Arama sonuçlarınız

1. K

Pradoyla Ilgili Ilgili Iki Soru!

Teşekkürler :) Tamponlar ve yan taraf alt kısımların rengi neden farklı ? Ama araç diri görünüyor , fiyat malum site ortalamasına göre iyi duruyor . Ben 1-2 haftalığına şehir dışındayım , önceliği sayın archway e severek bırakıyorum :) . 09/04/2015 çarpma 478 tl , 27/03/2010 çarpışma 1227 tl...

2. K

Prado Almaya Adım Adım

Zor işlem . Genişlik , camın açısı vs vs pek mümkün olmaz heralde . Dizel prado geçen bi tane denk geldi baktım bende . Dizel 3.2 did pajeroya göre sessiz sayılır , ama yinede ses var . Yakıt lpg+benzin karışımından fazla mı diyorsunuz ?
  3. K

Prado Almaya Adım Adım

Modül maliyeti ne kadar ?

4. K

Prado Almaya Adım Adım

Tebrikler , iyi çalışma . Auristede aynı şekilde kontak açıldığındamı açılıyor aynalar .
  5. K

Prado Almaya Adım Adım

4000 cc üzeri 21516 tl iki adet mtv . Fakat bu ilk üç yaş grubunda . Baktığınız aracın kasko değeri mtv nin %5 ini geçiyorsa motor hacmi olarak aynı yılın bir alt grubundan vergilendiriliyor .

6. K

Baktığınız kasada 4.o yok benim bildiğim . Ya 4.7 benzinli ya da 2.7 dizel alırsınız . 3.1 dizeller var onlar pek iyi değilmiş . JEEP bölümünde vardır bilgiler . Beşiktaştaki 2004 67000 tl olan prado ya bakın bence . 5 ileri istiyor olmasam gider bakardım hatta ara ara gidip bir bakasım da...

7. K

Prado Almaya Adım Adım

Emisyona göre vergi sistemi geldiği tarihten sonra trafiğe çıkan araçlar için geçerli olacak . Ancak normal mtv sisteminde kalan araçlara ne gözle bakılır bilinmez .
  8. K

Bende ktm yi satıyorum , zor ama biraz ara vermeye çalışacam motor işine . Dönüşte muhtemelen 1200 gs adv olur . GC hangi kasa ve motor düşünüyorsunuz ?
  9. K

Katılıyorum size kısa vadede genelde bu tip araçlar pek bulunmuyor . Bakalım nasip .

10. K

Ben yere yakınım şuan :) bmw var . Dağ bayır için şuan KTM var . 5 ileri güzel bir prado bulursam alacam inşallah , ancak ümidimi de kaybetmeye başladım .

11. K

2007 yılında makyaj var (eski kasa olanda var) . eski kasadaki 2,5 tdi motor 5 silindirli ve eski teknoloji bir motor , yeterince güçlü de değil . 2007-2009 arasında makyajla birlikte aracın görünmeyen birçok yerinde de iyileştirmeler var , motor 3.0 tdi dir .
  12. K

Prado Almaya Adım Adım

stepne hem yakışıklı hemde fonksiyonel lpg açısından .

13. K

Prado Almaya Adım Adım

2003 beyaz pradonun artısı bagaj kapağı ve stepne . Birde iyi bilinen servislerden birinde bakımlar yaptırmış bilgi alınabilir . İç dış renk fenada durmuyor . İncelemişmiydiniz aracı acaba ?
  14. K

2005 elazığda var bi tane malum sitede 2005 ama 4 ileri P-R-D3 viteste görünüyor . Bu 2005 5 ileri . HASAR 34XXX34 PLAKAYI YAZIP 5664 e gönderince aracın kaskosundan yapılan hasarlar görünüyür . Eğer bu hasarlarda erp(exper raporlu) ibaresi varsa , hasar boşluk plaka ve tarih yazılarak yapılan...
  15. K

İlk araçta km silme var . Bu fiyatta durmazdı zaten şimdiye . 20/02/2012 de 412733 de muayene girmiş . 24/05/2014 te 251651 de . tramer kayıt yok . kaput boyaydı yanlış hatırlamıyorsam . Tam derli toplu olmasada fena durmuyodu araç . İkinci aracı bakmadım ancak oda 2007 değil 2004 diğer...

16. K

Prado Almaya Adım Adım

Kolay gelsin ..
  17. K

Prado Almaya Adım Adım

Katlanır ayna var araçta , belki modül bulunabilir onun için . aynı şekilde cam ve sunroofu da anahtardan kapatmak için .
  18. K

Prado Almaya Adım Adım

pradolarda bilmiyorum ama , japonlarda pek rastlanan bir özellik değil . Adamlar cam düğmelerine aydınlatma bilem koymuyorlar :)

19. K

Prado Almaya Adım Adım

Hayırlı olsun şimdiden , resimleri ve yorumlanızı bekliyoruz :)
  20. K

3.2 Did Dakar Versiyonu Nedir ? Ne Degildir.?

Rica ederim baş ağırtmak ne demek , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım , şuana kadar hiç burdan alışveriş yapmış olmasamda :) . Bahsetmiş olduğunuz fark bu olsa gerek . Bu 2012 lerden ülkemizde yok gibi birşey , 2011 model sonrası malum sitede pek yok , bir tane 2014 var o biraz daha...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.