonra firex diyr bir sünger var ondan da koyarsanız mükemmel olur.
  5. Mossin Nagant

El Freni Ayarı

boşlamış el freni nasıl yapılır? zamanla el frenlerimiz gevşeyebilir ve tutmayabilir, bunun için gözüken paneli söküyoruz, el freninin yanında bir somun ve iki adet vida var. bunlardan üstteki vidayı söküyoruz ve alttaki vidayı saat yönünde sıktırıyoruz. bu el frenini telini gerdirip balataların...

6. Mossin Nagant

Yaz Hazirligi - Sunroof Kanal Temizligi

Ynt: Yaz Hazirligi - Sunroof Kanal Temizligi ne demek :D

7. Mossin Nagant

Davlumbaz İçi Pütür Uygulaması

ilk önce bijonlar gevşetilir. sonra araba kriko ile havaya kaldırılır. lstikler sökülür. gazete kağıdı kaplanır. sonra 45 tl ye alınan elektirikli bir boya tabancası ile pütür atılır :D - - - Mesaj Birleştirme - - -
  8. Mossin Nagant

Yaz Hazirligi - Sunroof Kanal Temizligi

Kiş boyunca toz tutan kuruyan sunrooflarimizin bakim ve temizligi, Sunroofu komple acip kanallara bolca sicak suyu dokuyoruz. Bir firca yardimiyla kaliplasan kirleri cikartiyoruz. Fircanin gitmedigi ara yerleri balata spreyi ile temizliyoruz. Piril piril oluyor. Sonra wd-40 veya sivi sprey...
  9. Mossin Nagant

Ynt: Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı hocam döşemecilerden bulabilirsiniz. isterseniz komple bituself ile de yalıtım yapablirsiniz.

10. Mossin Nagant

Ynt: Subaru Ses İzalasyonu - Yalıtımı sonrasında kapı içlerine bitüself yaptım. ve araç altına gri pütür :D resimlerini bulamadım. bulunca yüklerim. bu konular hakkında sorusu olan varsa yardımcı olurum :D

11. Mossin Nagant

can sıkıntısına başladı herşey.... bituself marka ziftli izalasyon malzemesini bulamadım bende izalasyon malzemeleri satan bir yerden sert süngerimsi, kendinden yapışkanlı aliminyum folyo kaplı malzemeyi aldım. metre karesi 25 tl. resİm yÜkleme
  12. Mossin Nagant

Alınık Otomatik 4x4

Ynt: Alınık Otomatik 4x4 araç bulabildiniz mi?

13. Mossin Nagant

Subaru Forester Orjinal Temiz Kazasız Hasarsız

istediğiniz servise gösterebilirsiniz. 3 senedir bende.ön ve arka tampona lokal boya yapildi.240 bin km dedir.ilk sahibinden itibaren servis bakım kayıtları vardır.içerisinde sigara içilmemiştir. koltuklarında yırtık kesik yanık yoktur. kapı içleri ve bagaj altı-içine komple ses yalıtımı...
  14. Mossin Nagant

2003 Subaru Forester Turbo

arkadaşlar uzun süredir kullanıdığım aracımı değiştireyim dedim. zaten bir çok şeyi de burada paylaşmıştım. kafanıza takılan bişey olursa sorabilirsiniz. ön ve arka tampona lokal boya yapildi.240 bin km dedir.ilk sahibinden itibaren servis bakım kayıtları vardır.içerisinde sigara içilmemiştir...
  15. Mossin Nagant

Sonunda Forester'ı Yükselttim...

Ynt: Sonunda Forester'ı Yükselttim... hocam 2 inch dediğiniz zaten 5 cm eder. 5 cm yükseltilmiş 15 civarında forester var neredeyse. 3 cm yükseltilmiş 10 dan fazla var. 7 yükselten henüz yok Türkiyede. 5 fazlasıyla yetiyor.

16. Mossin Nagant

Otomatik+hatcback Aranıyor

Ynt: Otomatik+hatcback Aranıyor otomatik vites subaru forester versek :D
  17. Mossin Nagant

Subaru Forester 2.0 Turbo Offroad

Ynt: Subaru Forester 2.0 Turbo Offroad ilanı kaldırmıştım tekrar yayınladım yani güncel :D dizel binek araçlarla da takas olur. güncel yakıt uzun yol 26-27 kuruş şehir içi 32-35 kuruş http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-2003-xt-forester-temiz-kazasiz-191287294/detay/
  18. Mossin Nagant

Ynt: Subaru Forester 2.0 Turbo Offroad çok güzel bir kamp, gezi ve offroad aracıdır. tavsiye ve referans olunur :D

19. Mossin Nagant

Ynt: Subaru Forester 2.0 Turbo Offroad kısaca arabamı anlatayım, 225 bin km de. 200 bin bakımları ankara tork garaj da yapılmıştır. bakımlar yapılırken katalizörler sökülüp yazılım yapılmıştır. 220-230 beygir civarı ve 350 tork civarıdır. fren diskleri ve balataları 220 bin km de değişmiştir...
  20. Mossin Nagant

arkadaşlar satılırsa bi değişiklik yapıp legacy sw veya outback alayım diorum. satılmazsada zaten çok memnunum :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-forester-2.0-xt-temiz-bakimli-masrafsiz-177032831/detay/

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR