Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
İSTANBUL
01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul
02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul
03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...
Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?
İSTANBUL
01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul
02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul
03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Pembe bile defender'ın havasını bozamamış bence. Ama yine de doğru Allah göstermesin :)
Bir de İngiliz ordusu sanırım pembe serie 2'ler kullanıyor. Fotoğraf bulursam ekleyeceğim.
Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?
Aslında çok mantıklı, bir de çadırlarda kullandığımız matlardan ben de bazı yerlerde kullandım. Ama şu izocamların kansorejen oluşu biraz korkutuyor. Çünkü kapalı alanda sürekli solumak durumunda kalınıyor. Neyse iyi oldu diyorsanız...
Bir de o izocamlar kansojen madde, rüzgarla, motorun ısısyla mutlaka solunuyor o hava. Aman dikkat!
Yumurta viyolü şeklinde stüdyolarda kullanılan süngerler tam bu iş için. Sesi absorve etmek için birebir fakat üstüne halı konulacak yerlerde düzlerinden kullanmak daha mantıklı. Koç Taş'ta vardı bir zamanlar. Kolay gelsin.
Ynt: Gelmiş Geçmiş En Büyük Efsane Citroen 2CV
Özgür var ya bunları deviremezsin. 2CV'ların süspansiyonları yere yatay çalışır. Tam detayı Mesut daha iyi bilir, üstat o. Sen anlat Mesut :)
Ha bir de bu Fedonlu toplanmayı hatırlıyorum ama kırmızı cabrio vosvosuyla katılmıştı. Yıl kaç...