Arama sonuçlarınız

1. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Yaz aylarında haşlak güneşte karavanın üstünü pamuklu bir kumaştan yapılmış örtüyle örtüp, kenarlardan bağla.. Ön ve arka tarafta nerede pencereyi gece açacaksan o tarafı don lastiği gibi bişeyle kumaşı tuttur, pencere taraflarına gelen kumaşı kolay bir şekilde gece açıp gündüz kapa.. Bu...

2. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Siz karavan hayatına çoktan başlamışsınız, zorluk çekeceğinizi sanmıyorum. Virüsü kapmışsınız.. Geçmiş olsun.. Ne virüsü müü..? TIKLA GÖR :p
  3. cevizkabugu

Karavan Tavsiyesi Yardım

Yanlız yaşıyorsanız ve karavanı koyacak bir yeriniz varsa, karavanda yaşamak çok zevkli olabilir.. Bu sizin becerinize kalmış bişey.. Minimal yaşama ne kadar katlanabilirsiniz.. Karavanda uzun süreli yaşamanın sırrı karavanla olan aşkınıza bağlı..

4. cevizkabugu

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Çelebiyi eller aldı götürdü, o artık ellerin karavanı....
  5. cevizkabugu

Çekme Karavanciliğin Sonu Geli̇yor..

'''''Mokamp başka birilerine katlanmaktır''''' tezi kesinlikle doğru ben de sevmem mokamp kalabalığını.. Dipdibe bana daral gelir.. Ben özgürlüklten yanayım... Canım nere isterse oradayım..

6. cevizkabugu

Blue Sky Marka Çekme Karavanlar Toplatılıyor...!!!!

Güvensiz ürün diyor.. Sanırım bu karavanında muhtemel şasesinde problem var.. Ne oluyor bu karavanlara böyle..

7. cevizkabugu

Elma Marka Çekme Karavanlar Toplatılıyor..!!!

Ne yazıyor orada..?? Diyor ki tip onay belgesi O1 ile ürün niteliklerinin uyuşmadığı tespit edilmiştir.. Yani adamımız O1 tip onay belgesini almış, ama karavanı yaparken onaylanmış olan projesine uymamış.. -Malzemeyi ince kullanmış olabilir. -Dış kaplamada montaj sorunu olabilir. -Şaside...
  8. cevizkabugu

Elma Marka Çekme Karavanlar Toplatılıyor..!!!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kocaeli’de bulunan Elma Karavan markasına ait Elm1 model karavanlar için uygunsuzluk tespitinde bulundu. Bakanlık tarafından 26 Mayıs 2025 tarihli kararla, ürünün piyasaya arzı derhal durdurulurken, karavanların geri çağrılması ve piyasadan tamamen çekilmesi...
  9. cevizkabugu

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

EEeee nereye gidiyorsunuz tatil için planlama yaptınız mı..??

10. cevizkabugu

Kamyonet Olan Aracı Polisin Karavan Diye Bağlaması Mümkün Mü?

Ben pazarda satılan pamuklu gölgelik parça kumaş aldım çadırcı bir arkadaşa kancalı fitilli şekilde diktirdim. Lazım olunca bir tarafını karavana tutturuyorum.. Diğer tarafına da, 3 adet 2 metrelik boya fırçası sapı aldım onlara geçirip yere çaktığım kazıklara iplarle geriyorum.. Malliyeti...

11. cevizkabugu

Başkent Karavan Prime 400 İnceleme

Yalıtımın olmadığı güneş ışığının doğrudan göründüğü yeri nasıl yapacaklarını merak ettim.. Kaportayı açacaklar mı..?? yoksa içeriden söküp bir iki strafor felan sıkıştırıp ışık sızmasını mı engelleyecekler..?? Ayrıca elektrik tesisatını hiç beğenmedim.. Yamuk yumuk şekilsiz çalışsın yeter...
  12. cevizkabugu

Bu Sitenin Selasını Kim Okudu?

Karavanla ücretsiz kamp yapılabilecek yerler hakkında özel bir bölüm açılmalı, bu yerler güncellenmeli. Benimde aklıma bu geldi.

13. cevizkabugu

Bu Sitenin Selasını Kim Okudu?

O eskidendi..!!! Şimdilerde forumda kimseler kalmadı.. Kendin yazıyorsun, sonra kendi yazdığını kendin okuyorsun.. Kimler yok.. Yücel Bey de forumu terkederse bir gün, forumun yazanı olmayacak.. Vah ki ne vah..!!!
  14. cevizkabugu

Musluk Kapalıyken Hidrofor Çalışıyor

Buyurun size ucuz çekvalf sadece 187 TL. BURAYA TIKLA SATIN AL
  15. cevizkabugu

Çılgın milyoncudan almıştım 50 tl. ye.. Bu başlığın 2 tipi var fotoğraftaki gibi suyun çıktığı metal kısmı büyük olacak, bu tipin delikleri daha küçük olduğu için düşük basınçta da püskürmesi güzel oluyor ve daha az su kullanıyorsunuz.. Diğer tipinin metal kısmının çapı daha küçük oluyor ve...

16. cevizkabugu

Dış duş için karavanın dışına küçük bir aç /kapa buton koydum buradan pompayı çalıştırıyorum, içeride banyoda da var aynısı.. Duş başlığına giden suyun hortumuna da küçük bir vana taktım harika oldu.. Duş başlığını da ince delikli şeffaf olan başlıktan aldım bu daha da harika oldu, sudan...
  17. cevizkabugu

Dalgıç pompalı sistemde pompayı tetikleyen mikroswich anahtarı olan karavan bataryası var.. Bu su bataryası musluğu açtığınızda aynı zamanda üzerindeki mikroswichle pomapaya 12 volt enerji veriyor.. Dalgıç pompalar ucuz, kullanışlı ve sessiz.. En önemlisi arıza çıkartmıyorlar.. Bozulduklarında...
  18. cevizkabugu

750kg Altı Karavan Siparişim Için Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Bana daha kullanışlı geliyor bu seçenekler. Kavisli olan karavanı seçme sebebim ise 2. elde daha kolay alıcı bulacağını düşünmemdir. Doğru mudur bu düşüncem, orasını bilmiyorum ama bana daha çabuk satılır gibi geliyor..

19. cevizkabugu

750kg Altı Karavan Siparişim Için Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Benim tercihim kavisli olan karavan (sağdaki) olurdu. Mutfak kısmı da düz olan (soldaki) olurdu.. Bu benim tercihim ben olsaydım böyle alırdım.. Tabii seçim kullanana kalmıştır. Biz sadece tavsiye ederiz.. Güle güle kullanman dileğiyle..
  20. cevizkabugu

Absorbe Sistem Buzdolaplarının Çalışma prensibi

Ben yaz aylarında güneş müsait olursa 12 volt olarak kullanıyorum.. gece 12 voltu kapatıp tüple kullanıyorum. 12 volt ile de gayet güzel çalışıyor.. 12 volt direk aküden vermiyorum.. MPPT üzerinden veriyorum.. Güneş olursa sorunsuz çalışıyor ve panellerden besleniyor, arada bulut giriyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,146
Kayıtlı Üye Sayımız
167,035
Kaydolan Son Üyemiz
anar_bakuvan

Çevrimiçi üyeler

Geri