Arama sonuçlarınız

1. D

beyin arızalı

Ynt: beyin arızalı slm kardeş sağolasın ben şimdi dış görevdeyim bir aydır manisa alaşehirde araba. beyinci mustafa var o üzerinde çalışıyor .hafta sonu döncem bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşacağım . inşallah olur bayağı beni yordu çünkü olmazsa antalyaya tarif ettiğiniz ustaya gideceğim...

2. D

beyin arızalı

Ynt: beyin arızalı Arkadaşlar hiçmi allahın kulu yok bu sitede yardımcı olcak kaç gündür bir heber cıkmadı. yorum ve önerilerinizi bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum saygılarımla.
  3. D

beyin arızalı

Ynt: beyin arızalı cıkmacıda buldum immolizer beyin artı kontak takımının cıkmasına 2500 tl para istediler. şimdi karbürötürlü tüple biniyorum ama yola gidip gelirken diken üstündeyim ne zaman yolda kalcam diye. bi beyinci buldum getir ben yaparım dedi ama bakalım yaptırınca burdan yazarım...

4. D

beyin arızalı

slm arkadaşlar 98 vitara 1.6 jlx aldım ama benzinde çalışmıyor. ustaya götürdüm immolizerin olmadığını bunun için çalışmadığını söylediler. benzinde çalışması için komple beyin immolizer ve kontak takımının komple yenilenmesi gerektiğini söylediler. bir çare arıyorum şimdi. cıkmasına 2500 tl...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,104
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR