Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği

aracı aldıktan sonra parmaklamadığım yeri kalması diye uğraşıyorum :) işin aslı yapabileceğim şeyleri ben yapmak istiyorum. insan kendi aracına dışardaki ustadan çok daha özenli ve titiz davranıyor :) intercoolerın sağda solda ikişer vidasını söktükten sonra, intercooler giriş ve çıkışındaki...

2. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı Oğuz bey selamlar :), Yazacaktım unuttum. Yazılım işlemi tamam. Egr körlendi. 3 adet 0.5 mm bakır conta işe körledim. Yazılımdan iki egr dtc sini artık uyarı verme diye işaretledik. Ve işlem tamam. Fakat yazılımdan sonra istediğim performansı araç...
  3. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı Bu cumartesi yazılımı yaptıracağım. Beyne girip bakacam ama egr ikazı sistemsel gözüküyor. Yani %99 söndürebiliriz. Söndürmek demek şu ablama geliyor. Beyindeki dtc kodları var. Bunlar aktif. Yani o koddaki arıza ile karşılaşırsa ikaz lambasını yakıyor...

4. Mossin Nagant

Suzuki Xl7 Gösterge Paneli Temizleme

ilk resimde gördüğünüz iki vidayı söktükten sonra panel çerçevesini çıkartıyoruz. panel çerçevesini çıkartırken solda olan ahşap kaplamada çıkıyor. panelin şeffaf klipslerini dikkatlice çıkartın. sonrasında panelimiz elimizde :D üfleyerek tozunu alın. veya boya fırçası ile temizleyin...
  5. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz Bunu anlamak için beyine giriş yapıp bakmak lazım.

6. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz değişmez. araçların çoğu ithal edildikleri bölge şartlarına göre yazılım yapılarak gönderiliyor. edm- europe domestic market jdm- japan domestic market usdm- us domestic market edm ye göre bizim araçlar 177 hp usdm 210 hp jdm 230 hp

7. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı İnternette xl7 olarak değilde aynı motoru kullanan 407 veya 307 olarak bakarsanız yazılımlı araçları görürsünüz. Egr iptali yazılımla beraber yapılıyor. Araç için be motor ömrü için çok zararlı bir parça aslında. Çevre ve doğa için bir miktar daha az...
  8. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz 2004 aracınız 0.7 bar civarında yürüyor. bunu 1.4 bara kadar çıkartabiliriz. çok agresif olur. zaten siz daha önce beni arayıp fikir almıştınız sanırım :) aracınız benzinli ve düşük km deydi sanırım. isterseniz 14.7 olan afr...
  9. Mossin Nagant

Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı

Ynt: Suzuki Grandvitara Xl7 Karter Ve Alt Koruma Tasarımı elinize sağlık. fiyat ne kadara mal oldu? istesek yapabilirmisiniz :D

10. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 High Ve Low 4*4 Sürüşü Hakkında

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.0 Td Xl-7 High Ve Low 4*4 Sürüşü Hakkında xl7 de ortada difransiyel yok. 4h veya 4l ye aldığınız anda öne arkaya %50 dağıtım yapar. dönüşlerde kasılma hoplama olur. bozuk ve ihtiyaç olan zeminlerde 4 çekere alın. 4h veya 4l de süratli giderseniz virajlarda arabayı...

11. Mossin Nagant

2006 Xl7 Lastik

Ynt: 2006 Xl7 Lastik bende bugun 235 70 16 yokohama geolandar a-t aldım. tavsiye ederim. eski aracımda bf kullanmıştım. çok ötüyo yolda bf ler :D
  12. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz Selamlar, 2 gün önce xl7 dizel aldım bende. önceki aracım forester turbo. yazılım konusuna gelince ben subarulara yazılım yapıyorum. bunu ticari olarak değil arkadaşlarıma veya tanıdıklarım için isteklerine bağlı olarak yapıyorum...

13. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı Bu aldığım yapışkanlı sünger kötü çıktı. istediğim performansı vermedi işin aslı. o yüzden diğer tarafları direk bituself ile yapacağım.
  14. Mossin Nagant

Dün suzuki grand vitara xl7 aldım :D 2006 model dizel. çok verimli olmayan bir motoru var ama bunu yazılımla çözeceğiz. verimsiz dediğime bakmayın. beklediğimden çok daha iyi çıktı işin aslı. çok büyük bir araç. 4.9 metre boyu var. bagajına açık durumda bebek arabası sığıyor :D neyse konu...
  15. Mossin Nagant

Terrano Mu Parçalıyorum

Ynt: Terrano Mu Parçalıyorum sürücü tarafındaki fan klapesi varmı? varsa fiyatını özelden yazarmısınız.

16. Mossin Nagant

Yeni Bölüm

genel konuların içine hobi bölümü açılabilir. veya rc hobi bölümü.
  17. Mossin Nagant

Davlumbaz İçi Pütür Uygulaması

Ynt: Davlumbaz İçi Pütür Uygulaması Sanyiden boyacılardan almıştım. Marka hatırlayamıyorum valla.
  18. Mossin Nagant

Radyatör Yedek Su Kabı Temizliği- Mutlaka Yapın.

arkadaşlar bugun can sıkıntısına napayım dedim :D yedek su kabını temizledim. içinden çok pislik çıkmasada baya tortu çıktı. mutlaka temizleyin. benim araçda böyle çıktıysa diğer araçlarda daha fazla pislik olablir. vidaları burdan sökün. zaten başka vidası yok. yukarı doğru çekerek çıkartın...

19. Mossin Nagant

Davlumbaz İçi Pütür Uygulaması

Ynt: Davlumbaz İçi Pütür Uygulaması Can sıkıntısına yaptığım işler :)
  20. Mossin Nagant

İlandaki Subaruyu Almalı Mıyım?

Ynt: İlandaki Subaruyu Almalı Mıyım? Marka ne olursa olsun kazalı bir araç almak her zaman risktir. Bide unutmayın araçlar bir kere kaza yapması için dizayn edilmiştir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.