Arama sonuçlarınız

1. Mossin Nagant

subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli lastik ebatı değiştrirken taban aynı kalmak kaydıyla %3 lük bir tölerans hiç bir şekilde problem yaratmaz. ama sizin bahsettiğiniz aynı ebatı 60 dan 70 yanağa çıkartıp tabanı inceltirseniz hız katsayınızın düşmesi ve viraj dengenizin...

2. Mossin Nagant

Ynt: subaru forester 5 cm yükseltme uygulaması resimli resimler devam...
  3. Mossin Nagant

subaru forester 2003 xt 5 cm yükseltme takozları-spacerleri bu kit tahminimce her subaruya takılabilir. amortisör kafalarına monte ediyorsunuz. aracım 2003 turbo forester. lastiklerim 215/65/16 yokohama geolandar a/t-s spacer kullanan biri olarak kendi tecrübelerimle gördüğüm yararları...

4. Mossin Nagant

SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI bu linkte anlattım artılarını. henüz bi eksisini göremedim. o yüzden 6 cm yükseltmeye cesaret ettim. maliyet çok değil hatta en ucuzu heralde :) 350 tl ye yapılıyor. yani işin ustası :) takmasıda bi 30 tl olsa 380 tl ye aracınız 3 cm daha yükselmiş oluyor...
  5. Mossin Nagant

SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI

Ynt: SUBARU'NUN KARDA PERFORMANSI ben daha dik ve sert yerlerden çıktım :D problem yok :D şimdi 3 cm yükseltmeyi çıkartıp 6 cm takacağım galiba :D http://www.youtube.com/watch?v=lEwcjzC4h3w http://www.youtube.com/watch?v=5rry02VKqYQ

6. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım arkadaşım sen bildiklerini doğruymuş gibi yazmada... anlamıyorsun galiba. bizim araçlarımız subarularımız o devirlere gelsede pallere ve rulmanlara zarar verecek devre gelemiyor diyorum. dizel değil bizim motorlarımız.

7. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım bizde 2. araç olarak ford c-max var dizel. onda da bu tarz bir durum söz konusu. beklemek gerekir deniyor. Genel olarak dizel motoların devir bandı maksimum 4000 ile 5000 arasında sınırlandırılırken bu değer benzinli motorlarda 5500 – 7000 d/d’dir. Benzinli...
  8. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım sn gezengen, son yazdığım mesaj size hitaben değildir yanlış anlamayın lütfen.
  9. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım 1. subaruların kitapçıklarında ve manuel lerinde bu tarz bir bilgi yok. 2. turbo timer'ı taktığınızda naparsanız yapın arac kapandıktan sonra turbo timer devreye girip aracı açık bırakmıyor. turbo zaten o devri bulmuyor. 3. yurt dışında ve yurt içindeki kullanıcılar...

10. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım arkadaşım subaruclub da da yazmışlardı sana, bence sen subarunu sat bi clio falan al. gerçekten diyorum. kullananların ,bilimsel verilerin aksine sen sürekli bişeyler kopyalayıp yapıştırıyorsun. bizim turbo pallerimiz ve rulmanlarımız aracı kapattıktan sonra zarar...

11. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım Ya arkadaşım bu turbotimer'ın ne işe yaradığını anlatıyor. bu bizim araçlarımızda turbo timer kullanmamıza ihtiyaç olduğu veya aracımızı beklemeden kapattığımızda turbomuzun zarar göreceğini göstermiyor. ben sizi anlamakta zorluk çekiyorum. diğer forumda bu konunun...
  12. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım http://www.subaruclubtr.com/928/turbo-timer-nedir-ne-ise-yarar/ Erol bey ne bilinci? niye taktırayım turbo timer? aşağıda verdiğim linkteki yazıları siz okuyup cevap yazmadınızmı? orda da bahsediliyor kullanan arkadaşlar bekleme zamanı gereksiz. turbo timer ile...

13. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım subaru club tr den alıntıdır, bilgiler doğru fakat turbo timer stock araçlar için konuşuyorum , tamamen gereksiz bir durumdur. Çok ciddi yüklenilmiş arabalar pistte sıkıştırıldığında belki kullanmak faydalı olabilir lakin bugün WRC kadar sıkıştırılan bir Subaru daha...
  14. Mossin Nagant

Subaru Forester Yardım

Ynt: Subaru Forester Yardım Neden? Ariza istatiskleri diger bir cok arabadan iyi. Bence temiz oldugu surece her km deki subaru alinir. Yurt disinda binlerce insan var 800 bin km de ki araclarina hic bir rektefiye yapmadan binen. Sahibi dolandirici yalanci olmasin, arac temiz olsun yeter bence.
  15. Mossin Nagant

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? http://www.youtube.com/watch?v=z2nQZPC2uTs

16. Mossin Nagant

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester için Lastik Yardım.. hayır telefonla arayıp genel merkez depodan gönderildiğini öğrendim ve genel merkezle yaptığım konuşma sonrasında lastiklerin 2012 senesi 49 veya 51 inci hafta üretimi olduğunu söylediler. yani 3-4 aylık lastik :D
  17. Mossin Nagant

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester için Lastik Yardım.. hepsi burada dan aldım :D
  18. Mossin Nagant

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP benim aracım turbocharger'lı. eşşek gibi intercooler'ı var. intercooler sız hiç bir işe yaramaz eğer turbocharger ise. ama kranktan alırsa turbocharger gibi performans elde edemezsiniz. ama yinede kazanç sağlar.

19. Mossin Nagant

LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP

Ynt: LADA NİVA SUPERCHARGER KİT +30 HP supercharger mi yoksa turbocharger mi?
  20. Mossin Nagant

Yeni Konu açılması

Ynt: Yeni Konu açılması yeni ilan bölümü çok kötü olmuş. yazılanlar google da indexlenmiyor. aradığımız şeyi bulamayabiliyoruz. aramalarda bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. ilan altlarında bilgi paylaşımı yapamıyoruz. eski sisteme geçersek çok daha iyi olur bence.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,153
Kayıtlı Üye Sayımız
167,048
Kaydolan Son Üyemiz
sercanrsy

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.