Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avrupa çekme karavan aldım, lastikleri söktüm göbekleri gresle yağladım. Gözüm amortisörlere takıldı.. Amortisörler hiç oynamıyor herhangi bir yaylanma sözkonusu değil.
Sanırım her ikiside pörtlemiş.. Amortisörlerin nasıl çalıştığını anlayamadım.. Her iki tarafta var amcak çok küçükler ve...
sarı sitede ilan verilen karavanların %90 'nı 2020 -2021 model.. hepsi de yenii.. millet kullanmaktan ziyade satmak için almış sanki.. ve yahut kullanmayı denedi ama camping fiyatlarının yüksekliği sebebi ile bu işin olmayacağını kavramış olduğundan karavanı satıyor gibi..
750 kg altı karavanalar da ruhsata tabii olacakmış.. Ruhsatsız hiç bir remörk/karavan trafiğe çıkamayacakmış.. Remörk/karavan takmış tüm araçların sürücülerine BE ehliyet şartı getiriliyormuş..
Başlıkta herşey yazıyor.. Böyle bir çalışma varmı..?? varsa ruhsatsız 750 kg. altı karavanların durumu ve avrupa ruhsatsızn karavanların durumu ne olacak..??
Ruhsatsız karavanlara bir şekilde hepsine topluca ruhsat verilecek mi..?? MUAYENE ve VERGİ durumu değişeçek mi..??
Konu hakkında...
merhaba.. 750 kg. altı 2. el avrupa karavan almak için harekete geçtim.. bi aksilik olmazsa bu yaz karavanımı almış olacağım.. kafama takılan sormak istediğim bir şey var sizlere.. 750 kg. altı derken karavanın boş kantar ağırlığı mı bu.??
1. seçenek--- almadan önce kantara çıkartıp tartarak...
özellikle yapılıyor diye hissetmenize gerek yok özellikle yapmadım, yerli karavanların içinde bu kargaya benzeyen siyah kuş resmini, başka karavanlarda görmedim.. bu resimler olmasa daha güzel olabilir gibi geliyor bana.. bu benim kendi fikrim, konu da yerli üreticilere eleştiriler, bu yüzden...