Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mesajınıza istinaden bir sorum olacak şöyleki bende ki VIC ekranı hiç çalışmıyor. İlk müdahale olarak ne önerirsiniz (98 grand cherokee) VIC ekranını komple söküp arkasındaki soket bağlantılarını mı kontrol etmeliyim ? Elinizde herhangi bir çizim yada döküman varsa paylaşırmısınız ? Teşekkür...
Birkaç fotoğrafınıda paylaşayım dedim. Restorasyona başaldıkça ve tamamladıkça gc sevenler için paylaşımlara başka konu başlığı altından devam edeceğim.
Teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bostancı sanayindeki jeep garaja götürüp sağına soluna iyice baktırmayı düşünüyorum. Bu arada öneriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım. Aracı aldığım ilk gün o denemeleri yaptım bakalım bunun limitleri nelermiş neler yapabiliyormuş diye, tabikide çok zorlamıcam aracımı.
Konu başlığıyla...
O/d overdrive tuşuna bastıktan sonra kalkış yapmayı denemiştim, dediğiniz gibi kesiciye girdi ve çıkmadı. O/d kapalı iken normal kullanımda vites geçişlerini filan hiç hissetmiyorum bile, dikkat ettiğimde ise 1000-1500 devir arası vites attığını görüyorum. Viteslerinde ve motorunda hiç bir bi...
Herkese selamlar,
Aracımı 1 hafta önce aldım, biraz aceleye geldiği için expertize filan sokamadan 1 tur attıktan sonra satın aldım. Ufak tefek elektronik sorunları (vic ekranı, gösterge panelindeki sol sinyalin yanmaması) haricinde mekanik yada yürür aksam olarak benim anlayabilceğim bir...
Herkese selamlar,
Hasancan Şahin / 28 / Istanbul
98 model grand cherokee sahibiyim. Gemi kaptanıyım.
Grand cherokee lerle alakalı bilgi edinmek ve paylaşım yapmak için foruma katılmış bulunmaktayım. Üyr olmadan önce de aracımı almadan öncede forumdan bayağı faydalandım ve çorbada benim de...