Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı bu testte 0-40 dan 15-30 a kadar olan yağları -22 derecede deniyorlar. yağ sınıflandırmada ilk değer yağın soğuk havalardaki akışma direncini belirtir. bu değer ne kadar düşükse yağ soğuk havada o kadar akışkan olur. dolayısıyla ince moleküllüdür. yani...

2. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı bu testte 0-40 dan 15-30 a kadar olan yağları -22 derecede deniyorlar. yağ sınıflandırmada ilk değer yağın soğuk havalardaki akışma direncini belirtir. bu değer ne kadar düşükse yağ soğuk havada o kadar akışkan olur. dolayısıyla ince moleküllüdür. yani...
  3. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı hocam bence sen kimseye inanma, oku sadece. veya castrol, motul, mobil firmalarının yağ üretim-kullanım danışmanı (mühendis) leri ile telefonla veya mail yoluyla iletişime geçerek öğren. aslında yağ üreticilerinin tablolarında herşey açık açık yazıyor.

4. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz benim araçda 3500 deviri geçince hafif kara duman var. (ama otobuslerdeki kamyonlardaki gibi değil. siyahlığı atıp kesiyo..) bu duman yazılımdan öncede vardı. 3500 devir üstünü zaten çok kullanacağımı sanmıyorum. yada ben öyle...
  5. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz Cumartesi günü yazılımı biraz daha değişltirdik. Mükemmel oldu. Şuan binek araba kıvamında gidiyorum. 1.5 dizel getz var. Onun gibi kafa sallamıyor gaza basınca,ama 2000 devir sonrası hızlanma mükemmel oldu. 2000 devir önceside çok...

6. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2006 Td Cip H Tuning Nereden Buluruz Cumartesi günü yazılımı biraz daha değiltirdik. Mükemmel oldu. Şuan binek araba kıvamında gidiyorum. 1.5 dizel getz var. Onun gibi kafa sallamıyor gaza basınca ama 2000 devir sonrası hızlanma mükemmel oldu. 2000 devir önceside çok...

7. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği ben katılmıyorum. sadece düzenli bir bakımla bu motorlar milyon km görür. ama kara düzen bakım, yağ kalitesizliği ve zihni sinir sanayi işi geçiştirmelerle çok sorun yaşatacağı kesin. bu mantıkta çalışan motorlar çok yüksek kmler görüyor...
  8. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği 1-hava emilir-süzülür-ölçümü yapılır 2-turboya girer 3-yüksek basınçla intercoolar a girer 4-intercoolerdan soğuyup motora girer. sistem bu şekilde. bahsettiğiniz gibi intercoolarda çok yağ olmaz. 20-30 bin km de bir temizlemek yeterli olur...
  9. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı 10w bir motor yağının pour pointi -39 ile -43 derece arasında değişiyor. Soğuk havalardan kastınız -35 den fazla ise dediğiniz doğru olabilir. Bu derecelere kadar olan yağlama kalitesi farkı sadece yağın ince ve akışkan / daha az sürtünme katsayısı...

10. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı yağ üreticilerinin üretim özelliklerini belgeledikleri dosyaları icleleyebilirsiniz. baya yararlı oluyor. 10-40 optimal bi yağ. 0 veya 5 yağı firmalar araç az yaksın ve performanslı olsun diye kullanmaya başladı. yoksa bizim kuşak ve avrupa bölgesinde...

11. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı 5-40 ile 10-40 ın tavan değerleri aynı ve çalışma sırasında ki değerli aynı olsada 5 ve 10 arasında kalınlık ve yoğunluk farkı var. buda sürtünme ve tutunma yüzeyini farklılıştırıyor. 10 numara 5 veya 0 a istinaden daha yoğun olduğu için eski teknoloji...
  12. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı fikirlerinize katılmıyorum u samimiyetten yazdım :D

13. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı hocam yanlış anlamayın ama bazı fikirlerinize katılmıyorum. viskozite akmaya karşı gösterilen dirençtir. küçük olan rakam soğuktaki direnci, büyük olan rakam sıcaktaki direnci diyelim. 50-60 bizim araçlarımız için çok yüksek değerler. eski aracım...
  14. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 Ses Yalıtımı Şimdiden hayırlı olsun. Motor yağına dikkat edin. 10 un altında olmasın yağınız. 10-40, 10-60 falan gibi... Sakın ola turboyu büyüteyim, wastegate tansyonlarını değiltireyim demeyin. Bu tarz işlemlerin hepsi yazılımla desteklenmeli. Eğer bunlara dikkat...
  15. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği abi aman :D çamaşır sodası falan çok tehlikeli :) sonra motor gitti falan olur yine :)

16. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği intercooler girişleri bir çok dizel arabada sorun aslında. hortum ağzına başka bir hortum koymuş ki intercooler girişini tam kavrasın. ince bir hortumu intercooler girişine sıkı geçme yapıp sonrasında orjinal hortumu takarsanız cok stabil ve...
  17. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara Toz Alma Problemi, Çözümü

Ynt: Suzuki Grand Vitara Toz Alma Problemi, Çözümü kapı içleri falan hepsini yaptım zaten :) evet o ızgaralar kapılar kapanırken oluşan basıncı atmak için aslında. ama bu basıncı zaten bizim suzukilerde oluşmuyor. :) fan klapeleri ve diğer tahliye deliklerinden atıyor basıncı. denemesini yaptım :)
  18. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara Toz Alma Problemi, Çözümü

xl7 dizel aracım içeri çok toz alıyordu. eski bir kaç kullanıcı arkadaşla daha konuştuktan sonra tanılarımız kesinleşti. :D arka bagajdaki pandizotlarda bulunan hava giriş çıkışlarından çok toz alıyor bunu deneme yaparakda kesinleştirdim. bu resimdeki hava ızgarasından bahsediyoruz yani. alt...

19. Mossin Nagant

Ynt: Suzuki Grand Vitara Xl7 İntercooler Temizliği hortum ağızlarınızın çıkışları tam sıkışmamış veya zamanla gevşemiştir. başka türlü ordan terleme olmaz. terrano II de aşağı yukarı aynı xl7 ile. korkmadan temizleyin ve dediğim gibi iyice sıkarsanız terleme yapamaz. Kolay gelsin :)
  20. Mossin Nagant

Suzuki Grand Vitara Xl7 Radyatör Ve Su Suğutma Hattı Temizliği

öncelikle 4 -5 litre temiz suyu ve 3 litre antifirizi hazır bulunduruyoruz. aracımızın önüne geçtiğimizde radyatörün sol altında bir tahliye tıpası var. bunu çevirerek açıyoruz. sonrasında taşırma kabının kapağını açıyoruz. 2-3 dakika içerisinde su akışı biter aşağıdan. sorasında ikinci resimde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.