Arama sonuçlarınız

1. cevizkabugu

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

güney bombe karavanın üzerindeki karga resimleri hiç hoş durmuyor..

2. cevizkabugu

Avrupa Karavan Almak Istiyorum

karavan fiyatları patlamış, bütçemiz delik, zor işimiz..
  3. cevizkabugu

teşekkürler..

teşekkürler..

4. cevizkabugu

teşekkür ederim, birkaç gurupta takip ediyorum ama fiyatlar bana göre çok yukarda.. maddi imkan meselesi tabii.. takipteyim..
  5. cevizkabugu

Taylan Erler abinin karavan satışta 10 şubatta 61.000 TL. yazıyordu, şu an 16 haziran 79.000 TL. yazıyor malum sitede.. 61.000 TL. bana o zaman çok pahalı gelmişti.. şimdi ucuz kaldı. karavan oldu 79.000 TL.. hiç alamayız artık.. geçmiş olsunnn...

6. cevizkabugu

Karavan Dolandırıcılarına Dikkat !

ne yapalım şimdi yiyelim mi bu açıklamayı..:))

7. cevizkabugu

merhaba , 2.el avrupa karavan almak için malum siteyi takip ediyorum. şu sıralar karavan yok. sanırım elinde iyi durumda avrupa karavan olan kişiler karavanlarını satmak istemiyor, ya da satmak zorunda kalırsa da yüksek fiyat istiyorlar.bunu anlamış durumdayım.
  8. cevizkabugu

malum sitenin sarı sayfalarına bakıyorum ama bi türlü 750kg. altı navrupa karavan düşmüyor siteye. beklemedeyim. ne diyelim; bekleyen derviş muradına erermiişş.. ben de bekliyoruuuim.m. şimdilik hoşçakaliinn..
  9. cevizkabugu

öncelikle tavsiyeniz için teşekkür ediyorum. Talylan Erler abimizin karavanı benim 50.000 tl. lik bütçemi aşmaktadır. ben yine malum sitenin sarı sayfa ilanlarını takip ediyorum. 750.kg altı 2. el uygun fiyatlı avrupa karavanlara talibim..

10. cevizkabugu

Karavanvi̇rüs Hastaliğina Di̇kkat

.....@tr100a evet takirdağ yakınım. hatta 2 sene (2012-2013 senesinde)100. yıl da ikamet ettim. teklifiniz için çok teşekkür ediyorum. ancak şu an teklifiniz için müsait değilim. belki karavan alınca karşılaşırız birgün. sağlıklı ve mutlu günler dilerim. bu arada aman diyeyim karavanvİrüs...

11. cevizkabugu

Karavanvi̇rüs Hastaliğina Di̇kkat

karavanvirüs daha çok karavanı olmayanlarda yer yer etkili olan, enfekte olma durumunda kurbanına ne pahasına olursa olsun karavan satın aldıran, özellikle emeklilerde ve 50 yaşından sonra son derece tehlikeli olan virüs tipidir. son derece bulaşıcıdır. DİKKAT: filtreli yada filtresiz maske...
  12. cevizkabugu

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

paylaşımınızı sabırla bekliyorum. ;)

13. cevizkabugu

merhaba; ben avrupa 2.el karavan almak istiyorum. bu yüzden bu topiği açtım. bu sizin karavan sanırım. benim bütçem max. 50.000 TL. ve tek oturma grubu olan bir karavan tercih ediyorum. sizin karavanın fiyatı benim bütçemi aştığı için çok ilgilenmiyorum. HOBBY 370TM Temiz Sorunsuz İthal...
  14. cevizkabugu

@tr100a arkadaşın ikinci karavanı almış. siz de arkadaşınızın yolundan gidin. arkanızdan ben de gelecem.. en kısa zamanda karavanlarımızı alalım. benimde bir arkadaşımın avrupa karavanı var, içine biniyorum bazen, çok güzel hoşuma gidiyor. zaten bu karavanvirüs ondan geçti bana. enfekte...
  15. cevizkabugu

bence karavan virüsü korono virüsünden daha tehlikeli. korono virüsü bir şekilde biter. ama karavan virüsünü kaptığın zaman ömür boyu bu virüsle yaşarsın. sağdaki soldaki tanıdıklarına da bulaştırırsın. maalesef tedavisi de yoktur. he he he..

16. cevizkabugu

sonunda karavan virüs'ü bana da bulaştı. karavan almak istiyorummm.. o kadar..:p
  17. cevizkabugu

@Demirak May karavanla ilgili fotoğrafları bekliyoruz..
  18. cevizkabugu

UMARSAN karavan, faturası olan ama trafiğe uygunluk belgesi olmayan yerli karavan. şimdi bu karavandan alsak, trafiğe çıksak, sonrasında olası bir kaza durumunda al başına belayı..

19. cevizkabugu

malum sitede 2. el avrupa karavanları takip ediyorum. bugün yeni ilan yok. 750kg altı uygun fiyatlı bir 2. el karavan ilanı olursa almak istiyorum. şimdilik takipteyim. öneri ve görüşleriniz benim için önemli. beklemedeyim.
  20. cevizkabugu

@PY1409 güneş enerji paneli şarj control ünitesi voltaj regülatörü. videoyu izleyin..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,146
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.